axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Dworg titan kullanma abi kaynak israfı bitek. Ne özelliği var sil gitsin. Outfitter yerine wardrobe kullan, gerçi patchten sonra ona da gerek kalmayacak. Xperl yerine de aguf tavsiye ederdim de çok uğraşamak gerekiyor unitframelerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bende buffları düzenleyen addonlar çalışmıyor ya mesele x-perl yükleyince hiç görünmüyor sağ üstte bufflar, quartzda çalışmıyor. x-perl yerine ne tavsiye edersiniz unit frame olarak? vede bufflar için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bufflar için buffalo, unite frame olarak da ag_unitframes. Ag biraz sorunlu gerçi ama bence en iyisi şu an olanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bi bakayım hemen, seversem onu kullaniyim ben de. pitbull yükledim bi burada görüp de çok sade geldi bi özelliği yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 pitbull sade mi geldi? ben ayarların icinde kaybolmustum ilk yukledigimde. yaratıcılıgın sınırlarını zorluyosun resmen ugrasınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ad3m said: toggie said: Gangren said: x-Perl ile aUF, WotLK'e çok buglı girince, millet sorunsuz (aka cknight'ın addonları) bir addon istedi haliyle. benim bu ücünden baska bildigim unitframe addonu yok. xperl'ü hic sevmiyorum. aUF tam benlik aslında ama inanılmaz buglı, kullanılacak durumda değil. Pitbull cok guzel ama baya ram goturuyor. Bi de bunların ben hicbirinde focus bar kullanamıyorum. Pitbull'da focus acabilen var mı? Bir zamanlar pitbullu sadece focus frame detayı için kullanırdım :P sol üstteki bar focus ve focus target.Hatta bokunu çıkartıp focusun targetının targetınıda açabilirsin ehuah. UI çok güzel. Nasıl yaptın yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Auctioner in pabucu dama atabilir :D http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/market-watcher.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Benim Druid UI :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Pek bir değişiklik yok aslında. Unit Frame'de bir kaç oynama var, Recount yerine Skada kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 @_ILuVaTaR_ Ne yaptın hoca pitbull'a sade demek olmamış bütün unit framelerin özelliklerini ve fazlasını sunuyor özellikle 4 sürümü hoş şuan alpha ama toplu ayarlama hemde kendine has özellikleri ile 1 numara. @maxrep Daha tam olarak bitiremedim işten dolayı vakit ayıramıyorum bittiği zaman bir kaç texture seçimi ile isteyenlere dağıtabilirim. Heh ayrıca ssdeki dönen geyikte efsaneymiş yeni gördüm asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Scorch nameplateler ve bufflar için hangi addonu kullanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/project-4441.aspx Aloft nameplate için font icin prat , clearfont , SDLibrary sanırım birde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Aloft iyiymiş bi denerim de lifebloom reju falan onları gösteren natur benzeri addon hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Classtimer olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 axedice said: Aloft iyiymiş bi denerim de lifebloom reju falan onları gösteren natur benzeri addon hangisi? hotcandy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ne sallamışım ahah :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 O sadece druid içinmiş ama natur un yeni versyonu çıkmış lan hobarey. Deniyelim hemen http://www.wowinterface.com/downloads/info6616-NaturEnemyCastbar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Abi niye grid'in yanında bir de hot tracker'larla uğraşıyorsunuz. Kurun hemen GridStatusLifebloom ve GridStatusHots'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Bu Hotcandy targetin ustunde kac stack lifebloom oldugunuda gosteriyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hayır sadece kendi hotlarını saydırıyor ,griddeki hot addonu çok karışıyor benim gözüm aşina değil ona bu güzel tık tık tık gidiosun isme göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ya tamam ben pitbull'un ayarlarına pek bakmadım, ilk yüklediğinde çıkan barlar sade gelmişti :p ag_unitframes yüklemiştim de, o da error veriyo raidlerde falan başka buglar da vardı pitbulla döneyim bi iyice karıştırayım ben tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 cıkan barların sade olması daha guzel ama. kendi fikrim tabi. ag ile de pitbull kadar sade seyler yapabiliyosun. cok karmasıklastırmak istersen onu becerirsin. her tarafına yazı, yüzde degerleri, hp, mana, castbar, portrait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 aslında ben de daha sade seviyorum özellik olarak da işte böyle tipi falan çok yavan gelmişti ısınamadım :p bahane arıyorum galiba sevmemek için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 sopa istiyosun sen sopa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 O ayarlarda kaybolunca yeterli sebebin olur merak etme =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar