Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

bonesoul said:
buda benim mevcut ui ama yukarıdaki skini bulabilirsem ona gececem. ayrica combat disi bir ss, birde combat ici atarımki bütün addonlar görülür sste

bu ui cokzelmis raidmemberları o sekilde sıralayan addon nedir
bide varsa addon klasörünü upload et pls :>
Sosyal ağlarda paylaş

gatherer de, evdeki pc de, world map te madenlerin falan yerini göstermiyor, daha doğrusu ben bir yerde bulduktan sonra göstermiyor, dahabase yüklemem galiba, wowhead ın db sini indirip addons klasörünün içine koydum ama olmadı, nasıl yapmam lazım dostlar ?
Daha öncesinde oyun içerisinde gatherer in config penceresinden import yaptım diye hatırlıyorum ama şimdi aradım öyle bir seçenek bulamadım...
Sosyal ağlarda paylaş

selam, ufak tefek bikaç şey lazım bana, yukarıdaki screenshot'a filan da baktım ama bulamadım, bi süredir wow'dan da uzak kaldığım için.

öncelikle ekrandaki ıvır zıvırın yerini değiştirebilen bir addon lazım, hatta uzunluğunu genişliğini de değiştirebiliyorsa şahane olur.

bufflarımı sol üstte ayrı bir şekilde, üzerimdeki debuffları ise kendi frame'imin üst tarafında görmek istiyorum. bir de target frame'de yalnızca kendi bufflarımı görmek istiyorum, gerçi bunu şu anki imkanlarımla da yapabilirim, ama diğer bufflarla uyumlu olsun diye bunu da ekleyeyim dedim. :p

eh bu kadar sanırım şimdilik meheh, yardımcı olabilen olursa süper olur.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:
Recount yerine Skada kullanıyorum epeydir :P

Evet grid ara sıra görüşümü engelliyor gibi oluyor ama bir sonra alıştığı için insan pek dert değil :)

Bu da az önce twin2'den aldığım DBM :D

buna benzer bir sey bende yaptım wowace de konuya rastlayınca,
sonra senin linki gordum burada,ona da bakayım dedim, cok iyi olmus,Gerci ben roth ui nin adonlarını kullaniyorum.İnterface benzer seninle benim,
bir kac sorum olacak,
1.DBM de start test bar deyince Pizza timer ve raid movable timer in iconları kayıp boş cıkıyor bunu duzeltmenin bir yolu var mı ?
2.Barların Timer rakam fontunu nasıl buyutebilirim ? sag en sondaki,Twin2 ninkiler baya buyuk gordugum kadarı ile , scale yapınca buyuyor ama barlar fazla genisliyor,sadece fontu buyutmenin yolu varmı scale yapmadan ? Kullanılan fontla mı alakalı yoksa bir size ayarı varmı ?
Aklıma geldikce sorayım dedim , senin Ui deki !colorz addonun renkleri hosuma gitti yalnız taint error veriyor bunun fixi varmıdır ?
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım ilk sorun DBM'den kaynaklı. Çünkü addon var olan olaya göre klasördeki ikonlardan birisini kullanıyor. Muhtemelen pizza timer için bir ikon seçilmemiştir. Nasıl düzeltilir ben de bilemiyorum.

Fontları direk ayarlama yok şu anda (yapan kişin yakında ekleyeceğini söylemişti). En kolay yolu, scale'i istediğin (font için) boyuta getirmek, ardından template dosyasını açarak ikon ve bar boyutlarını ayarlamak olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:
Epey oldu kullanalı o addonu da, eğer Gathermate Database addonunu da indirip ayarlardan import dediysen hem minimapte, hem de normal haritada görünmesi lazım.

Tabi kontrol etmeyi unutma neyi gösterip neyi göstermeyeceğini.

Dostum import seçeneği silik, seçilemiyor, nasıl import ediyorum, google dan aratınca herhangi bir database bulamıyorum. Zamanında gatherer in database ini wowhead den, oyun içinde imiport etmiştim ama şimdi o seçeneğide bulamıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...