rLx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Holy said: eldar said: Fener maçında Selçuk Ümit'e penaltı yaptı. futbol izlemekten banlanmanı talep ediyorum. net penaltıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 o değilde servet kesin bobilere konuk olacak bu fotoyla abi tipe bak tam bir cellat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ulan gene attınız ofsayttan golü teh teh teh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 DoubleW said: yine hakemle kazandi gs ye valla yeter..top oynayarak kazanin artik eagle_dnz said: MrLevie said: gol ofsayt falan değil arkadaşlar aydın çizginin gerisinde, arda ilerisinde... net ofsayt yine ofsayt bi golu de nizami olsun su takımın ya bu sene 7. 8. falan yuh ya Adamı sinirlendirmek için kasıyolar resmen ya lol... dünyanın en temiz gollerini attınız takımınz çok temiz aziz başkan dünyanın en iyi kalpli meleği.. kaç yıldır fenerin eliyle attıı gollerin yanında burda saydıın 2-3 şey hiç bişey. bi git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 cavanagh said: Holy said: eldar said: Fener maçında Selçuk Ümit'e penaltı yaptı. futbol izlemekten banlanmanı talep ediyorum. lol penaltı değil miydi o yani=)O penaltıysa servet'in uğur boral'ı ittiği pozisyon 10 kere daha penaltı. Kız oyunu mu öyle her kendini bırakana penaltı verilecek =) Ümit daha havaya zıplarken elleri açıyo zaten hakeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Darqainu said: nileppezdel said: Ahaha :D Ya çok gol kaçtı bu maçta mutlaka çok şanslı biri alt oynadı ondan böyle oldu (:P) Kavga da ayrı komikti ben oynadım :D ben alt oynadım ve o kuponum tuttu o kişi ben olabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Rewendor said: DoubleW said: yine hakemle kazandi gs ye valla yeter..top oynayarak kazanin artik Hayır 5-2lik maçta tam dönüm noktasında 2-2'yken elle ofsaytla gol atıp tek laf etmeyen beşiktaşlı gs'nin hakemle kazanmasına laf ediyor ya, ayıp. Rewe, el olduğunu duymadım görmedim, o maçı stadtan izlediğimden tekrarını falan izlemedim veya bi yerde okumadım hangi gol öyleymiş bilmiyorum, eğer elle atıldıysa tabi ki hoş diil heralde bu sene ki 1. lehimize yapılan hata olur :) , ama 1.si bahsettiğin 5-2lik maç, 2.si ise sen önce bneim dediğime haklısın de sonra beşiktaşında şöyle bişeyi var dersin., çünkü gs nin kaçıncı lehine olan hata bu ? bariz şekilde rakiplerinizden fazla hatalarınız, ben mesajda bunu yazdım top oynayarak kazansın artık bu takım dedim, neresi yanlış? benfica maçı hariç gs top oynamış mı? agahowahaha saolsun bulduğunu kaçırdı yoksa sizde isyanlardaydınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Holy said: cavanagh said: Holy said: eldar said: Fener maçında Selçuk Ümit'e penaltı yaptı. futbol izlemekten banlanmanı talep ediyorum. lol penaltı değil miydi o yani=)O penaltıysa servet'in uğur boral'ı ittiği pozisyon 10 kere daha penaltı. Kız oyunu mu öyle her kendini bırakana penaltı verilecek =) Ümit daha havaya zıplarken elleri açıyo zaten hakeme.bırakmak ve kambura yatmak?yapma be yiğidim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Khelben said: DoubleW said: yine hakemle kazandi gs ye valla yeter..top oynayarak kazanin artik eagle_dnz said: MrLevie said: gol ofsayt falan değil arkadaşlar aydın çizginin gerisinde, arda ilerisinde... net ofsayt yine ofsayt bi golu de nizami olsun su takımın ya bu sene 7. 8. falan yuh ya Adamı sinirlendirmek için kasıyolar resmen ya lol... dünyanın en temiz gollerini attınız takımınz çok temiz aziz başkan dünyanın en iyi kalpli meleği.. kaç yıldır fenerin eliyle attıı gollerin yanında burda saydıın 2-3 şey hiç bişey. bi git. benim bildiğim bi anelkanın elle kaleciyi bozduğu pozisyon var bir de nobrenin elle attığı ? başka ne var el kol diyosunuzda sizin elle kolla yaptıklarınız katladı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 tolunay maçtan sonra isim vermeyerek sabriyi eleştirmiş falan. olay nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Aydınla kayserili oyuncu arasında tartışma çıktı gol yüzünden maç sonrası. Sonra kayserililerden 1 adam daha geldi GS'den de Sabri geldi kavga büyüdü. Orda noldu bilmiyorum da Sabri karıştırdı heralde ortalığı çünkü bi anda patladı o girince olay. Tolunay da bu adam hep karıştırıyo ortalığı milli takımda da aynıydı böyle devam edecek demiş. Aydın milli olmadığına göre Sabridir bahsettiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 tribünler kayserili mehmet erene çok feci sövüyordu ne yapmışsa artık izleyemedim o kavgayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 sabriden bahsedio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 S-H said: benim bildiğim bi anelkanın elle kaleciyi bozduğu pozisyon var bir de nobrenin elle attığı ? başka ne var el kol diyosunuzda sizin elle kolla yaptıklarınız katladı bile lugano luciano handball team. 2-2 lik maçta 89. dakka luciano uçup smaçlıyo topu ceza sahasında falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 var abi var dolu varda baros da iyimiş. 2 hafta önce elle topu alır önüne golünü atar çıldırır sevinir kendi başına gelince sinirden çıldırır filan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ona laf yok zaten. avrupa liglerinde kasti el yapan oyuncu hakem tarafından görülmese bile federasyon bantı izliyerek ceza verebiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Khelben said: S-H said: benim bildiğim bi anelkanın elle kaleciyi bozduğu pozisyon var bir de nobrenin elle attığı ? başka ne var el kol diyosunuzda sizin elle kolla yaptıklarınız katladı bile lugano luciano handball team. 2-2 lik maçta 89. dakka luciano uçup smaçlıyo topu ceza sahasında falan.. Elle kaleciyi bozmak? Tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 O serbst yani kaleciyi elle bozabilirsin düdük çalınması gerekmez hep olan şeyler bunlar smaç basmak için çıkmak kaleciyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Anelka orda değmedi eliyle diyenler var mı hala yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 nileppezdel said: O serbst yani kaleciyi elle bozabilirsin düdük çalınması gerekmez hep olan şeyler bunlar smaç basmak için çıkmak kaleciyle.. serbest demedimki fauldur yani pozisyon. elle topa müdahale ettiğini görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Abi kafa topuna elle çıkması amacı, hakemin golü vermesi de şikeyi gösterir gayet net.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 bu gole de ofsayt diyen varsa kesin GS'a garezi vardır diyor ve ayrılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Gol ofsayt. Galatasaray'a garezim de var ama o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 MrLevie said: bu gole de ofsayt diyen varsa kesin GS'a garezi vardır diyor ve ayrılıyorum. top ayaktan ciktigi an arda ofsaytta ve topa gidiyor temiz ofsayt gormeyen yan hakem kor bukadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Ya aydın ofsaytta falan değil Ümit kafayı vurdugunda. bu sabah süleyman hurma ligtv ye konuk olmuştu. pozisyonu görmeden, "yediğimiz golde aydın açık ofsaytta" diye konustu. arkasından hemen pozisyonu dayayıp bilgisayar ile baktılar aydın bariz geriden çıkmış. :D hurma hemen kıvırıyor, "ama olsun arda aktif alanda ofsayt işte" falan diye. :D ulan süleyman. yenemiyonuz işte bizi. :D ne kadar kassa da kayseri bjk'yı, ts'yi, fb'yi yeniyor gs'ye pısıyor. aynı bizim fb'ye pıstığımız gibi, fb'nin bjk'yı pıstığı gibi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar