Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Benim bu 3.2 çıkmasından sonra quest logumda sorun olmaya başladı. SS'te de göründüğü gibi, quest açıklamasının rengi bok gibi ve anlaşılmıyor hiçbirşey. Doublewide vardı, o açık iken quest açıklamasının ortasından belli bir kısım kopuk şekilde yine sarı fontta oluyordu. Update vs yaramadı ben de kapadım. Şimdi de font böyle sarı halde kaldı. Lightheaded yükledim artık kullanmak için ama hala o sarı fontlar canımı sıkıyor. Yok mudur daha önce başına gelen vs? Veya neyle alakalı olabilir? Teşekkürler.

Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:

Benim bu 3.2 çıkmasından sonra quest logumda sorun olmaya başladı. SS'te de göründüğü gibi, quest açıklamasının rengi bok gibi ve anlaşılmıyor hiçbirşey. Doublewide vardı, o açık iken quest açıklamasının ortasından belli bir kısım kopuk şekilde yine sarı fontta oluyordu. Update vs yaramadı ben de kapadım. Şimdi de font böyle sarı halde kaldı. Lightheaded yükledim artık kullanmak için ama hala o sarı fontlar canımı sıkıyor. Yok mudur daha önce başına gelen vs? Veya neyle alakalı olabilir? Teşekkürler.

Hala çözemedim, up.
Sosyal ağlarda paylaş

bu gün 8 saat kastım ui yi baya adam ettim çok yer açtım kendime, şimdi biraz test edip tam elime göre yapmaya çalışıyorum..

bi de helper addonları düzenliyorum bittiği zaman ui yapıp yollarım..

yanlız hala güzel bi quest tracker bulamadım.. tavsiyesi olan var mı ?

ps: quest helper ve monkey quest istediğim kadar configre değil başka
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

prat yüklü fakat türkçe karakterlerde sorun çıkarıyor.ş yerine ? gibi.bi bilgisi olan var mı?

Fontunu değiştirmen lazım, kullandığın font tr karakterleri desteklemiyordur. Bende de var ayni sorun ama fontuma hastayım ve artık alıştım, nerede ne denmek istenildigini anlıyorum eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

edit : yanlış anlama :P

said:

How do I target a particular raid icon (lucky charm)?

You don't. The raid icons do not have units associated with them so there is no way to target them. This is intentional as having arbitrary units like that would provide an easy way to automate many aspects of gameplay. Even though a script can discover the icons by scanning through the targets of people in your raid, they can't act on that information by targeting or otherwise affecting combat in any way.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...