Draven Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Gercekten harika film, icinde ufak mesajlar iceren nadir filmlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 uplanmış çok hoş bir film dieyerek bi katkı yapayım ama açıkçası filmin ilk kısmındaki bomboş bir şehirle gelen gerilim havasının yerini komutanın yanına gittiklerinde yerini daha fazla macera ve felsefe(tam da felsefe değil yanlış tanım kullanıyorum şu anda) bırakması beni hiç mutlu etmemişti. yine seyretsem yine sıkıntı duyarım[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 konu çok eski ama şunu bulunca koymadan edemedim. bugünlerde gerek kalmadı, çıkıp bütün şehirlerde çekebilirler devamı için artık. ama helal olsun iyi halletmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 post apo film cekmek zamani cidden, bir daha yakalanamaz su bos sokaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 46 dakika önce, Sam dedi ki: konu çok eski ama şunu bulunca koymadan edemedim. bugünlerde gerek kalmadı, çıkıp bütün şehirlerde çekebilirler devamı için artık. ama helal olsun iyi halletmişler. var zaten devamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 28 months gelmedi bi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2020 weeks'i kastetmedim ya, months anlamında dedim. ve evet cidden yapamadılar maalesef, hala bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 ha ne bileyim o devamın sonu yok öyle bakınca. 28 yıl sonra 28 asır sonra diye gider salgın ilk başladığı vakit 1 ay filan önce bunların hepsini izlemiştim ben de. güzel gidiyor korona vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 (düzenlendi) months, years, decades, centuries, hepsini yapsınlar işte. potansiyel sınırsızdı hikayedeki, rage virus çok iyi materyal. hatta prequel yapsınlar 28 minutes, 28 hours filan. basmakalıp aynı star wars'u yeniden ep7 diye çekmekten iyidir. Mart 23, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 film yapacağına dizi yapsınlar öyle uzayacaksa iş. star wars kek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2020 Oha jantamı indiniz..Yoh artık..Sandra nın 28 Days diye geldim ne çıktı..Puu suratınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar