Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cinematic ile ilgili bi soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:
Ractamainus said:
bence o arkadaki akbaba öyle bir deamon, aşmış bir rol yüklemeyelim =) ordaki vurgu da chaos ordularının komutanı; tchar zanek'e..

oyle bir demon diyip gecmeyelim pls =)

said:
The Lord of Change is the wisest and most subtle of all the Greater Daemons, a monster whose gaze penetrates into the very depths of the soul exposing its victim's innermost hopes and fears. They are masters of the medium of the Realm of Chaos, possessing incredible powers of sorcery, and it is said that they can control fate by unraveling and deciphering the patterns in the winds of magic.

ek: tzeentch marauder'lara degisme abilitysini bagislayan tanri ayni zamanda

işte ben diyorum ki "oradaki tzeentch, yani lord of change değil". öyle bir deamon. lakin önündeki amcam warhammer lore'da yeri olan bir adam. tzeentch'in en baba championlarından ve chaos ordularının komutanı falan.. o deamon da onun falandır..
Mesaj tarihi:
şöyle bi toparlamış olayım :)

Tzeentch bir tanrıdır. Ama 4 Chaos tanrısından biri olarak, diğerleri gibi dünyasal bir formu yoktur. Ancak Avatar'ı babında greater demon'ı vardır. Tzeentch'ın kendisi Warhammer'ın en baba tanrılarından biridir. hastasıyız kendisine
O cinematicteki devasa demon da Tzeentch adıyla anılır ve greater demon'lar arasından gene en babasıdır. (Tzeentch fanı olduğum için söylemiyorum canım :P )
Warhammer Online oyununda Chaos tarafı için tanrı olarak Tzeentch seçmişlerdir. Her Chaos birimi, tanrısını andıran özelliklere ve giysilere sahiptir. Bu yüzden bu oyunda da raven tarzı kostümler giyiyoruz.
Raven = Kuzgun'dur.
Raven süper birşeydir, şahane birşeydir, Raven'larla bağdaşan herşey überdir. bkz: Tzeentch :)

Bir de o cinematici izledin de oyunu daha oynamadın mı ya. Hehe.
O kadın dediğin Dark Elf. Dark Elf hatunlarının hepsi taş gibi olur. O cinematicte görüp de güzelliği yüzünden etkilenmişsen, her Dark Elf classı deneyebilirsin. Tavsiyem Witch Elf'tir.
Ancak Dark Elf'ler goth havasından ziyade emo oluyor ne yazık ki. Hele erkekleri... Goth dediğin (hatta harbici Goth, zırhlı zırhlı dolaşan askerler... şimdiki Goth Rock olayı gibi bile değil) direk Chaos Champion tiribi oluyor :D
Mesaj tarihi:
Ractamainus said:
eheh tüm warhammer dünyasında, herşeyin mirror'ını aramayın ama =) tzeentch tanrı. hatta zealot amcalar onun rahipleri. magus amcalar da onun müritleri. o uçan diskleri tzeentch veriyor onlara.

videonun sonunda da tzeentch'in önündeki eleman da onun en baba championlarından bir tanesi.. tzar chanek gibi bir şeydi adı =)

aslında ben de sinematiktekinin akbaba olduğunu anlayamamıştım, dolayısıyla tzeentch olduğunu da =P ejderha lan o bildiğin!!

bu arada warhammer evreni hakkında fazlasını da bilmiyorum zaten. bir ara merak etmiş, wikiden bakmıştım.

böyle birşey yok, aksine thzeentch Büyücülerini choosenlarından secer, daha doğrusu buyu yapabilicek kişileri sadece choosen olarak "kutsar". Disk diye bişi yok warhammerda. Adamlar disk of thzeentch denilen ucan vatoz tipli deamonları tümüyle yanlış anlamış gidip bildiğin tepsi yapmışlar.

ordaki sadece bir greater deamon (sadece diyorum greater deamonlardan cok var) adamın kendisi falan değil. zaten bizim evrenimize eye of the storm'dan göz kırpmaktan daha cok yaklaşamaz tanrılar.
Mesaj tarihi:
http://www.games-workshop.com/gws/catalog/armySubUnitCats.jsp?catId=cat1380002&rootCatGameStyle=

al official warhammer warriors of chaos heroları lordları ve special character'leri.
Mesaj tarihi:
Tabiki biliyorum o siteyi, Figürleri oradan takip ediyorum :) fakat o disk warhammer dünyasında geçen birşey bazı özel figürlerede ek olarak istenirse yapılabiliyor. Aslen Tzeentch in ender olarak bazı büyücü müridlerine sağladığı bir özellik olması lazım.
Mesaj tarihi:
Cuce said:
Ractamainus said:
eheh tüm warhammer dünyasında, herşeyin mirror'ını aramayın ama =) tzeentch tanrı. hatta zealot amcalar onun rahipleri. magus amcalar da onun müritleri. o uçan diskleri tzeentch veriyor onlara.

videonun sonunda da tzeentch'in önündeki eleman da onun en baba championlarından bir tanesi.. tzar chanek gibi bir şeydi adı =)

aslında ben de sinematiktekinin akbaba olduğunu anlayamamıştım, dolayısıyla tzeentch olduğunu da =P ejderha lan o bildiğin!!

bu arada warhammer evreni hakkında fazlasını da bilmiyorum zaten. bir ara merak etmiş, wikiden bakmıştım.

böyle birşey yok, aksine thzeentch Büyücülerini choosenlarından secer, daha doğrusu buyu yapabilicek kişileri sadece choosen olarak "kutsar". Disk diye bişi yok warhammerda. Adamlar disk of thzeentch denilen ucan vatoz tipli deamonları tümüyle yanlış anlamış gidip bildiğin tepsi yapmışlar.

ordaki sadece bir greater deamon (sadece diyorum greater deamonlardan cok var) adamın kendisi falan değil. zaten bizim evrenimize eye of the storm'dan göz kırpmaktan daha cok yaklaşamaz tanrılar.

dediğim gibi wiki'den okudum ben;
wikipedia said:
In Warhammer Fantasy Battle, champions of Tzeentch are known especially for their powerful wizardly abilities, and often dressed in blues/golds. Tzeentch is also known to grant flying disks to his followers.
  • Yeni Oluştur...