sir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 hmm sanki flameoffear'ın demek istediği şu: darwin'in bazı önermeleri yanlıştı, ama evrim teorisi darwinden ibaret değil ve geçerliliğini koruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Evrim=Darwin diyen zihniyet bi gidip ölsün ya. Şu kadar açıklayıcı bi cümlenin neresini anlamadınız? Evrim demek darwin demek değil bunun ayırdımına varamıyorsanız konuya zaten yetemiyorsunuzdur. O yüzden gereksiz size bir şey söylemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Aşağılamak yerine adam gibi açıklasan, kendini ifade etsen bunlar olmazdı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Flameoffear said: diablotg said: Flameoffear said: Evrim=Darwin diyen zihniyet bi gidip ölsün ya. Darwin teorileri zaten çöktü bu adam nerd yaşıo arkadaş. ? bi çökertte görelim kardeş Hangi mağarada yaşıyorsan çık bi iki oku görürsün. AHAHAHAHAHAHAHA yahu ne desem bilemiyorum ki ya gerçekten hem çok komik hem çok içler acısı.Bana çık bi mağaradan iki kitap oku diyor ama diyen adam hayatında Cin Ali serisini bile okumamış olduğu yazılarından üslubundan belli. Senden sadece bana çöktüğünü biliyorsan nasıl çöktüğünüde bilmiş olman gerekeceği için bunu anlatmanı istedim ama evrim geçirmemiş olduğun için bunu bile haga Huga naraları içinde söyledin.Üzgünüm senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 17 agustos depreminde cokmus mutaaitleri malzemeden calmis. Ee, deniz kenarindaki kumu kullanirsan bu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bir de eklemek isterim ki Lamarck ı da Darwini de ortaokulda biliyorumda ama lise de okuyaiblmiştim türlerin Kökenini , sormak istediğim öteki soruda sen hiç hayatında kafanı kaldırıpta yada Adnan Oktar kitaplarını bi kenara koyupta gerçekten bu adamlar nedemeye çalışmış ne istemişler diye düşündüm , internetten araştırdınmı ama yooo adnan hoca ne derse odur dimi.Evrim çöktü neden mesela göz çok karışık bir yapı evrimleşemez ancak allah ol dedi oldu dur bunun cevabı alsana kanıt buna inanıosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Soruya dikkat ! "Evrim teorisi neden geçersiz?" + Jüride kim var darwin'mi ? Jürideki adamlar sonucu biliyor galiba ? Mantıksız ve açıkcası sahte geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 diablotg said: Flameoffear said: diablotg said: Flameoffear said: Evrim=Darwin diyen zihniyet bi gidip ölsün ya. Darwin teorileri zaten çöktü bu adam nerd yaşıo arkadaş. ? bi çökertte görelim kardeş Hangi mağarada yaşıyorsan çık bi iki oku görürsün. AHAHAHAHAHAHAHA yahu ne desem bilemiyorum ki ya gerçekten hem çok komik hem çok içler acısı.Bana çık bi mağaradan iki kitap oku diyor ama diyen adam hayatında Cin Ali serisini bile okumamış olduğu yazılarından üslubundan belli. Senden sadece bana çöktüğünü biliyorsan nasıl çöktüğünüde bilmiş olman gerekeceği için bunu anlatmanı istedim ama evrim geçirmemiş olduğun için bunu bile haga Huga naraları içinde söyledin.Üzgünüm senin için normalde evrim ilgimi çekmiyor olduysa oldu,falan filan ama dayanamayacağım.bu evrim , teori değilmi yani sadece fikir aşamasında falan.tamamen geçerli olunca kanun olmuyormu bunlar.yanlışım olabilir tabi biyolojiye yada dersleri ilgi duymadım hiç sdfsdf.ama anlamıyorum neden bu kadar savunuyorsunuz evrimi.sonuçta kimse hakkındaki gerçeği,olup olmadığını bilmiyor tam olarak diye düşünüyorum.bence öğrenemeyeceğiz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 evrim savunulmuyor, evrimi savunma hakkı savunuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 dikkatli bakmamışım topicin geneline,eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 said: - Bu organizasyonun amacı, gençlerimizin, insanlığa büyük zararlar vermiş olan Darwinizm konusunda bilinçlenmesini ve bu büyük bilim sahtekarlığına karşı uyanık olmasını sağlamaktır. Evet terör zaten evrim teorisi.Adamlar bide utanmadan büyük bilim sahtekarlığı yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 buram buram sahtekarlık ve yönlendirme kokan hedeleme.. hatta büyük ihtimalle parayı da vermeyecekler.. oha! -şimdi bu adamlar bu parayı kazanana vermeyecekler di mi? +büyük ihtimalle öle -o zaman şöle de diyebilir miyiz.. bu parayı kazanan olmayacak +yani.. -e o zaman şunu da söyleyebilir miyiz.. darwin'in açmazını bulacak birisi olmayacak +hmm mantıklı.. -peki bu darwin'in haklı olduğuna işaret etmez mi? +oha evrim teorisini LÖNK diye kanıtladın be benjamin! -nobel bile verirler bana şimdi +nah verirler.. bekle sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 E rahatsız olanlar paralarını birleştirsin, "Darwin'in Açmazlarını açıp, eksiklerini kapatana 100.000YTLde biz verelim" diye bizde yarışma açalım. Dimi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Dİni görüşlü bir kızdan "ama darwinizm sonucu komunizm çıkmıştır!" lafını duyduktan sonra bazı insanların kendilerini evrime karşı kanıt olarak gösterebileceğini anlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 said: "ama darwinizm sonucu komunizm çıkmıştır!" efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mithr said: normalde evrim ilgimi çekmiyor olduysa oldu,falan filan ama dayanamayacağım.bu evrim , teori değilmi yani sadece fikir aşamasında falan.tamamen geçerli olunca kanun olmuyormu bunlar.yanlışım olabilir tabi biyolojiye yada dersleri ilgi duymadım hiç sdfsdf.ama anlamıyorum neden bu kadar savunuyorsunuz evrimi.sonuçta kimse hakkındaki gerçeği,olup olmadığını bilmiyor tam olarak diye düşünüyorum.bence öğrenemeyeceğiz de. teoriler zaten kontrollü deneylerle kanıtlanan hipotezlerdir. sadece bu deneylerin sayısı çok fazla olup ve her sefereinde aynı sonuca ulaştığında kanun olur: mesela yer çekimi kanunu. teori varsayımsal bişey değildir yani. ayrıca adnan oktar gibi heriflerin sadece adem-havva, toprağa şekil verdik, ruhumuzdan üfledik vs. içerikli 3-5 cümle yüzünden koskoca bilimsel teoriye çöpe atmaya çalışmaları çok komik bi yaklaşım. sonuç olarak, evrim vardır, gulyabani yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Aket-Atum said: Dİni görüşlü bir kızdan "ama darwinizm sonucu komunizm çıkmıştır!" lafını duyduktan sonra bazı insanların kendilerini evrime karşı kanıt olarak gösterebileceğini anlamıştım. orada şair "darwinizm sonucu faşizm çıkmıştır" demek istemiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mithr said: diablotg said: Flameoffear said: diablotg said: Flameoffear said: Evrim=Darwin diyen zihniyet bi gidip ölsün ya. Darwin teorileri zaten çöktü bu adam nerd yaşıo arkadaş. ? bi çökertte görelim kardeş Hangi mağarada yaşıyorsan çık bi iki oku görürsün. AHAHAHAHAHAHAHA yahu ne desem bilemiyorum ki ya gerçekten hem çok komik hem çok içler acısı.Bana çık bi mağaradan iki kitap oku diyor ama diyen adam hayatında Cin Ali serisini bile okumamış olduğu yazılarından üslubundan belli. Senden sadece bana çöktüğünü biliyorsan nasıl çöktüğünüde bilmiş olman gerekeceği için bunu anlatmanı istedim ama evrim geçirmemiş olduğun için bunu bile haga Huga naraları içinde söyledin.Üzgünüm senin için normalde evrim ilgimi çekmiyor olduysa oldu,falan filan ama dayanamayacağım.bu evrim , teori değilmi yani sadece fikir aşamasında falan.tamamen geçerli olunca kanun olmuyormu bunlar.yanlışım olabilir tabi biyolojiye yada dersleri ilgi duymadım hiç sdfsdf.ama anlamıyorum neden bu kadar savunuyorsunuz evrimi.sonuçta kimse hakkındaki gerçeği,olup olmadığını bilmiyor tam olarak diye düşünüyorum.bence öğrenemeyeceğiz de. Adamın dediğini tamamen tersinden anlamış herkes. Can Dündar'ın Mustafa'sı gibi olmuş hafiften :D garip bi topluluğuz yaw. Bi yerlerde okumuştum, Darwin'in ortaya koyduğu teoriler kalıtımsal zımbırtıların çalışma şeklindeki yeni buluşlar nedeniyle geçersiz kalıyodu. Bu evrim yok demek değil tabi, ama Darwinin teorileri geçerliliğini yitirdi büyük oranda. Bu olayı nerede okuduğumu hatırlamıyorum, alakası olan birileri aydınlatırsa sevinirim, ama gaza gelip afaroz etmeyin insanları bööle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Nerede okudugunu BonePART gostermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 o neyin nesidir anlamadım valla, ama dediğim şey dinci tarafın veya dini kullananın AHA DARWİN MALMIŞ TEORİSİ DE YALANMIŞ HÖBELELEA şeklinde bişey değildi kesinlikle. Evrim yok demiyor kimse zaten, sadece bahsettiğim o buluşların evrimin sanılandan çok daha karmaşık bi mekanizma olduğunu anlatıyordu. O yüzden fasulyeleri yetiştirip inceleyen Darwin yetersiz kalıyo normal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Abi girin yarismaya kazanin iste belesten 50 milyar super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Mithr said: ama anlamıyorum neden bu kadar savunuyorsunuz evrimi. Evrim varsa din yoktur. Din yoksa ahiret yoktur. Bu dünyada dens müyzik ekşın akarsın rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 desperate :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 öss kasıcağıma buna kasıp gelen parayla direk okulamı gitsem lan. dur bi düşüniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Darwinin dedikleri yalan değil de outdated dı sanki, yanlış değil de eksik gibisinden yani... Katılıp kazansam çok komik olur ama yaa=) tabi bunların yapıcağı yarışmadan ne hayır gelir, ödülü vericekleri kişiyi çoktan seçmişlerdir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar