Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dworg titan kullanma abi kaynak israfı bitek. Ne özelliği var sil gitsin. Outfitter yerine wardrobe kullan, gerçi patchten sonra ona da gerek kalmayacak. Xperl yerine de aguf tavsiye ederdim de çok uğraşamak gerekiyor unitframelerle.
Mesaj tarihi:
bende buffları düzenleyen addonlar çalışmıyor ya mesele x-perl yükleyince hiç görünmüyor sağ üstte bufflar, quartzda çalışmıyor. x-perl yerine ne tavsiye edersiniz unit frame olarak?
vede bufflar için?
Mesaj tarihi:
ad3m said:
toggie said:
Gangren said:
x-Perl ile aUF, WotLK'e çok buglı girince, millet sorunsuz (aka cknight'ın addonları) bir addon istedi haliyle.

benim bu ücünden baska bildigim unitframe addonu yok. xperl'ü hic sevmiyorum. aUF tam benlik aslında ama inanılmaz buglı, kullanılacak durumda değil. Pitbull cok guzel ama baya ram goturuyor. Bi de bunların ben hicbirinde focus bar kullanamıyorum. Pitbull'da focus acabilen var mı?

Bir zamanlar pitbullu sadece focus frame detayı için kullanırdım :P

sol üstteki bar focus ve focus target.Hatta bokunu çıkartıp focusun targetının targetınıda açabilirsin ehuah.

UI çok güzel. Nasıl yaptın yav.
Mesaj tarihi:
@_ILuVaTaR_
Ne yaptın hoca pitbull'a sade demek olmamış bütün unit framelerin özelliklerini ve fazlasını sunuyor özellikle 4 sürümü hoş şuan alpha ama toplu ayarlama hemde kendine has özellikleri ile 1 numara.

@maxrep
Daha tam olarak bitiremedim işten dolayı vakit ayıramıyorum bittiği zaman bir kaç texture seçimi ile isteyenlere dağıtabilirim.
Heh ayrıca ssdeki dönen geyikte efsaneymiş yeni gördüm asd
Mesaj tarihi:
hayır sadece kendi hotlarını saydırıyor ,griddeki hot addonu çok karışıyor benim gözüm aşina değil ona bu güzel tık tık tık gidiosun isme göre
Mesaj tarihi:
ya tamam ben pitbull'un ayarlarına pek bakmadım, ilk yüklediğinde çıkan barlar sade gelmişti :p

ag_unitframes yüklemiştim de, o da error veriyo raidlerde falan başka buglar da vardı pitbulla döneyim bi iyice karıştırayım ben tekrar.
Mesaj tarihi:
cıkan barların sade olması daha guzel ama. kendi fikrim tabi. ag ile de pitbull kadar sade seyler yapabiliyosun. cok karmasıklastırmak istersen onu becerirsin. her tarafına yazı, yüzde degerleri, hp, mana, castbar, portrait...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...