Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvEHammer Online

Gangren

Öne çıkan mesajlar

1.0.4b said:
In addition to reducing the amount of damage received from high-level encounter NPCs, each Ward on high-level armor set pieces worn will now affect the amount of damage players are able to do to those NPCs. Players not wearing any pieces of the appropriate armor set will see their damage greatly reduced. For each piece of the appropriate armor a player wears, their damage against the boss monster will increase.

Evet arkadaşlar, hoşgeldiniz PvEHammer Online'a. Bokunu çıkardılar.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece tanklar ward'lı set giymek zorunda kalıyor diye dengesizlik olmasın diye yapmışlar belli. ben yine de şahsen renown'dan alınabilen ward'ları toplarım, gerisine karışmam heh. ne de olsa "falanca item'ın yoksa şehre giremezsin" demeyecek kimse. olsa olsa %50 düşer hiç ward'sız, eh 2-3 parça birşey alınır %75 ile filan idare edilir yine.

ha tabii hala healer'ların zerre ihtiyacı yok giymeye ama ona da bir çözüm bulamamışlar belli ki ehe
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:
gangren sen birakiyordun hadi biraksana biran once0-

yok forumun bu bolumu "Warhammer Online'in ne kadar kotu reklamini yapabilirim acaba" bolumu oldu.

Ne saçmalıyorsun sen allah aşkına?

Bırakırım, bırakmam, sana mı kalmış; hadi onu geçtim oyunun içinde olup bitenden haberin yok, gelmiş burada boş boş konuşuyorsun.

Warhammer'ın (veya WoW, veya AoC, farketmez) iyi veya kötü reklamını yapmama gerek yok. Warhammer bölümünü ilk zamanlardan beri takip edenler, oyunla ne kadar yakından alakalı olduğumu gayet iyi bilirler.

Yazılanları okuyor musun hiç? Oyun ile ilgili neden bahsedildiğini anlıyor musun?

CB öncesinde ve süresince, bilmemkaç blog ve podcastte anlatılanların, şu an oyunda sunulanlar ile alakasının hiç olmadığından bahsediyorum.

RvR olarak sunulan oyunun, şu an RvR üzerine olmadığından, gelen değişikliklerin ise saçma olduğundan bahsediyorum.

RvR'nin uç noktası olan King Encounter için, neden gidip Lost Vale yapmam gerektiğinden, neden şehir instance'larını farmlamam gerektiğinden bahsediyorum.

Zamanında üstüne çok düştüğüm ve iyi olacağını düşündüğüm, övdüğüm bir oyunun, şu an hiçbir şekilde beklentilerimi karşılamadığını düşünüyorum ve bunu bol keseden sallayarak değil, oyun süresince yaşadıklarımı aktararak söylüyorum.

Yarın, ertesi gün yanlış olduğunu düşündüğüm başka birşey görürsem, onu da belirtirim, 5 tane de başlık açarım, 10 tane de açarım, sen de buna karışamazsın.

Senin deyiminle yaptığım "kötülemeye" bir savunman varsa, onunla gel, yoksa boş boş konuşmaç
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün Tier 4 RVR yaptım aslında zevkliydi ama gerçekten aynı süre boyunca scenario yapsaydım herhalde 3-4 kat reknown yapardım..Bi de adamların 2 katı olmamıza rağmen keepin içine girdinizmi kesin wipe..biz yukarı çıkacazda keep lordu alacaz adamlar bizi üst kattan nukeleyecek..bence keep lordları en azından alt kata kadar çekmek serbest olmalı
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
Aslında çekiliyor ama bunu resetlemeden yapabilmek lazım. Nasıl yapılıyor onu bilmiyorum ancak yapıldığını gördüm.

ya çekiliyor anca binbir maskaralıktan sonra ve eğer destro yoksa..oyun çekilmemesi üzerine programlanmış..yani bi taunt yapıp direk gelmesi lzım dönmeden geri
Sosyal ağlarda paylaş

kalelerin aşırı kolay alındığını düşünen bir ben mi varım

bu haliyle bile aşağı niye çekilsin anlamıyorum ki tabiki orada adamların raid i dururken boss u kesememeniz lazım aslında adam gibi organize olmadan da kesememeniz lazım ama keep e gir boss u targetla allah ne verdiyse aban 10 saniye sonra insin ne o keep aldık
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben bir soru soracağımda oyun gerçekten pvp ağirlikli mi ? ( ve pvp den xp geliyo sanırım bunuda açarsanız hafiften) ve cidden grind seviyesi nedir ? ve cok mu item tabanlı oyun. biliyorum yeri tam burası değilde pve görünce sorim dedim çünkü başlık açsam sorsam wow vs warhammer olacak gibi bir hissiyat var nedense ^^ başlicam da ondan soruyorum thnx
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kalede bir Lord olmasını dahi anlayabilmiş değilim. Neden kaleyi claim etmiş adam Lord olamıyor. Lordu öldürünce kalenin düşmesi saçma bir sistem. Bu kadar az kale varken fethetmenin çok daha uzun sürmesi lazım. O timerlar 2 dakika değil 2 saat olmalı ama oyuncuya da ona göre ödül vermeli, orada nöbet bekleyen adam renownın dibine vurmalı.

Şu an çok manasız bir zerg. Ekstra bir gold bag kondu eyvallah da gidip PQ'dan daha rahat alabiliyorsun.

Ne kadar ekmek o kadar köfte olayını çözemediler. Mythic, arkadaşım roleplay sunucusunda değilim ben, item/xp/renown veya en azından prestij gelmeyen yerde işim olmaz. NPClerin yapsın o işi.

pronoit said:
ya ben bir soru soracağımda oyun gerçekten pvp ağirlikli mi ? ( ve pvp den xp geliyo sanırım bunuda açarsanız hafiften) ve cidden grind seviyesi nedir ? ve cok mu item tabanlı oyun. biliyorum yeri tam burası değilde pve görünce sorim dedim çünkü başlık açsam sorsam wow vs warhammer olacak gibi bir hissiyat var nedense ^^ başlicam da ondan soruyorum thnx

Oyun PvP oyunu ama hala 100% PvP değil.

PvP'den XP geliyor hatta sırf PvP yaparak level alabiliyorsun. Öyle arada bir falan da değil yani, level 1'den PvP'ye girip son level olan 40'a kadar bu şekilde devam etmek mümkün. Tabii bu PvP ile level alıyorsun dediğim şey scenario (wow'daki battleground), PvP'ci olduğunu iddia edip de WoW'da BG yapmayanlar genelde hesap kapıyor. Öyle 2 tane adam kesicen, 2 tane kale alıcan hoop ding diye birşey yok. Oturup bütün gün BG oynayarak level alınıyor.

PvP dışında public quest (PQ) ve normal questlerle level almak da mümkün. Yani PvE ile de level alabiliyorsun.

"Oyun PvP oyunu ama hala 100% PvP değil" bunu açayım:
Loot için PQ yapmak zorunda kalıyorsun. PvP ile de item almak mümkün ancak çok daha fazla uğraş gerektiriyor. Her ne kadar sırf PvP ile level almak mümkün olsa da üst baş için kendini PvE yaparken buluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...