loop Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Hala oynamaya değermi diye konular açılıyor ya, bende hala AD rep kasmaya değermi diye sorayım.. İlk iki charımda eastern de sadece şöyle bi gezinmiştim. Şimdi yeni yaptığım karakterde AD rep le alınan epic itemlara sulandım.. Rep kasmaya değermi sizce . Yoksa wotlk de çıktı boşver yürü git mi diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Gerekli değil ama Achievementler için değer zaten bi süre deathcharger kassan exalted oluyorsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Rep için scholomance ve stratholme diyorlar ama malum ortalıkta kimse yok party yapalım, yada cauldron questlerini yapmak gerekiyor galiba.. Deathcharger neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 iyide strat zaten 60la sololaniyodu 80 le drek sololarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Bu benim yeni kastığım bir karakter, lvl 58 henüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 lvl 60 la sololanıyorsa, ben 58 lock la rahat solo larım :) Fakat, merak ettiğim, bu kadar uğraşıp şu itemları almaya değermi? neck,wrist, trinket, finger, dagger, bag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 loop said: lvl 60 la sololanıyorsa, ben 58 lock la rahat solo larım :) Fakat, merak ettiğim, bu kadar uğraşıp şu itemları almaya değermi? neck,wrist, trinket, finger, dagger, bag 58 lock la orasını solo yapman imkansız gibi.. 60 ile de zor olur.. çok kalabalık bi mekan.. edit: zaten 58 olmuşsun.. git outland e, orada zaten bir güzel giydiriyorlar teğeden tırnağa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Evet ya pas geçeyim ben burasını.. Ama dün akşama kadar savage frond, core of elements, bone fragments kastım insignia alıcam diye.. Neyse satarız artık... Peki bana item için önereceğiniz rep varmı outland de. İki tane 70 yaptım ama levelci adamım replerle hiç ilgilenmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 vakit kaybetmeden 80 e devam et bence.. aynı şekilde 68 de northrend e geçince de bir güzel giydiriyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Talisman of ascendance çok güzel bir itemdı , lvl 70te ad repi onu almak için kasıyordum. ama 80de pek kullanışlı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Hakikaten bende bu kadar uğraştım biraz daha uğraşayım bari.. Peki insignia ları nasıl topladın.. ben savage frond topluyorum her ikisinede çevrildiği için.. Veya önerebileceğin questler varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 benim sahsi gorusum itemlar super gereksiz, 58 de outlands e gec ilk alicagin quest rewardler en az 2 kat daha iyi olucaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 loop said: Hakikaten bende bu kadar uğraştım biraz daha uğraşayım bari.. Peki insignia ları nasıl topladın.. ben savage frond topluyorum her ikisinede çevrildiği için.. Veya önerebileceğin questler varmı ? argent dawn trinketin üzerinde takılı olmadan insignia düşmez, strat yada scholo farmlarken onu mutlaka tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 BonePART said: iyide strat zaten 60la sololaniyodu 80 le drek sololarsin kanks hangi classla sololadın stratı 60 levelda? 70 i kastetmiş olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Aket-Atum said: loop said: Hakikaten bende bu kadar uğraştım biraz daha uğraşayım bari.. Peki insignia ları nasıl topladın.. ben savage frond topluyorum her ikisinede çevrildiği için.. Veya önerebileceğin questler varmı ? argent dawn trinketin üzerinde takılı olmadan insignia düşmez, strat yada scholo farmlarken onu mutlaka tak. trinket takılı ama o scourgestone düşürmeye yarıyor sadece galiba, insignia da düşüyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 trinketin bi de üst versiyonu vardı, undeadlere +%bilmem kaç dmg fazlası var. wotlk oynamayacaksan belki kasılır ama oynayacaksan gereksiz gerçekten. boşver gitsin iyisi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Valla değil wotlk, zotlk çıksa oynayacağız tabi.. Sonuna kadar :) Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 insignia dediğin o 30ar 30ar verdiklerinde gelenler mi? sorunun cevabınıda verdim galiba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 level 80 olunca death knight im la daha bi wc3 death knight görüntüsü istediğim için deathcharger a kasıcam o şekilde zaten argent dawn rep exalted olurum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Argent Dawn'da Hordfe oynuyoruz biz guildcek. Güzel bayağı. Bir ara deli sıra vardı ama şimdi free migration açtılar millet kaçtı rahatladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Rewendor sende hiç okumadan direk yazmışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bende argent dawnda pikinğe gitmiştim>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Helcaraxe said: Rewendor sende hiç okumadan direk yazmışsın :D evet öyle olmuş :) Realm başlığı vardı bi tane aynı isimli o sandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Rewendor said: Argent Dawn'da Hordfe oynuyoruz biz guildcek. Güzel bayağı. Bir ara deli sıra vardı ama şimdi free migration açtılar millet kaçtı rahatladık. Azuhaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar