Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küçükken hep başıma gelecek diye korkardım (+3)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu resmi küçük bir çocuğa gösterirseniz tuvalet eğitimi epey zorlaşabilir:

http://img397.imageshack.us/img397/2910/funnypicturephotochildtjz3.jpg

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Unbannable said:
Yanlız çocuğu soktukları piskolojiye bak, velet geberio bunlar fotoğraf çekiolar haha

Bu da birşey mi? Sünnet sonrası bizim önümüzde dans ettiler...
Mesaj tarihi:
hatta [large]YYYÜÜÜHUAOAOAAHAHAHA pipinden pilav yaptık YYYIIIAAAHAHAHHA[/large]
da dediler.

ama ben ne yaptım gittim motosikletli bi atari bulup bindim ve yarıştım. sdfdsf babam koştu sora laaayynn!11 diye
Mesaj tarihi:
of pasamed..o ne kötü bişeydi yarabbim..
bakar dururdum tuvalete ha şimdi çıktı ha çıkıcak çıkmadan işimi bitireyim de gideyim diye.

edit: o küvetin içindekiler ne sfddfsdsfs
Mesaj tarihi:
Bu yaz atv bir haber yapmıştı.İstanbul'da akrep salgını diye.Bir işin ehli adam geldi.İşte kullanmadığınız zamanlar klozetin kapağını kapatın gibi şeyler söyledi.O günden 2 hafta sonra ancak tekrar dergi okumaya başlayabildim.
Mesaj tarihi:
hahahahahah

abi şok programında verilenlere hakkaten inanmıştı insanlar ya! zauhauhauahaha

hâlâ çok gülerim bak.

bi de sigaraların kağıtlarından gümüş üretildiği bi bölüm vardı. millet o kağıtları toplamıştı.. zauhauhauhazahuh

abi ne millet ya! zuhauzhuaahuh. huha.. heh.. puahauahuhaupaohuzaluha
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
hahahahahah

abi şok programında verilenlere hakkaten inanmıştı insanlar ya! zauhauhauahaha

hâlâ çok gülerim bak.

bi de sigaraların kağıtlarından gümüş üretildiği bi bölüm vardı. millet o kağıtları toplamıştı.. zauhauhauhazahuh

abi ne millet ya! zuhauzhuaahuh. huha.. heh.. puahauahuhaupaohuzaluha

asdasd bi de tvden gül kokusu gelen bi program vardı milleti program sonuna kadar bekletip gül kokusu yayınlamışlardı asdasda

Şok programını geri istiyoruz!
Mesaj tarihi:
pasamed mi.

ulan ben çok küçüktüm o şok yayınlarırken. herşeyi gerçek sanıyordum. belki aylarca rahat yapamadım tuvaletimi. ama çok ciddi korkuyordum en ufak bi seste çıkıyordum falan yarım bırakıp. çok fena psikolojimle oynamıştı alçak herif ya.

her sıçışımda o hastanede kıçı sarılmış yatan adamı hatırlar dururdum bi de böle yaratık gibi bişey koymuşlar çekmişler kameraya öle şeyler hatırlıyorum. allah kahretsin ya hala psikolojim bozuk galiba.
  • Yeni Oluştur...