Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Ben komik bir yanını görmedim. Aksine kızcağız tam ağzına vurulmalık bir arkadaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Kanımca 15 yaşında emolarla takılıyorsun beilow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 samuray pandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 alkolün etkisiyle ve arkadaşın durumuyla ilgili olarak komik bir durumdu. yani kızla ilişkimizi kestik direk zatende 15 lik emolar değillerdi :P sürekli başıma gelmiyor böle şeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 kızlar bazen yalan söylemezler. evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Ben olsam mont derdim. Madem bu olaylar artık bu kadar basit bir hal almış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Abi hikaye bunlar sevmemiştir.Ben aldatsam gene aldatırım gene aldatırım. Ama kız öle bişey dediğinde onu şöyle canlandırırm gözümde belkide yaparım... Ewet bunu yaparım http://www.dreadcentral.com/img/reviews/hostel2dvd2b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ne biçim arkadaşlarınız var lan!?¿! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 BEN DE SENI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ah su gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ortamda kaan varsa normaldir boole bisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ortamda benim olmamla normallik nasıl bir bağlantıdır. Oluyor işte şans kısmet yeni nesil kızları pek bir zilli oluyor efenim :) . Bizim zamanımızda böylemiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 nasıl bi ilişkiymiş abi o midem bulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 arkadaşları da kendi gibi lan ahahhhahd seven samurai aldatmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 BeIlow said: ortamda benim olmamla normallik nasıl bir bağlantıdır. Oluyor işte şans kısmet yeni nesil kızları pek bir zilli oluyor efenim :) . Bizim zamanımızda böylemiydi baktim konuyu sen acmisin o zman bi sacmalik vardir dedim... dogru demisim :) hem sen nie sevgililerin olduu yerde aralarina girion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 sen yattın dimi kızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 gençler bırakın sevişsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 mayhemlik baslamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ben yatmadım içiyoduk öle gençler bırakın eğlensin evet ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 kız arkadaşımdan soğudum lan ne pis adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ahahha kız arkadasından niye soguyorsun yahu?bu patiyi oku gec oyle cok ciddiye alma aman diyim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Unbannable said: kız arkadaşımdan soğudum lan ne pis adamlarsınız oha patiyi ciddiye almış o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Unbannable said: kız arkadaşımdan soğudum lan ne pis adamlarsınız bi sıcak su ile boy abdeti al sonra uyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 o değilde o erkek kişisi ne yaptı merak ettim.yani bu devirde insan katil oluyor böyle durumlarda.o an ya tokat atıcaksın yada madem öyle tut bakayım şunu diyiceksin.sorada iyi akşamlar diyip kaybolucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Erkek naptı ? O da mı koptu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar