stimpak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 /summon pekaziz FreeUI kurdum gaza gelip,target frame'in yerini falan lua dosyalarından hallettim, ama right actionbarlar ekranın solunda kaldı. onların yerine müdahale edemiyorum. Ekran çözünürlüğüm 1366x768 ( kahrolası notebook), ondan mı kaynaklanıyor bilemedim. options.lua dosyasında da bişey göremedim. bir de dps meter'da sanki 10x çıkıyor dps falan. daha lvl 84 lockla 110k dps falan görünce mala döndüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Abi bugün çıkan versiyonu indir istersen, pek çok düzeltme var, barlar sağa alındı, autohide özelliği filan geldi. O dpsmeter biraz tırışka ya, detay göremiyorsun hiç, benim gibi onu silip TinyDPS yükle. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 normalde zaten tinydps kullanıyodum da, bundle gelince freeui'de, elleşmiyim dedim. üstüne sadece auctioneer + auctionator bi de arkinventory kurdum. e barları istediğimiz yere alamıyoruz o zaman :( ben action barların sağına ve soluna 2 row halinde dizmek istiyordum :/ bartender falan kurayım diyorum, her seferinde keymappingleri yeniden ayarlamak zor geliyor. bi de iconlar falan kayboluyor , delleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 İstediğin yere alabilirsin aslında ama .lua dosyasından yapman lazım. Bar1,2,3 altta, 4 ve 5 sağ tarafta, ona göre koordinatları kafana göre belirlersin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 off.. lua dosyalarının yerini bulamamıştım gezinerek. scripts klasöründeymiş, kurcalarım birazdan :D döngü falan eklemiş ama adam actionbar.lua'ya kafam karıştı ehuh 2 satır yapamıyacak gibiyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 freeui kurdum da gözüme çok garip geldi:S minimap etrafındaki addon ikonlarını tek bir ikonda toplayan addon söyler misiniz? MBF demeyin onu pek sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Eğer fonttan dolayı yadırgadıysan hemen silme bence, bir kere alıştıktan sonra eski fontlar çok çirkin görünüyor. Son yıllarda hazırlanmış en güzel paket, kullanımı acayip kolay ve hemen hemen bütün classların ihtiyacını karşılıyor. 2. dediğin için eve gidince bakayım addonlara, burada doğru düzgün hiç bir siteye giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 dünyanın en güzel add-onu moveanything herkes kullansın. ekranın ortasındaki quest giver'a tıklayıp , ekranın en solunda "accept" deme günleri artık sona erdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 bizim zygor diye bi addonumuz var level 1 iken ekranın ortasında 1 ok takip ediyosun. sonra bi anda sana diyoki level 85 oldun kardeş yeter diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 pekaziz said: Eğer fonttan dolayı yadırgadıysan hemen silme bence, bir kere alıştıktan sonra eski fontlar çok çirkin görünüyor. Son yıllarda hazırlanmış en güzel paket, kullanımı acayip kolay ve hemen hemen bütün classların ihtiyacını karşılıyor. 2. dediğin için eve gidince bakayım addonlara, burada doğru düzgün hiç bir siteye giremiyorum. real ui deniyorum şimdi de ama ondanda ekranın ortasında menunün kısayollarının olduğu birşey var onu kaldıramadım. moveanything ile deneyecez bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 kermit said: bizim zygor diye bi addonumuz var level 1 iken ekranın ortasında 1 ok takip ediyosun. sonra bi anda sana diyoki level 85 oldun kardeş yeter diyo. nefret ediyorum abi , makine gibi oynatıyor zygor oyunu. arada bi dungeona girersen , hele son versiyonda yer bulması dert. zone değiştirmrek istiyosun 150 kere sağ ok tuşuna basıcanki bi sonraki zone a geçsin. eski penceresi daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 stimpak said: off.. lua dosyalarının yerini bulamamıştım gezinerek. scripts klasöründeymiş, kurcalarım birazdan :D döngü falan eklemiş ama adam actionbar.lua'ya kafam karıştı ehuh 2 satır yapamıyacak gibiyim :/ 3 saat ugrastım o döngüyü değiştirip sağdaki barları main barların sağına ve soluna koymak için en sonunda freeui kazandı eski uime geri döndüm :D ille bi gıcıklık oluyodu barlarda bide tabi castbarı unit frame içindedeğilde üstünde yada altında çıkarttırma gibi bi planım vardı barlarla o kadar ugrastıktan sonra içimden gelmedi açıkcası.. edik: oyundan sordum pekazize lua dan ayarla kolayca yaparsın dedi onun gazına geldim sinir stress içinde bi 3 saat yaşadım.. le fu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Abi 3 saat uğraşmana gerek yoktu, sorabilirsin bana oyunda veya burada. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 gugılladım zaygoru da büssürü sitede download falan diyo güvenemedim. paralı guide değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 paralı normalde ben arkadaştan aldım istenilirse uplayabilirim ama pcde güvenlik ne durumda bilmiyorum taratırsınız bir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yasaktır muhtemelen boşver ben zaten mala bağlayıp char kasıom koymaz bana D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ahah bende pala açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 torent de çok var o guide lardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 gönder pmden ya guide ı. Bi bakıyım bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bedava olanı var onun. wow pro leveling guide mı neydi. zygorun artısı eksisi ne bilmiyorum ama gayet iyi çalışıyor bendeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 http://wow-pro.com/addon Zygor'u ben de hiç duymadım ama bu çok iyi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yıllarca resto/tank gibi böle sorumluluk içeren classlar oynadıktan sonra elemental oynamaya geçiyorum. nasıl bir ui yapsam çok kararsız kaldım. normalde ui'ler dpslere yonelik olurdu, bana hic uymazdı, baştan yapardım ama, şimdi güzel bi compilation arıyorum. tavsiyelere açığım kkthxby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 FreeUI var, wowinterface'de ararsan. Genelde her classa uygun ama çoğu değişiklik lua dosyalarıyla yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 fizban said: yıllarca resto/tank gibi böle sorumluluk içeren classlar oynadıktan sonra elemental oynamaya geçiyorum. nasıl bir ui yapsam çok kararsız kaldım. normalde ui'ler dpslere yonelik olurdu, bana hic uymazdı, baştan yapardım ama, şimdi güzel bi compilation arıyorum. tavsiyelere açığım kkthxby lui ui'de iyidir istediğin her değişiklik oyun içi yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Patch sonrası fps sorunu yaşayan tek ben miyim? Bir addonda sorun var ama bulamadım. Tek tek kapayarak denedim hangi addon oldugunu bulmak için ama ı ıh. Var mıdır başka yolu hangi addon oldugunu bulmanın? Lua errors ları acıp fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar