Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

proctan ziyade font çok rezil ya :D

critler için Anime Ace öneriyorum, normale de düzgün bişeyler ayarla derim. o oynak font adamın sinirlerini bozar

LunarSphere kurdum dün, daha önceden de kurmuştum ama pek memnun kalmamıştım ayarları yapamayınca. şimdi utilitybar olarak kullanıyorum sadece. stealthe geçince kullanılacak tuşları bi türlü ayarlayamadığımdan bartendera devam. ama çok güzel duruyo.
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

hueh MSBT'nin ne olduğunu biliyorum, ben de kullanıyorum zaten yav. ilk kurduğum addonlardandır, sadece fontlar kötü dedim : )

biraz kurcukla, süper ayar çekebilirsin ona :D
bu fonta cok alistim faytina gore bazen CTyi sagdaki bos alana aliyorum ya da MH falan decs i ortaya aliyordum
lakin pek decs kalmadi bizde
Sosyal ağlarda paylaş

Seçtiğim hedefi gösterecek bir addon arıyorum. Böyle duvar arkasıymış, bina içiymiş vs dinlemeyecek. Hedef burada arkadaş diye kendini belli edecek. Bazen aradığım bir mobu /target komutu ile bulup, nerede olduğunu görmek istiyorum ama olmuyor. Yerini anlayabilmem için, ters yöne koşup hedeften düşmesini beklemek pek zahmetli. Target Arrow diye birşey indirdim çalışmadı.

Hani kafaya ok koyabilir. Yanlara hilal şeklinde birşey koyabilir hedefin farketmez. Göreyim yeter.

örnek görseller.

Sosyal ağlarda paylaş

dediğin işi yapabilecek bi tek TomTomTargetArrow var giib görünüyo, o da targetın yerini otomatik olarak göstermiyor. illa ki targetına "/ttta stick" diyerek kilitlemen gerekiyormuş.

eğer sololarken target sorunu yaşıyosan raid icon eklemeyi denesene? rahatlıkla görünüyo raid icon eklediğinde
Sosyal ağlarda paylaş

eski pc'mde belleğe fazla yükleniyormuş gibi geliyodu recount, skada kurmuştum onun yerine. ama kullanımı recount kadar rahat değil skadanın. menüleri vs. recounta göre daha basit kalıyor. ayrıca recount daha fazla detay sunuyor kullanıcıya.

şu aralar tekrar recount kullanıyorum, ui'mi vs. herşeyi yeniledim ve farkettim ki işlemciye ve rame yüklenen recount değilmiş.

skada da güzel, ancak recount istatistik sağlama ve kullanım kolaylığı açısından dövüyor.

recount kullan derim kısaca :)
Sosyal ağlarda paylaş

Silmarwen said:

Recount mu Skada mı? Ve detaylı bir neden?

screwy said:

skada sadece disc priestin bak ben bu kadar absorb yaptım diebilmesi icindir.. gerisi icin recount

Eksik bilgi olmuş birazcık müsadenle birşeyler ekleyeyim.

Skada kodlanış yönünden ele alındığında recounta oranla daha özenle ve profesyonelce kodlanmıştır. Recount ise oldukça amatör şekilde kodlanmıştır ve yetersiz/orta seviye sistemlerde sorunlara yol aşabildiği gibi çok iyi bir sistemi bile bazı zamanlarda performans açısından aşağı çekmektedir. Bu anlamda recount artık ömrünü doldurdu diyebiliriz ancak insanlar alışkanlıklarını kolay kolay bırakamadığı için yeni şeylere hemen adapte olamıyor bu yüzden recount kullanım oranı daha yaygın.

Anlık dps ve hps takibi dışında başka birşeye ihtiyacım yok, gereken detayları woldan bakarım diyenler için bu ikisinden çok daha iyi ve sade şekilde kodlanan tinydps'i tavsiye edebilirim. Tiny dps 170-180 kb gibi çok düşük bir memory kullanımı yapıyor ve sisteme ufacık bile olsa bir yükü olmuyor aynı şeyi recount için söylemek imkansız.

Tinydps>Skada>Recount diyorum durum birazcık chrome firefox ve ieyi andırıyor aslında ^^

Skada: http://www.wowace.com/addons/skada/

Tinydps: http://www.wowinterface.com/downloads/info16780-TinyDPS.html
Sosyal ağlarda paylaş

Merhabalar.

Uzun süre x-pearl i kullandım fakat değiştirmek istiyorum.

Target üstünde debuff larım- diğer kişilerin debuff larıyla üst üste düştüğünde bazen odaklanamıyorum ve tekrar dot larımı cast ediyorum. Bazen de x- pearl hata veriyor.

Oynadığım class Warlock- User interface olarak ve dotlarınızı takip etmek amacıyla kullandığınız ve memnun kaldığınız adon nedir ?

X-pearl güzel herşey var. içinde ama sıkıldım ve sorunlar yaşıyorum bu sebeple değiştirmek istiyorum

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...