Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaz1mda bir gariplik sezdiniz mi? (yard1m!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yazılım olmalı esasında. Fakat Donanım dediğin bölümün tam adının zaten Donanım&Yazılım olduğunu düşünürsek, şu anda ben boş konuşuyorum demektir.

Gecenin bu saatinde mazur görülmeyi bekleyebilir miyim? ;p[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
Allahım biri Wacky yi vursun lütfen :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Mesaj tarihi:
hmm bende olmu_tu, düzeltmistim sonra evet bak formattan sonra devam ediyor eheuheu..
hmm bir programdan kaynaklan1yor olabilir.. (büyük ihtimalle pc koruma programlar1ndan birisi)
o program1 sil tekrar dene..
ben de hemen siliyim deneyim bir..
mutlu mesut günlerime tekrar dönmek istiyorum..[signature][hline]i'll kill you myself.
i see you have an appetite for destruction
it is a good day to die!
i sense a soul in search of answers.
honor guide me!
Mesaj tarihi:
bana olsa ben hayatta duzeltemem bu sorunu[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
yok ya ingilizce klavye düzeniyle alakası yok..
çünkü ç ö gibi şeyler çıkıyor ama ı ş çıkmıyor...

sorun programda, bak kaldırdım düzeldi :)

sensible sen de denesene bi :)
Mesaj tarihi:
bence toolbar moolbar kullanma hopsi adamın başa ayrı dert[signature][hline]Nobody is Perfect
Im Nobody

Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 03 Mayıs 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
bende yok IIIII İİİİ ÜÜÜÜ ŞŞŞ ÖÖÖÖ ĞĞĞĞ

ehua yarıldım[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
  • Yeni Oluştur...