Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gathering'e yardımcı bir addon var mı? çiçek toplayacağım da. henüz 100 küsürlerde, yavaştan ilerliyorum da eğer varsa yardımcı bir addon söylerseniz sevinirim.
Mesaj tarihi:
ehehe öneriler için teşekkür ederim ama wowprofession'ın herb guideı ile 1 günden kısa bir sürede 525 ledim herb ve alchemyi.

teşekkürler tekrardan tunch ve pekaziz <3
Mesaj tarihi:
itemların ve enchantların proclarını gösteren bir addon var mı ? mesela combat sonrası silah enchantı kaç kere proclamış, kaçıncı sn lerde proclamış vs gibi. worldoflogs la uğraşmak istemiyorumda. oyun için bi addon varsa bu tarz iyi olur.
Mesaj tarihi:
Sanmıyorum kaldığını, belki oyuna ilk defa başlayıp bir arkadaşından duymuş olanlar kullanıyordur. Zamanında iyiydi güzeldi, ilkti; ama kendini geliştirmesini beceremedi. İğrenç bir estetik anlayışıyla sadeceolaya fonksiyonellik katmaya çalışınca az biraz araştıran adamlar sildi attı.

http://www.vranx.com

Buradan bakabilirsin istediğine, komple arayüz mü yoksa tek tek özelliklerine göre addonlar mı vs.
Mesaj tarihi:
Abi inan hatırlamıyorum CTMod'un ne özellikleri olduğunu, neredeyse 3-4 yıldır dönüp bakmadım.

Ama zamanında sistemi epey kasıyordu, şimdi ne durumdadır bilemiyorum.

Ama tek tek addon kurman tahminimce kasmaz o kadar.
Mesaj tarihi:
yok yok hayır recount tarzı değil. Ortalık cok fazla damage oldugundan lava lash ve WF kac vurdugunu bir türlü göremiyorum düzgün. Hani yanında parantez içinde lava lash filan yazsa o tarz birşey.
Mesaj tarihi:
http://www.wowinterface.com/downloads/info5153-MikScrollingBattleText.html

MSBT ile yapabilirsin istediğini. Ama tam emin olamıyorum şimdi standart ayarlarda istediğin tarzda gösterim var mıydı acaba? Yapamazsan bir ara bakmaya çalışırım.
Mesaj tarihi:
ya bu zygor kullananlardada bazen sapıtıyomu bu addon
dün bana git şu questi al diyo orda adam yokki alayım. yeşil yeşil gösteriyo mapte ama adam yok be kardeş
sapıttı iicene jhasdga
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...