-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 "türkçeyi çok seviyorum,türkçe çok imkanlı bir dil.Vocabulary çok geniş." kendiyle çelişen adamın dramı live @ ntv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 televizyonu rastgele açtım bu sözü duydum kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çikilop Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Sevmiyorum bu adamı.Şu yeni şov programındada bir iki laf etti çocuk gibi hırsları var hala peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=14371420 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 -Neiloth- said: "türkçeyi çok seviyorum,türkçe çok imkanlı bir dil.Vocabulary çok geniş." kendiyle çelişen adamın dramı live @ ntv crit mi bilmemde çok açık fail olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 angut bu herif komik olduğunu sanıyor böle salak saçma konuşuyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bu adamı on posta döverim günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 american idiot okan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 said: okan bayülgen crits... ...OVER 9000? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 enee apaçık malmış lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 ZaugnaKhaldun said: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=14371420 okan bayülgen doğru kullanmış siz fail olmuşsunuz sanki. şu yukardaki linke bi bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 okan okadar kolay fail olacak bi adam değil linkte de kanıtlanmış zaten okan bayülgene kıl olup sövmeye bahane arayanlar büyük fail olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Buyse said: ZaugnaKhaldun said: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=14371420 okan bayülgen doğru kullanmış siz fail olmuşsunuz sanki. şu yukardaki linke bi bakın derim. Darqainu said: okan okadar kolay fail olacak bi adam değil linkte de kanıtlanmış zaten okan bayülgene kıl olup sövmeye bahane arayanlar büyük fail olmuş =) Yanlış anlamışsınız. Zaugna'nın verdiği linkte ''vokabüler'' sözcüğünün dilimize Fransızca'dan geçmiş bir sözcük olduğu ve kullanılmasında bir sakınca olmadığı yazıyor (ki bana kalırsa ''söz dağarcığı'', ''kelime haznesi'' gibi terimler varken ''vokabüler'' sözcüğünü kullanmak özentilik ve gösteriş düşkünlüğünün göstergesi.), fakat Okan Bayülgen şahsiyeti, tamamiyle İngilizce olan ve dilimizde hiçbir şekilde kullanımı olmayan ''vocabulary'' sözcüğünü kullanmış anladığım kadarıyla. Ayrıca ''imkanlı dil'' ne demek? Çok yanlış bir kullanım bana kalırsa. Bir de ''ekşi'' den alıntı: ''peki bu kelime halka işlemiş mi? ömrü hayatımda bir kez kullanmadım. ve ayrıca duymadım da halk dilinde. varsa kelime dagarcıgı yerine vokabüler kullanan bi arkadaş, tanışmak isterim. halkın vizyonunu genişletmek için seçilen kişiler, ki gunumuzde en geniş kitlelere televizyon sayesinde ulaşılabiliyor, işte o kişiler televizyonda konuşurlarken daha bir dikkatli olmak mecburiyetindedirler. velev ki vocabulary yerine vokabüler demiş olsunlar. youtube linki zerre umurumda diil. zira cümle, neresinden tutsanız elinizde kalıyor.'' Ha bir de: Llama said: bu adamı on posta döverim günde +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bildiğin fail işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar