Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Argent Dawn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hala oynamaya değermi diye konular açılıyor ya, bende hala AD rep kasmaya değermi diye sorayım.. İlk iki charımda eastern de sadece şöyle bi gezinmiştim. Şimdi yeni yaptığım karakterde AD rep le alınan epic itemlara sulandım.. Rep kasmaya değermi sizce . Yoksa wotlk de çıktı boşver yürü git mi diyorsunuz ?
Mesaj tarihi:
Rep için scholomance ve stratholme diyorlar ama malum ortalıkta kimse yok party yapalım, yada cauldron questlerini yapmak gerekiyor galiba.. Deathcharger neydi ?
Mesaj tarihi:
loop said:
lvl 60 la sololanıyorsa, ben 58 lock la rahat solo larım :) Fakat, merak ettiğim, bu kadar uğraşıp şu itemları almaya değermi?
neck,wrist, trinket, finger, dagger, bag

58 lock la orasını solo yapman imkansız gibi.. 60 ile de zor olur.. çok kalabalık bi mekan..

edit: zaten 58 olmuşsun.. git outland e, orada zaten bir güzel giydiriyorlar teğeden tırnağa..
Mesaj tarihi:
Evet ya pas geçeyim ben burasını.. Ama dün akşama kadar savage frond, core of elements, bone fragments kastım insignia alıcam diye.. Neyse satarız artık...
Peki bana item için önereceğiniz rep varmı outland de. İki tane 70 yaptım ama levelci adamım replerle hiç ilgilenmemiştim.
Mesaj tarihi:
Hakikaten bende bu kadar uğraştım biraz daha uğraşayım bari.. Peki insignia ları nasıl topladın.. ben savage frond topluyorum her ikisinede çevrildiği için.. Veya önerebileceğin questler varmı ?
Mesaj tarihi:
loop said:
Hakikaten bende bu kadar uğraştım biraz daha uğraşayım bari.. Peki insignia ları nasıl topladın.. ben savage frond topluyorum her ikisinede çevrildiği için.. Veya önerebileceğin questler varmı ?

argent dawn trinketin üzerinde takılı olmadan insignia düşmez, strat yada scholo farmlarken onu mutlaka tak.
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:
loop said:

argent dawn trinketin üzerinde takılı olmadan insignia düşmez, strat yada scholo farmlarken onu mutlaka tak.

trinket takılı ama o scourgestone düşürmeye yarıyor sadece galiba, insignia da düşüyormu ?
Mesaj tarihi:
trinketin bi de üst versiyonu vardı, undeadlere +%bilmem kaç dmg fazlası var.

wotlk oynamayacaksan belki kasılır ama oynayacaksan gereksiz gerçekten. boşver gitsin iyisi mi
Mesaj tarihi:
Rewendor said:
Argent Dawn'da Hordfe oynuyoruz biz guildcek.

Güzel bayağı. Bir ara deli sıra vardı ama şimdi free migration açtılar millet kaçtı rahatladık.

Azuhaha :)
  • Yeni Oluştur...