Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

blizzardın hero class olayını kotar(ama)ması


Earenwen

Öne çıkan mesajlar

abi sahi ne yapacaklar böyle, düşündüm çok rezil oldu hero class işi.

bi süre sonra herkezin bir death knight ı olacak. hayır bi de tek tek gelecek galiba classlar. demon hunter gelecek, hoop herkez bi demon hunter açcak. olacak herkezde bi de demon hunter, gelecek x bişiysi hoop herkez ondan açcak. aynanda 3-4 class gelse dağıtırdı millet, tabi zor iş ama blizzard da üşenmesin yani, oyunun başından beri hero class sözü vardı.

gerçi memleket hasreti misali kendi classlarına da dönebilir insanlar bi süre sonra. da ozaman hero class ın ne güzelliği kaldı ki? varlığıyla yokluğu bir yani, bi de yani her ırk tarafından seçilebilmesi yok mu.. ilerde bir tauren demon hunter görmek içler acısı olacak, gelirse tabi.

keşke classlar bi level dan sonra hero class a convert olsaydı, geçti tabi artık.

var mı bu hero classların ilerde harbi hero class olur baboli şeklinde bir çözüm düşünebilen? şu şu gelir olay çözülür diyen?

belki şey olabilir, herkez sadece bir tek hero class açabilir, yani death knight ı olanın başka bir hero class ı olamaz falan. ki zaten sanırım birden fazla death knight karakter açamıyoruz, yani tezim destekleniyor sanırım. böylece herkezin bir hero class ı bir de normal class ı olur, ana karakter alt karakter misali.

wall of text yaptım kusura bakmayın da fikirlerimizi tartışalım, birbirimizin yüreğine su serpelim lütfen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence herkese tek hero class hakkı gibi bişey olmaz çünkü yeni gelen hero classı denemeleri için bu sefer dkyı silmeleri gerekir o kdr çabayı da çöpe atmak istemez insan yada server başına hero class şartı koyarlar ama bu seferde 55+lvl zorunluluğunu kaldırmaları gerekir öbür türlüsü fazla olur ayıp olur mertliğe sığmaz :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de hero classtan kasıtı jedi tarzi bişi değil ki sadece level cap büyüdüğü için artik böyle klasslarla oyuncuları monotonluktan kurtarmaya çalişiyorlar. herkesin her classtan karekteri var zaten.ayrıca yeni expansion beklmeye gerekte yok patchlerde var hero class eklemek için. eklerler de zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Patchlerde ne var?

Bu arada bence WotLK exp. içinde yeni hero classlar gelecek çünkü, daha yükleme ekranında first hero class vs. diyor DK için. Bence endişelenmeye gerek yok, nasılki herkes dranei ya da belf olmadı yine herkes DK kalmayacak. Çoğu 80 bile olmadan bırakır oynamayı. Ancak bir kaç hevesli insan ve guildlerin DK açığını kapatmak için kendi classını bırakıp DK açanlar devam eder DK ile.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başka exp yokmu? :D

Ben en az 2 tane daha bekliyorum. (Maelstrom ve Emerald Dream) Blizzardın taa 2004'lerde WoW'un bu derece tutacağını düşünmedem önce söylediği bir lafın hala geçerli olduğunu düşünmüyorsun umarım.

2009 geldi ve WoW altın çağına daha yeni giriyor, 1 senede çöküp sadece destek verilecek duruma geleceğini beklemek biraz hayalcilik oluyor bence.

Edit: Heralde rüya gördüm, daha demin burda blizzardın başka expi olmayacağına ve 2010da desteğini keseceğine yönelik bir yazı okuduğum yemin edebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:
Edit: Heralde rüya gördüm, daha demin burda blizzardın başka expi olmayacağına ve 2010da desteğini keseceğine yönelik bir yazı okuduğum yemin edebilirim.


bendim o, 2010'da blizzard wow'u geliştirmeye son verecek; ama sonra senin dediğin gibi blizzard'a güven olmaz dedim, sildim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hero class gerçekten sırf başlangıç questlerini yaptım. O kadar zevkliydiki ve o seti bindiği mount hala silmedim alt olarak kasıcam ileride belki 59-veya 69 da bırakır sadece bg yapar eğlenirim diyorum çünki uzun süre oynadığım her proff u ve 2. meslekleri maxladığım ve hem pve hem pvp deki yerini gayet iyi bildiğim main charımı bırakmaya gönlüm razı olmadı. Dk oyuna yeni başlayan veya sınıfından artık sıkılmış olanlar için çok iyi oldu. Fakat bir mage ve rogue sınıfına alışan dk yı rahat oynamıyor bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...