Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman Belediye Başkanından Batman'e dava

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Geçen hafta Batman belediye başkanı Hüseyin Kalkan, Batman filminin yönetmeni Christopher Nolan ve Warner Bros'a dava açmayı düşündüğünü, davayı ise filmin çekilmiş olduğu ABD'de açmayı planladığını dile getirmişti. Açılması planlanan davanın sebebi ise Batman ilinin isminin izinsiz olarak kullanılması. Geçen hafta boyunca basınımızda yer alan bu dava haberi şimdi ise dünya basınında."

edition.cnn.com
www.telegraph.co.uk
www.msnbc.msn.com
omg.yahoo.com
www.imdb.com
www.guardian.co.uk
www.variety.com

(Dünyaya rezil olunuş)
Mesaj tarihi:
Adam DTP'liymiş sanırım. Yahoo'daki yorumlarda bu adam yüzünden silly turks, bir adım sonra hindi yediğimiz için bize dava açacaklar falan demişler.
Mesaj tarihi:
-007- said:
Adam DTP'liymiş sanırım. Yahoo'daki yorumlarda bu adam yüzünden silly turks, bir adım sonra hindi yediğimiz için bize dava açacaklar falan demişler.

Yalanda sayılmaz hani. Bu olay tam anlamıyla türk halkını gerizekalı gibi gösteren birşey.
Mesaj tarihi:
Norak said:
davanın mutlu sonuna dair tahmin: batman logosunun üstüne 72 (batman ilinin plakası) yazılması itibari ile çözüme ulaşılır.

bence batmobil 72mil sabit hız yapar film boyunca ya da 7272 yazıp msj atınca batman olay yerine gelir.
Mesaj tarihi:
Nolan and Warner could spend 1% of the movie's earnings and just buy the whole town, they could even use it for promotion for the next film by turning the town's emblem into a bat...;)
You gotta admit, it was a good plan to promote Batman's tourism
Mesaj tarihi:
Rezalet felan değil, ben bayıldım.
Yani bu haber geçen hafta ilk çıktığında sallamamıştım, ama böyle dünyaya felan haber olması iyidir. Sonuçta bizi midnight express'le tanıyanlar sevimli bir belediye başkanı olan güzel bir ilimizin adını da öğrenmiş oldu.
Ayrıca dünyada ne kadar çok batman fanatiği varsa hepsi için ilgi çekici bir durum olacağı kanaatindeyim. Aslında yalandan bi de dava açılır da Warner bros'tan şöyle ufak bi meblağ koparılırsa daha çok reklam için de kullanılabilir.

oil producing city ehehe
Duyan da teksas sanacak.
Mesaj tarihi:
Euheue Batman diyince direk zaten ilkokul da esprisi dönerdi bunun...(O zamanlar dandik batman filmleri vardı,bunlar sağlam)...
Hehe oil producing city süper ama doğru valla:)
Mesaj tarihi:
"There is only one Batman in the world," Kalkan said. "The American producers used the name of our city without informing us."

eşşekler kovalar inş. seni.
  • Yeni Oluştur...