Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UI / Addon Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

toggie said:
ben de soyle bisey yaptım en son. cok da guzel olmadı ama fena da değil. benim icin en zor olan grid'i koyacak yer bulmak. burda gorunmuyo ama castbar'ın tam uzerine denk geliyo. bu sekilde hem targetıma kolay erisiyorum, hem de kısayollara hakim oluyorum mouse ile.

belki combatlog'u chat'in icine geri koyup recountu da saga kaydırarak acacagım bosluga koyarım daha sonra.

fubar yerine sldatatext kullanmak istedim ama calendarı her loginde kaybettigi icin vazgectim fubar'a döndüm. action barlarda da en cok kullandıgım 5 spelli büyük iconlarla tam castbarın altına koydum.

http://img24.imageshack.us/img24/4254/wowscrnshot030109170131.jpg

toggie hangi addonlari kullandin bi liste verebilir misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
x-Perl ile aUF, WotLK'e çok buglı girince, millet sorunsuz (aka cknight'ın addonları) bir addon istedi haliyle.

benim bu ücünden baska bildigim unitframe addonu yok. xperl'ü hic sevmiyorum. aUF tam benlik aslında ama inanılmaz buglı, kullanılacak durumda değil. Pitbull cok guzel ama baya ram goturuyor. Bi de bunların ben hicbirinde focus bar kullanamıyorum. Pitbull'da focus acabilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
Gangren said:
x-Perl ile aUF, WotLK'e çok buglı girince, millet sorunsuz (aka cknight'ın addonları) bir addon istedi haliyle.

benim bu ücünden baska bildigim unitframe addonu yok. xperl'ü hic sevmiyorum. aUF tam benlik aslında ama inanılmaz buglı, kullanılacak durumda değil. Pitbull cok guzel ama baya ram goturuyor. Bi de bunların ben hicbirinde focus bar kullanamıyorum. Pitbull'da focus acabilen var mı?

Bir zamanlar pitbullu sadece focus frame detayı için kullanırdım :P

sol üstteki bar focus ve focus target.Hatta bokunu çıkartıp focusun targetının targetınıda açabilirsin ehuah.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:
İnsanlar yeni addonlar denemeye, bilinmeyenleri test etmeye çekiniyor. Ondan oyuncuların %90'ının unit frames olarak pitbull kullandığını söylemek doğru bir tahmin olur mesela :)

Alakası yok abi pitbulla eşdeğer bi unitframe yok malesef.Alpha olmasına rağmen p4 inanılmaz güzel olmuş şuan kullanmaktayım ayrıca iddia edebilirimki wowacedeki addonların %90ına bakmışımdır :P
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:
xperlden falan sıkıldım, zaten genelde resto shaman la oynadığımdan
grid + clique kurdum, party interface i kaldırdım bir addon ile;
bir de focus u taşımak için az ram yiyen bir uf bulursam süper olacak

Party ekranını raide girince saklama ve Focus framei taşımak zaten blizzin standart uisinde var?!
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:
toggie said:
Gangren said:

Bir zamanlar pitbullu sadece focus frame detayı için kullanırdım :P

sol üstteki bar focus ve focus target.Hatta bokunu çıkartıp focusun targetının targetınıda açabilirsin ehuah.

yukluyorum pitbullu sıfırdan. sag tıklıyorum kendi frameime, set locus diyorum. blizzard bla bla error veriyor. altında iki secenek cıkıyo close addon ve ignore. ignore yapıyorum ama focus gelmiyo yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...