fenris Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 o esmer ablanın evi neydi ya... her yer bembeyaz. bi de milletin gözünün önüne dikmiş mumları... o mum dikmede nedir ya... zaten hayvan gibi ışıkta masada mum... hayır loş ortam yaparsın filan eyvallah da bu ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Esmer ablanın evinde ne filmler çekilir be :D Fantazi dünyası resmen ev :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Şimdi yemek yerken tv'de gördüm . Yaroşmada Emo mu var yoksa banamı öyle geliyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Evet gotik bi abla var yarışmada. Ben artık izlemiyorum gerçi. Bi yerde otururken tv açıktı orada gördüm. İyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 kapisinda manowar posteri asiliydi. ahahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Kalçada da bir dövme ama tam göremedim ne yazıyor. Birde bıyıklı bir adam var abi o kulaklar nedir öyle ya. Ben böyle kepçe görmedim. Bide küpe takmış daha beter dikkat çekiyo kulakları. Sırtlan gibi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ismini bilmedigim mavi kazakli adam ayri bi ilginc. her gittigi eve yangin tupu goturdu adam sosyal mesaj verecegim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 3-5 yemek hakkında fikrim olsun diye rast gelirsem izliyorum. yoksa rezalet, herkes birbirinin yemeğine devamlı bok atıyo falan. gereksiz. 2 kere gördüm ama şu sarışın kadını boğazlayabilirim bi yerde görsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yerden yere vurdular gotiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 çılgın hatunlar var yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 oğlum masaları birleştirelim http://img141.imageshack.us/img141/6015/masaup0.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yemeteyiz de gotik mi var ? o.O bi de cons AAHAHDASHDSFSDDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 hatunun tip iyi değil de tarz bomba. bel açık bel de beyaz dövmeli mövmeli. gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 çok enteresandı bıyıklı küpeli amca ve gotik format değişti sandım hamiyet ve garnitürü konserveden direk koyan görgüsüzün olduğu haftadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 gitmişlerdir zaten o dövmeli hatuna çok. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 sarışın teyze bebek taklidi yapıyor gibi geliyo bana dudaklarını geriyo büzüyo filan nerden buluyolar bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ayrıca 18 yaşındaki gotik hatun "yemek yaparken lolipop yerim ben hep." deyince arkadaşlar arasında dönen geyik; priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ya o gotik yemek yaparken çirkin beyaz kıçını göstersin diye yapmadıgı şey kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 merak ettim şu gothic'i bugün yine anlattı arkadaşlar ne yaptı ki abi şovda asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 sıkrin şat isteriz=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yerim o gotiği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Gotik kız teyzemin arkadaşının oğlunun sevgilisi çıktı. =) kız 17yaşındaymış öğrenciymiş istanbulda yalnız yaşıyormuş.O gittikleri evde kendi evi değilmiş.Arada yanına gidip kaldığı bi akrabasının eviymiş. Bizim velette 17 yaşında o da metalci gotik takılıyor.Çirkindi kız aradım küfür ettim velede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 şimdi showdaki tanıtımda gördüm almanyada olcakmış haftaya, dansöz gibi bi herif var vj bülentin ilerlemiş versiyonu. paso onu gösterdi durdu yılan dansı gibi bişi yaptı löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 o yılan dansını görünce şoka girdim mutlaka izlemek lazım. vj bülentin kayıp kardeşi gibi adam. ultimate gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 black, bizimki ademden akrabalık. biz sövemiyoruz öylece:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar