Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 abi sahi ne yapacaklar böyle, düşündüm çok rezil oldu hero class işi. bi süre sonra herkezin bir death knight ı olacak. hayır bi de tek tek gelecek galiba classlar. demon hunter gelecek, hoop herkez bi demon hunter açcak. olacak herkezde bi de demon hunter, gelecek x bişiysi hoop herkez ondan açcak. aynanda 3-4 class gelse dağıtırdı millet, tabi zor iş ama blizzard da üşenmesin yani, oyunun başından beri hero class sözü vardı. gerçi memleket hasreti misali kendi classlarına da dönebilir insanlar bi süre sonra. da ozaman hero class ın ne güzelliği kaldı ki? varlığıyla yokluğu bir yani, bi de yani her ırk tarafından seçilebilmesi yok mu.. ilerde bir tauren demon hunter görmek içler acısı olacak, gelirse tabi. keşke classlar bi level dan sonra hero class a convert olsaydı, geçti tabi artık. var mı bu hero classların ilerde harbi hero class olur baboli şeklinde bir çözüm düşünebilen? şu şu gelir olay çözülür diyen? belki şey olabilir, herkez sadece bir tek hero class açabilir, yani death knight ı olanın başka bir hero class ı olamaz falan. ki zaten sanırım birden fazla death knight karakter açamıyoruz, yani tezim destekleniyor sanırım. böylece herkezin bir hero class ı bir de normal class ı olur, ana karakter alt karakter misali. wall of text yaptım kusura bakmayın da fikirlerimizi tartışalım, birbirimizin yüreğine su serpelim lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 önümüzdeki expansionlara bakar bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bencede tek bi tane gelmesi çok kötü oldu EN AZ iki tane gelmeliydi ama madem böyle oldu bi dahakine birden fazla gelmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Bence şu an herkes bir heves açtı bir kaç ay sonra sayısı diğer classlarla aynı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 önümüzdeki 2 yıl bu soruların cevabını alamayacağız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Bugünlerde de herkesde bir "because I care" havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bence herkese tek hero class hakkı gibi bişey olmaz çünkü yeni gelen hero classı denemeleri için bu sefer dkyı silmeleri gerekir o kdr çabayı da çöpe atmak istemez insan yada server başına hero class şartı koyarlar ama bu seferde 55+lvl zorunluluğunu kaldırmaları gerekir öbür türlüsü fazla olur ayıp olur mertliğe sığmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 iyi de hero classtan kasıtı jedi tarzi bişi değil ki sadece level cap büyüdüğü için artik böyle klasslarla oyuncuları monotonluktan kurtarmaya çalişiyorlar. herkesin her classtan karekteri var zaten.ayrıca yeni expansion beklmeye gerekte yok patchlerde var hero class eklemek için. eklerler de zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Patchlerde ne var? Bu arada bence WotLK exp. içinde yeni hero classlar gelecek çünkü, daha yükleme ekranında first hero class vs. diyor DK için. Bence endişelenmeye gerek yok, nasılki herkes dranei ya da belf olmadı yine herkes DK kalmayacak. Çoğu 80 bile olmadan bırakır oynamayı. Ancak bir kaç hevesli insan ve guildlerin DK açığını kapatmak için kendi classını bırakıp DK açanlar devam eder DK ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 diğer hero classlar hakkında bir bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakosy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 dk'la cılkı çıktı artık. n.elf'lere illiadan classı human'lara neferain classı undead'lere kel'thuzad classı orc'lara thrall classı b.elf'lere heteroseksüel classı gnome'lara Shaquille O'neal classı gelse yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 tauren demon hunter da olabilir bişi, oyundaki bütün taurenler iyi kalpli, sempatik tipler değil. antin kuntin işler peşinde koşan bir sürü tauren klanı var, onlardan birisini şeytanlar ele geçirir olur işte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Tauren ama sempatik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bencede en azindan bir tane melee bir tane caster gelmeliydi veya hic gelmemeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakosy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ya o taurenleri at'ın üzerine nasıl koyuyor blizz hala alışamadım 4 yıl oldu.. (at üstünde orc 2 senede kabullenebildim de eşek üstünde öküz insaf...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ayrica her expensionda 1 tane gelecek diye bir olay yok, sayet oyle bir dusunceleri varsa bu adamlar oyunu 10 yil daha goturmeyi planliyolar demektir ki oyle bir dusunceleri oldugunu dusunmuyorum, next generation falan diye kasiyolardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 heryer dk dolu adım atılmıyor dkdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Başka exp yokmu? :D Ben en az 2 tane daha bekliyorum. (Maelstrom ve Emerald Dream) Blizzardın taa 2004'lerde WoW'un bu derece tutacağını düşünmedem önce söylediği bir lafın hala geçerli olduğunu düşünmüyorsun umarım. 2009 geldi ve WoW altın çağına daha yeni giriyor, 1 senede çöküp sadece destek verilecek duruma geleceğini beklemek biraz hayalcilik oluyor bence. Edit: Heralde rüya gördüm, daha demin burda blizzardın başka expi olmayacağına ve 2010da desteğini keseceğine yönelik bir yazı okuduğum yemin edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakosy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 01.04.2009da açarlar anca yeni hero. yoksa basbas bağırırlardı new hero classEZZZZ diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 FreEmoon said: Edit: Heralde rüya gördüm, daha demin burda blizzardın başka expi olmayacağına ve 2010da desteğini keseceğine yönelik bir yazı okuduğum yemin edebilirim. bendim o, 2010'da blizzard wow'u geliştirmeye son verecek; ama sonra senin dediğin gibi blizzard'a güven olmaz dedim, sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 habire hero class cıkartırlarsa zaten 25 lik olan raidlere hangi class ı alcaz hangisini almayacaz... bence yeter bu kadar class :) çıkacaksa bi tane harbi hero bi sey cıkartsınlar onuda herkez olamasın ne biliyim questleri olsun vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 bi dahaki class en az 1 sene dha war buyuk ihtimalle yeni expansionla gelir ole zart zurt class cikarmazlar ayrica hero class dediklerinin normal classtan tek farki level 55 baslicak olmasi dedi devler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Hero class gerçekten sırf başlangıç questlerini yaptım. O kadar zevkliydiki ve o seti bindiği mount hala silmedim alt olarak kasıcam ileride belki 59-veya 69 da bırakır sadece bg yapar eğlenirim diyorum çünki uzun süre oynadığım her proff u ve 2. meslekleri maxladığım ve hem pve hem pvp deki yerini gayet iyi bildiğim main charımı bırakmaya gönlüm razı olmadı. Dk oyuna yeni başlayan veya sınıfından artık sıkılmış olanlar için çok iyi oldu. Fakat bir mage ve rogue sınıfına alışan dk yı rahat oynamıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 L100'e kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 1 class için bile hayvan gibi test deneme balance ıvır zıvır yapılıyor kolay degıl oyle 5-6 hero classı eklemek DK deneme şu anda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar