Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Bu resmi küçük bir çocuğa gösterirseniz tuvalet eğitimi epey zorlaşabilir: http://img397.imageshack.us/img397/2910/funnypicturephotochildtjz3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ben ordan bişey çıkar diye korkardım sadfasdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sparkuo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 biz küçükken öyle tuvaletler yoktu zaten alaturkaya da düşülmez be abi .asdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ben dusmustum bikere ama popomla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Yanlız çocuğu soktukları piskolojiye bak, velet geberio bunlar fotoğraf çekiolar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 o da salak mı çıksın işte kocaman çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Unbannable said: Yanlız çocuğu soktukları piskolojiye bak, velet geberio bunlar fotoğraf çekiolar haha Bu da birşey mi? Sünnet sonrası bizim önümüzde dans ettiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 hatta [large]YYYÜÜÜHUAOAOAAHAHAHA pipinden pilav yaptık YYYIIIAAAHAHAHHA[/large] da dediler. ama ben ne yaptım gittim motosikletli bi atari bulup bindim ve yarıştım. sdfdsf babam koştu sora laaayynn!11 diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 O çocuk o olayın yarattığı travmadan sonra (olayın üstüne fotosunun çekilmesi..vs.) hayatı boyunca tuvalet sorunu yaşayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 O çocuk bence düşmemiş, girmiş direk tuvalete sonra da çıkamamış ağlıyo öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 aklıma geldi bi an PASAMEEEEEEEED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Pasamed yüzünden bir hafta sıçamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 pasamedi tek görmeyen ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Holy said: Pasamed yüzünden bir hafta sıçamadım. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 pasamed efsaneydi ya, fotosunu aradım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 of pasamed..o ne kötü bişeydi yarabbim.. bakar dururdum tuvalete ha şimdi çıktı ha çıkıcak çıkmadan işimi bitireyim de gideyim diye. edit: o küvetin içindekiler ne sfddfsdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Bu yaz atv bir haber yapmıştı.İstanbul'da akrep salgını diye.Bir işin ehli adam geldi.İşte kullanmadığınız zamanlar klozetin kapağını kapatın gibi şeyler söyledi.O günden 2 hafta sonra ancak tekrar dergi okumaya başlayabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 hahahahahah abi şok programında verilenlere hakkaten inanmıştı insanlar ya! zauhauhauahaha hâlâ çok gülerim bak. bi de sigaraların kağıtlarından gümüş üretildiği bi bölüm vardı. millet o kağıtları toplamıştı.. zauhauhauhazahuh abi ne millet ya! zuhauzhuaahuh. huha.. heh.. puahauahuhaupaohuzaluha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Suyla çalışan araba gibi milletiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 dasaaa said: hahahahahah abi şok programında verilenlere hakkaten inanmıştı insanlar ya! zauhauhauahaha hâlâ çok gülerim bak. bi de sigaraların kağıtlarından gümüş üretildiği bi bölüm vardı. millet o kağıtları toplamıştı.. zauhauhauhazahuh abi ne millet ya! zuhauzhuaahuh. huha.. heh.. puahauahuhaupaohuzaluha asdasd bi de tvden gül kokusu gelen bi program vardı milleti program sonuna kadar bekletip gül kokusu yayınlamışlardı asdasda Şok programını geri istiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 pasamed mi. ulan ben çok küçüktüm o şok yayınlarırken. herşeyi gerçek sanıyordum. belki aylarca rahat yapamadım tuvaletimi. ama çok ciddi korkuyordum en ufak bi seste çıkıyordum falan yarım bırakıp. çok fena psikolojimle oynamıştı alçak herif ya. her sıçışımda o hastanede kıçı sarılmış yatan adamı hatırlar dururdum bi de böle yaratık gibi bişey koymuşlar çekmişler kameraya öle şeyler hatırlıyorum. allah kahretsin ya hala psikolojim bozuk galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 aileniz de mi söylemedi size "bu aslında oyuncak evladım. şok da şaka programı." diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 sg-1 said: aklıma geldi bi an PASAMEEEEEEEED AHAHA PASAMED OF XD BİR DE AYNAYA SAÇ SPREYİ SIKIP CINE 5 İZLEMEK VARDI SDFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ben hatırlamıyorum pasamedi ya. ezik hissettim şu an sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar