loop Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 cata dan beri koordinat gösteren bir addon bulamadım yahu, napıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 http://www.wowinterface.com/downloads/info15982-SimpleCoordinates-FanUpdate.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 gathering'e yardımcı bir addon var mı? çiçek toplayacağım da. henüz 100 küsürlerde, yavaştan ilerliyorum da eğer varsa yardımcı bir addon söylerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Gathermate ve Gathermate database. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 gathermate2 hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ehehe öneriler için teşekkür ederim ama wowprofession'ın herb guideı ile 1 günden kısa bir sürede 525 ledim herb ve alchemyi. teşekkürler tekrardan tunch ve pekaziz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 o 525 olmaya kadar olan kısmı daha da rahatlatırdı gathermate. sen yine de yükle bence , farmlarken falan işe yarar gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 itemların ve enchantların proclarını gösteren bir addon var mı ? mesela combat sonrası silah enchantı kaç kere proclamış, kaçıncı sn lerde proclamış vs gibi. worldoflogs la uğraşmak istemiyorumda. oyun için bi addon varsa bu tarz iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 proculas diye bişey vardı fakat ben arayüzünü filan hiç beğenmeyip kullanmaktan vazgeçtimiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Ctmod kullanan kaldı mı veya ctmodun yerine kullanılabilecek bi addon varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Sanmıyorum kaldığını, belki oyuna ilk defa başlayıp bir arkadaşından duymuş olanlar kullanıyordur. Zamanında iyiydi güzeldi, ilkti; ama kendini geliştirmesini beceremedi. İğrenç bir estetik anlayışıyla sadeceolaya fonksiyonellik katmaya çalışınca az biraz araştıran adamlar sildi attı. http://www.vranx.com Buradan bakabilirsin istediğine, komple arayüz mü yoksa tek tek özelliklerine göre addonlar mı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 coolline'ı arıyodum buldum sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Yani CtModdaki addonların yerine tek tek addon yuklemek daha mı az kasar makineyi daha mı çok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Abi inan hatırlamıyorum CTMod'un ne özellikleri olduğunu, neredeyse 3-4 yıldır dönüp bakmadım. Ama zamanında sistemi epey kasıyordu, şimdi ne durumdadır bilemiyorum. Ama tek tek addon kurman tahminimce kasmaz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Tavsiye edebileceginiz kasma yapmayan outofdate olmamıs bir interrup addonu varmıdır, chate yazsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 RSA Announcer mi ne vardı o tip şeyler için güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Arkadaşlar aradım bulamadım bi türlü. Lava Lash ve WF damage ni ayrı olarak görebileceğim bir addon bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Recount tarzı bir addonda mı yoksa sct gibi anlık olarak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 yok yok hayır recount tarzı değil. Ortalık cok fazla damage oldugundan lava lash ve WF kac vurdugunu bir türlü göremiyorum düzgün. Hani yanında parantez içinde lava lash filan yazsa o tarz birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 http://www.wowinterface.com/downloads/info5153-MikScrollingBattleText.html MSBT ile yapabilirsin istediğini. Ama tam emin olamıyorum şimdi standart ayarlarda istediğin tarzda gösterim var mıydı acaba? Yapamazsan bir ara bakmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Böyle birşey istiyordum çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Raid de tüm bos ların health ve energy barlarını gösteren addon varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 shadoweduf de açarsan var , istediğin yere de koyuyosun mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ya bu zygor kullananlardada bazen sapıtıyomu bu addon dün bana git şu questi al diyo orda adam yokki alayım. yeşil yeşil gösteriyo mapte ama adam yok be kardeş sapıttı iicene jhasdga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Zygorla kasılmıyor abi geriden takip ediyor bildiğin levellar tutmuyor felan yeşil oluyor questler, acaip tüketiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar