xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Oy pardon, teşekkürler bu arada. Çok gözümü yoruyor arena yaparken buff takibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Gangren said: Benim kullandığım addon, Fingers of Frost, vs. gibi özel durumlarda, ekranın ortasında "Bling" sesi eşliğinde icon çıkarıyor. Ghost: Pulse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 DeMiRMaSKe said: Gangren said: Benim kullandığım addon, Fingers of Frost, vs. gibi özel durumlarda, ekranın ortasında "Bling" sesi eşliğinde icon çıkarıyor. Ghost: Pulse ben mage alert kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 xunn said: Oy pardon, teşekkürler bu arada. Çok gözümü yoruyor arena yaparken buff takibi. EventAlert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 toggie said: ben de soyle bisey yaptım en son. cok da guzel olmadı ama fena da değil. benim icin en zor olan grid'i koyacak yer bulmak. burda gorunmuyo ama castbar'ın tam uzerine denk geliyo. bu sekilde hem targetıma kolay erisiyorum, hem de kısayollara hakim oluyorum mouse ile. belki combatlog'u chat'in icine geri koyup recountu da saga kaydırarak acacagım bosluga koyarım daha sonra. fubar yerine sldatatext kullanmak istedim ama calendarı her loginde kaybettigi icin vazgectim fubar'a döndüm. action barlarda da en cok kullandıgım 5 spelli büyük iconlarla tam castbarın altına koydum. http://img24.imageshack.us/img24/4254/wowscrnshot030109170131.jpg toggie hangi addonlari kullandin bi liste verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Quartz - castbar Bartender4 - actionbars Pitbull (aUF'ta olabilir) - unitframes kgPanels - alt taraftaki siyah arka plan Recount - Damage & Healing meters chatMOD veya Prat - chat ekranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 UI uzmanı olmuşum bea :p Ben de bir ara koyayım bir ss bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 İnsanlar yeni addonlar denemeye, bilinmeyenleri test etmeye çekiniyor. Ondan oyuncuların %90'ının unit frames olarak pitbull kullandığını söylemek doğru bir tahmin olur mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 x-Perl ile aUF, WotLK'e çok buglı girince, millet sorunsuz (aka cknight'ın addonları) bir addon istedi haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Wotlk update'inden sonra ckknight pitbull 4 üzerinde çalışmaya başladı ve destek vermiyor eski addona. Pitbull o yüzden güncellenmiyor artık. 4.0 üzerinde çalışıyorlar harıl harıl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Bu karakterin etrafındaki hpbar hangi addon acaba bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Gangren said: x-Perl ile aUF, WotLK'e çok buglı girince, millet sorunsuz (aka cknight'ın addonları) bir addon istedi haliyle. benim bu ücünden baska bildigim unitframe addonu yok. xperl'ü hic sevmiyorum. aUF tam benlik aslında ama inanılmaz buglı, kullanılacak durumda değil. Pitbull cok guzel ama baya ram goturuyor. Bi de bunların ben hicbirinde focus bar kullanamıyorum. Pitbull'da focus acabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Marty said: Bu karakterin etrafındaki hpbar hangi addon acaba bilen var mı? hud ismi ile gecer o tarz addonlar. http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/ice-hud.aspx var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 toggie said: Gangren said: x-Perl ile aUF, WotLK'e çok buglı girince, millet sorunsuz (aka cknight'ın addonları) bir addon istedi haliyle. benim bu ücünden baska bildigim unitframe addonu yok. xperl'ü hic sevmiyorum. aUF tam benlik aslında ama inanılmaz buglı, kullanılacak durumda değil. Pitbull cok guzel ama baya ram goturuyor. Bi de bunların ben hicbirinde focus bar kullanamıyorum. Pitbull'da focus acabilen var mı? Bir zamanlar pitbullu sadece focus frame detayı için kullanırdım :P sol üstteki bar focus ve focus target.Hatta bokunu çıkartıp focusun targetının targetınıda açabilirsin ehuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 pekaziz said: İnsanlar yeni addonlar denemeye, bilinmeyenleri test etmeye çekiniyor. Ondan oyuncuların %90'ının unit frames olarak pitbull kullandığını söylemek doğru bir tahmin olur mesela :) Alakası yok abi pitbulla eşdeğer bi unitframe yok malesef.Alpha olmasına rağmen p4 inanılmaz güzel olmuş şuan kullanmaktayım ayrıca iddia edebilirimki wowacedeki addonların %90ına bakmışımdır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 xperlden falan sıkıldım, zaten genelde resto shaman la oynadığımdan grid + clique kurdum, party interface i kaldırdım bir addon ile; bir de focus u taşımak için az ram yiyen bir uf bulursam süper olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 toggie said: Marty said: Bu karakterin etrafındaki hpbar hangi addon acaba bilen var mı? hud ismi ile gecer o tarz addonlar. http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/ice-hud.aspx var mesela verdigin linkdeki nerdeyse aynısıymış zaten saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 fizban said: xperlden falan sıkıldım, zaten genelde resto shaman la oynadığımdan grid + clique kurdum, party interface i kaldırdım bir addon ile; bir de focus u taşımak için az ram yiyen bir uf bulursam süper olacak Party ekranını raide girince saklama ve Focus framei taşımak zaten blizzin standart uisinde var?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 raide girince değil, 5 mandeyken de party ekranı cıkmasın istiyordum. ama focusu tasımaya bakmamıstım, yarın bakarım kkthxby :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Anladım zaten healer olarak grid+clique üstüne başka tavsiye edilecek bişi yoktur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 biraz uçuk olucak ama; hani v'ye basınca mobların üstünde barlar marlar çıkıyo ya. mesela, elite mobların barlarını daha büyük gösteren bi addon vs var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ad3m said: toggie said: Gangren said: x-Perl ile aUF, WotLK'e çok buglı girince, millet sorunsuz (aka cknight'ın addonları) bir addon istedi haliyle. benim bu ücünden baska bildigim unitframe addonu yok. xperl'ü hic sevmiyorum. aUF tam benlik aslında ama inanılmaz buglı, kullanılacak durumda değil. Pitbull cok guzel ama baya ram goturuyor. Bi de bunların ben hicbirinde focus bar kullanamıyorum. Pitbull'da focus acabilen var mı? Bir zamanlar pitbullu sadece focus frame detayı için kullanırdım :P sol üstteki bar focus ve focus target.Hatta bokunu çıkartıp focusun targetının targetınıda açabilirsin ehuah. yukluyorum pitbullu sıfırdan. sag tıklıyorum kendi frameime, set locus diyorum. blizzard bla bla error veriyor. altında iki secenek cıkıyo close addon ve ignore. ignore yapıyorum ama focus gelmiyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 /focus denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 nayır, bakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar