Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Dual wield denemeye ne dersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 dual wield dps konusunda yetersiz gibi geliyo ya, 32 39 proca dayalı olduğu için hızlı olması gerekliydi onda işe yarar da diğer buildlerde 2H çok daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ShadowFury said: dual wield dps konusunda yetersiz gibi geliyo ya, 32 39 proca dayalı olduğu için hızlı olması gerekliydi onda işe yarar da diğer buildlerde 2H çok daha iyi bence. 0/44/27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ben Şu buildi kullanıyorum hem heroic hem raidlere Blood Başıma bazen OT lik çıkıyor 25m puglarda veya Voa da ot yatınca frost presence ye geçip açıyorum vampiric blood u öyle kendimi kutratıyorum veya raid i.. dps unholy gibi aşmasada 2600 görebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 above u below olarak algılamam efsane olmuş cidden. şu an 32/39 oynuyorum zaten 3.5k görebildim en fazla trahslerde, boss'da dmg'da 2. ya da 3. oluyorum 2.2 - 2.6 k arası git gel yapıyor dps boss'da, gear da mh wep, chest, neck, leg, shoulder hala mavi bu arada. Ayrıca blood aura almıyorum zira raidde blood aura alan başkası var o puanı pure dps'e ufak da olsa bir katkı olması için bloodworm'a verdim, heal bakımından bir katkı beklediğim için değil. 2h ile blood oynıycam da düzgün bir silah yok, dw takılıp sürekli killing machine procu kovalıyorum. dw kötü değil en azından düzgün bir 2h bulana kadar denk geldiğim hiçbir dk'ya geçilmedim total dmg'da (bir tane 4 parça t7.5 dk yalamıştı gerçi hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Bütün specler ile oynadımda blood çekiyor beni nedense... Sanırım her hafta onyxia ve zul gurup u blood olarak farmlamamın etkisidir.. dünde mc yaptım ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Frost ile hem hızlı level kasıp hem de dungeonlarda über tanklık yapabilirmiyiz? :p Evetse spec tavsiyelerinizi alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Hayır :) Level alırken Blood ile oyna güzel oluyor ben 63 e kadar blood oynadım çok şahaneydi.. Sonra unholy oldum.. o da Şahane :D çekerdim 10 tane aynı levelim mob bir aoe.. offff hepsi down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 unholy pve de hala daha iyi , blood ın olayı , işte mc onyxia bilmemne farmlicaksan güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Hmmm.. Blood/Unholy - Level Blood - Solo pretbc raid Frost - End Game Tank oluyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Blood tank 47/5/19 Tadından yenmiyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 blood ' a şimdi siz dps' i kötü mü diyorsunuz ? !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 gayet kötü unholy nin yanında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bir an unholy spec mi oynasam dedim sonra bu kötü düşünceleri zihnimden uzaklaştırdım.. Herneyse..C@rşı Unholy'e karşı diyelim kapatalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Aslında blood single target ta unholy den daha iyi. ama dpsmeter da ilk 3 e oynamak bağımlılık yaptığından AoE rlz denip unholy oynanıyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 singletargetta hala unholy daha iyi yanılmıyorsam. ama bloodla aralarındaki fark epey azaldı. 51/0/20 en favori speclerden biri şu an necrosis buffından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Anhilation sız blood build nasıl olcak ? disease ler boşa gitcek , Blood oynancaksa Anhilationa kadar frost dan alınması gerekli , ki unholy ve blood arasında okadar bi fark yok yani ben Obliterate ile 8-9k crit vuruyorken scourge strikle a 6.5-7k vuruyorum ki bunun dışında disease ler le fln okadar bi fark olmuyo , unholy her şekilde daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 gayet de oluyo, kullanan da çok var, gayet de iyi sonuç alıyolar. rotation olarak aklımda kalan; OB IT PS HS HS dump HSx6 dump daha karışık rotationlar da var fakat genel mantık bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Unholy kadar iyi sonuç alacağını sanmıyorum , pet şuan çok iyi dps ye katkı yapiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 2x 6k hs vurup fark kapıyorsun sonra güzel buffları var bloodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 benim şu an kullandığım talent : 51/13/7 deep blood gerçi bu akşam respec edip hysteria yi kaldırıp dancing rune weap. koyacağım. genel olarak pvp / pve memnunum. tavsiye ederim eğer blood ağırlıklı oynamak isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ya rune tap vermeyin blood oynarken cocugumu kescem abi yapmayına rtık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Runetap ı almalarının sebebi bence pve de zor durumlarda kullanmak için ama genel olarak pvp ve onyxia bilmemne keserken yardımı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Ya kasıcam tank olma hayalleri ile ama çevremdeki bir iki kişi; "dk dan tank falan olmaz raidde, anca heroic tanklarsın" "itemization 0 dk tanklar için, çok tırtlar" "threat yaratamıyorlar ki nasıl tanklıcan?" "anca arkadaş çevren varsa tanklık yaparsın. o da off tank." gibisinden argümanlarla geldiler. =( Nedir ki bunların doğruluk payı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Sparkcaster said: ya rune tap vermeyin blood oynarken cocugumu kescem abi yapmayına rtık pvp de pve de 30 sn de bir 8k+ self heal e 4 puan helali hoş olsun çok işe yarıyor, raid lerde 10k+ geçebiliyor kötü bir rakam değil , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar