mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 FROST PRESENCE kapalıysa uyaran bi addon lazım ismi lazım olmayan ve healera aggro kaçıran bir dk tanka =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 o değil de, screenshot quality arttırmak için command neymiş Pekaziz? soruda kaldım ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 http://www.wowwiki.com/Changing_the_screenshot_format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bonesoul said: buda benim mevcut ui ama yukarıdaki skini bulabilirsem ona gececem. ayrica combat disi bir ss, birde combat ici atarımki bütün addonlar görülür sste bu ui cokzelmis raidmemberları o sekilde sıralayan addon nedir bide varsa addon klasörünü upload et pls :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Grid addonunun sadece beli uzaklıktaki memberlerı gosterme gibi bir ozewlligi varmöı? Yani sadece 40 yard icindekileri goster gerisini gosterme falan gibi? Varsa nerden nasıl yapılıyor yazarmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 /grid config -> Status -> Range PS : 40 yardsa (yada hangisini istiyorsan) gelip colorı full transparent yaparsan görünmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 gatherer de, evdeki pc de, world map te madenlerin falan yerini göstermiyor, daha doğrusu ben bir yerde bulduktan sonra göstermiyor, dahabase yüklemem galiba, wowhead ın db sini indirip addons klasörünün içine koydum ama olmadı, nasıl yapmam lazım dostlar ? Daha öncesinde oyun içerisinde gatherer in config penceresinden import yaptım diye hatırlıyorum ama şimdi aradım öyle bir seçenek bulamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Gathermate deneyebilirsin gatherer yerine. Çok daha az kasıyor sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Teşekkürler hemen deniim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Gathermate Database'i de indirmeyi unutma. Gathermate ayarlarından import diyeceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Peki world map te nasıl gösteririm , yine gözükmüyor bir şey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Epey oldu kullanalı o addonu da, eğer Gathermate Database addonunu da indirip ayarlardan import dediysen hem minimapte, hem de normal haritada görünmesi lazım. Tabi kontrol etmeyi unutma neyi gösterip neyi göstermeyeceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 böyle tepede şerit şeklinde gold ,online sayısı ,saat vs gösteren addon hangisidir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Titanpanel veya Fubar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Beğendiğim bi SSi paylaşmak istedim. Addon isimleri yazıyor halihazırda SSte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Nerde bulup nasıl ekleriz. çok güzelmiş!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Rapidshare 10'dan fazla indirmeye izin vermediği için tekrar yükledim sendspace'e. http://www.sendspace.com/file/zp80nc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 selam, ufak tefek bikaç şey lazım bana, yukarıdaki screenshot'a filan da baktım ama bulamadım, bi süredir wow'dan da uzak kaldığım için. öncelikle ekrandaki ıvır zıvırın yerini değiştirebilen bir addon lazım, hatta uzunluğunu genişliğini de değiştirebiliyorsa şahane olur. bufflarımı sol üstte ayrı bir şekilde, üzerimdeki debuffları ise kendi frame'imin üst tarafında görmek istiyorum. bir de target frame'de yalnızca kendi bufflarımı görmek istiyorum, gerçi bunu şu anki imkanlarımla da yapabilirim, ama diğer bufflarla uyumlu olsun diye bunu da ekleyeyim dedim. :p eh bu kadar sanırım şimdilik meheh, yardımcı olabilen olursa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Saeros said: bufflarımı sol üstte ayrı bir şekilde, üzerimdeki debuffları ise kendi frame'imin üst tarafında görmek istiyorum. bir de target frame'de yalnızca kendi bufflarımı görmek istiyorum, Pitbull ya da X-Perl Kendine göre ayar yapman lazım. buff içinde Satrina Buff Frame kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 pekaziz said: Recount yerine Skada kullanıyorum epeydir :P Evet grid ara sıra görüşümü engelliyor gibi oluyor ama bir sonra alıştığı için insan pek dert değil :) Bu da az önce twin2'den aldığım DBM :D buna benzer bir sey bende yaptım wowace de konuya rastlayınca, sonra senin linki gordum burada,ona da bakayım dedim, cok iyi olmus,Gerci ben roth ui nin adonlarını kullaniyorum.İnterface benzer seninle benim, bir kac sorum olacak, 1.DBM de start test bar deyince Pizza timer ve raid movable timer in iconları kayıp boş cıkıyor bunu duzeltmenin bir yolu var mı ? 2.Barların Timer rakam fontunu nasıl buyutebilirim ? sag en sondaki,Twin2 ninkiler baya buyuk gordugum kadarı ile , scale yapınca buyuyor ama barlar fazla genisliyor,sadece fontu buyutmenin yolu varmı scale yapmadan ? Kullanılan fontla mı alakalı yoksa bir size ayarı varmı ? Aklıma geldikce sorayım dedim , senin Ui deki !colorz addonun renkleri hosuma gitti yalnız taint error veriyor bunun fixi varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Sanırım ilk sorun DBM'den kaynaklı. Çünkü addon var olan olaya göre klasördeki ikonlardan birisini kullanıyor. Muhtemelen pizza timer için bir ikon seçilmemiştir. Nasıl düzeltilir ben de bilemiyorum. Fontları direk ayarlama yok şu anda (yapan kişin yakında ekleyeceğini söylemişti). En kolay yolu, scale'i istediğin (font için) boyuta getirmek, ardından template dosyasını açarak ikon ve bar boyutlarını ayarlamak olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 tesekurler cevap icin , bir kuracalalalyım biraz daha. !colorz addonunun taint erorru icin bir fix varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 DeMiRMaSKe said: Pitbull ya da X-Perl Kendine göre ayar yapman lazım. buff içinde Satrina Buff Frame kullanabilirsin. x-perl kullanıyordum zaten uzun zamandır, ama tam olarak istediğim şeyi yapamıyordum, şimdi satrina buff frame'i indirip uğraşıcam biraz, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 pekaziz said: Epey oldu kullanalı o addonu da, eğer Gathermate Database addonunu da indirip ayarlardan import dediysen hem minimapte, hem de normal haritada görünmesi lazım. Tabi kontrol etmeyi unutma neyi gösterip neyi göstermeyeceğini. Dostum import seçeneği silik, seçilemiyor, nasıl import ediyorum, google dan aratınca herhangi bir database bulamıyorum. Zamanında gatherer in database ini wowhead den, oyun içinde imiport etmiştim ama şimdi o seçeneğide bulamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/gathermate_data.aspx Bunu normal addon kurar gibi ekle addons klasörünün içine (gathermate klasörüne kopyalama sakın). Daha sonra gathermate ayarlarından import edebilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar