nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Başka o başka, ama ben de pek severim Lincoln'ü. Bu performansını üstüne koyarak devam ettirsin çoook severim o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 linc te bi de fizik olacaaadı var ya. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Fizik olsa manken olur, ya da oynadığı takıma bakarsak dansöz olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 oynadigi takim sampiyon oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 asena'da avrupalarda dans etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Holy said: Fizik olsa manken olur, ya da oynadığı takıma bakarsak dansöz olur :P Da senden adam olmaz onu napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Olduğu kadarıyla idare edersin :) Seni, bunu yazacak kadar bile sinirlendirebildiysem ne mutlu bana. Amacıma ulaşmışım o zaman ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Holy said: Olduğu kadarıyla idare edersin :) Seni, bunu yazacak kadar bile sinirlendirebildiysem ne mutlu bana. Amacıma ulaşmışım o zaman ^^ insanları sinirlendirince mutlu mu oluyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 alexte fizik de var ne yani dansöz mü alex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 nocom said: Holy said: Olduğu kadarıyla idare edersin :) Seni, bunu yazacak kadar bile sinirlendirebildiysem ne mutlu bana. Amacıma ulaşmışım o zaman ^^ insanları sinirlendirince mutlu mu oluyorsun ?burda amaç oydu. bunu en iyi senin anlaman lazım nocom :) MrLevie said: alexte fizik de var ne yani dansöz mü alex?Alex'te ne fiziği var? Alex fizik olarak güçlü bir adam olsa bizde oynamaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 alex ikili mücadeleden çikabilen ve birazda olsa sprint yapabilen bi oyuncu olsa, bu tekniğiyle dünyanın en iyi futbolcuları arasında olurdu. dolayısıyla gerçekten fb'ye gelmezdi. alexte fizik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Red said: o diilde bu lincoln gitmesin ya.gol atıo flan diye değil.adamda böle bi pozitif enerji var.herife her geçen gün hayranlıgım artıo ya.gol atsın atmasın bi bok yapmasın ama yinede seviyorum keratayı. lincoln 2 sene daha oynarsa gönlümde hagi nin yerini alırveresim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Holy said: MrLevie said: alexte fizik de var ne yani dansöz mü alex?Alex'te ne fiziği var? Alex fizik olarak güçlü bir adam olsa bizde oynamaz zaten. Evet alexte fizik var. Hatta servet kadar. Birseyi de aciklama zorunda birakmayin insani. Alexteki fizik lincolnle karsilastirdiginiz zaman ortaya cikar.2limucadelelerde lincolne gore cok daha saglam bir fizigi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 @Holy yok valla hiç sinirlenmedim sadece boş boş yorumlarını okumaktan sıkıldım o yüzden öyle bi comment yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 alexte fizik falan yok.sadece nerde ne yapması gerektiğini çok iyi bilio mucadelelerde.düşürünce de faul oluo ztn genelde alexi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 deathl0rd said: @Holy yok valla hiç sinirlenmedim sadece boş boş yorumlarını okumaktan sıkıldım o yüzden öyle bi comment yazdım.boş boş kaç tane yorumum var bir çıkartsana? çuvaldızı da kendine mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 MrLevie said: Holy said: MrLevie said: alexte fizik de var ne yani dansöz mü alex?Alex'te ne fiziği var? Alex fizik olarak güçlü bir adam olsa bizde oynamaz zaten. Evet alexte fizik var. Hatta servet kadar. Birseyi de aciklama zorunda birakmayin insani. Alexteki fizik lincolnle karsilastirdiginiz zaman ortaya cikar.2limucadelelerde lincolne gore cok daha saglam bir fizigi varAlex'in ikili mücadelelerde tek avantajı topu çok iyi saklaması ve hamlesini çok seri yapabilmesi. Omuz koyup top aldığı pozisyon yok adamın be. Ayrıca fizikli dediğin adam bu kadar tekniğe sahip iken çatır çatır çalım atıp kaleye yönelir. Alex ise yürüyerek bir iki çalım atıp hemen pas atan bir adam çünkü ne koşabiliyor ne de bi adamla omuz omuza gidebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Alex'te fizik falan yok. Kandırmayın kendinizi. Basacağı yeri biliyo adam. Daha doğrusu nerede basıp nerede pas vermesi gerektiğini biliyo. Rakip daha basamadan ya topu saklıyo ya da pasını atıyo. Yoksa fiziğiyle rakibe meydan okumuşluğu yok. Bir de tabii top saklıyor. Sıradan bir oyuncuda ne kadar varsa ondan biraz daha az var Alex'te Fizik. Servet'in çeyreği etmez yani fizik olarak bakıyosak. Komik komik iddialar ardarda patlamış :) Fiziği ortalama bir futbolcu kadar desek bile biraz fazla. Servetle aynı fizik var iddiasından daha kötü bir yorum yapılamaz sanıyodum, ama yapılabiliyomuş: Lincolnle kıyaslamak lazımmış fizik gücünü görmek için. Lol. Lincoln'le Hande Ataizi'ni kıyaslasanız Adriana Hande Ataizi'nin daha çok fiziği vardır (vücut ölçüleri değil fiziksel güç olarak diyorum tabii :P) Lincolnle niye kıyaslıyosun nasıl bir kıyas bu? Zaten Lincoln'den kötü fiziği olan futbolcu var mı? Yok. O zaman mantık nedir. Yoksa o post bir şaka mıydı komple :) Ha Alex kötü futbolcu mu? Değil. Canavar gibi. İstemese hiç ortada gözükmüyo ama istedi mi takır takır oynuyo. Ama fiziği kötü, hem güç olarak öyle yıkılan bi oyuncu değil, hem ürkek, hem de fizik açığını hep teknikle kapamaya alışmış o yüzden göze çarpmıyor. Yoksa "koşmuyor" eleştirilerinin sebebi de fiziğinin zayıf olması, yetmemesi 90 dk koşmaya mesela, ya da mücadele etmemesinin, pres yapmamasının, zaman zaman fazla sık top kaybetmesinin ve tek kişilik presle boğulmasının (beraber oynadıkları maçlarda tüm derbilerde tek bir adamı Alex'e adayınca kilitlenip oyundan düştü hpe Alex en basidinden) sebebi de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar