Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemekteyiz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o esmer ablanın evi neydi ya... her yer bembeyaz. bi de milletin gözünün önüne dikmiş mumları...

o mum dikmede nedir ya... zaten hayvan gibi ışıkta masada mum... hayır loş ortam yaparsın filan eyvallah da bu ne ki?
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Kalçada da bir dövme ama tam göremedim ne yazıyor.

Birde bıyıklı bir adam var abi o kulaklar nedir öyle ya. Ben böyle kepçe görmedim. Bide küpe takmış daha beter dikkat çekiyo kulakları. Sırtlan gibi valla
Mesaj tarihi:
3-5 yemek hakkında fikrim olsun diye rast gelirsem izliyorum. yoksa rezalet, herkes birbirinin yemeğine devamlı bok atıyo falan. gereksiz.

2 kere gördüm ama şu sarışın kadını boğazlayabilirim bi yerde görsem
Mesaj tarihi:
çok enteresandı bıyıklı küpeli amca ve gotik
format değişti sandım hamiyet ve garnitürü konserveden direk koyan görgüsüzün olduğu haftadan sonra.
Mesaj tarihi:
Gotik kız teyzemin arkadaşının oğlunun sevgilisi çıktı. =)

kız 17yaşındaymış öğrenciymiş istanbulda yalnız yaşıyormuş.O gittikleri evde kendi evi değilmiş.Arada yanına gidip kaldığı bi akrabasının eviymiş.
Bizim velette 17 yaşında o da metalci gotik takılıyor.Çirkindi kız aradım küfür ettim velede.
Mesaj tarihi:
şimdi showdaki tanıtımda gördüm almanyada olcakmış haftaya, dansöz gibi bi herif var vj bülentin ilerlemiş versiyonu. paso onu gösterdi durdu yılan dansı gibi bişi yaptı löl
  • Yeni Oluştur...