deadea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 iyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 kitana said: aquila said: terbiyesizligi mi savunuyosunuz abi, onu anlamadim? word. herşeye cevabınız hazır lan haha. Sen ordaydın biliyosun, gordun, ne konustuklarını duydun. GS sitesi de yalan soylemiyor. Dimi. Hadi taraftarın hazımsızlığı var da yönetim de bu sefer tutamadı kendini. Yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Zegna said: ha ama en cok 2. dakkada gs den gol gelince gs taraftarının aha fark atıcaz dıye gaza gelıp sora hüsrana ugramalarıdı. hakkaten bunun üzüntüsü çok feci koydu ya=) fena da başlamamıştık maça ama deplasman gerçeği tokat gibi çarptı yüzümüze umarım son haftada şampiyonluğu kaybetmenin, kutlamalara hazırlanmışken şampiyonluğu kaçırmanın üzüntüsünü yaşamayız hehe o daha kötü olsa gerek=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 çok kötü koydunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mendoza said: kitana said: aquila said: terbiyesizligi mi savunuyosunuz abi, onu anlamadim? word. herşeye cevabınız hazır lan haha. Sen ordaydın biliyosun, gordun, ne konustuklarını duydun. GS sitesi de yalan soylemiyor. Dimi. Hadi taraftarın hazımsızlığı var da yönetim de bu sefer tutamadı kendini. Yazık sende gs sitesinin de yalan söylediğini biliyorsun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Masquerade said: zegna burdayken sorayım. 6s, f5, 8jk demek serbest mi değil mi? fsd şunu ben de merak ettim ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 "4" büyük yok "1" büyük var..FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 onu bunu bırakın da ne yendik be di mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 aynen aynen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 ankarada sakarya tarafında çok tatlı kavgalar çıktı lan. ilk gördüğüm: -ben de fenerliyim lan! tok. ilk yumruk güzeldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Kasımlar sizin Mayıslar bizim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 hatıralar sarmış 4 1 yanımı dedimi kimse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 demeyen kalmadı sanıyoduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 antuda demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 son bir kez, AHAHAHHAAHHAHHAAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Smoke said: antuda demiş :) abi bu süper olmuş ya ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 hala birinci gündem maddesi bu maç be=) tekrar kutluyorum takımımı mücadelesinden dolayı. galatasarayada geçmiş olsun avrupada başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Smoke said: antuda demiş :) ahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 cavanagh said: Masquerade said: zegna burdayken sorayım. 6s, f5, 8jk demek serbest mi değil mi? fsd şunu ben de merak ettim ya=) 7B de daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Zegna ben 30 Kasımı bekliyorum, o maç için sana laflar hazırladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bal abi bal. lincolun gölünü verseler biz farka giderdik. selçukta bala attı zaten sonrası duzenı kaybettik. kapatn artık bu başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Lincoln'e football for dummies kitabı hediye etmek istiyorum. Adresini bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Pendik'te ikamet ediyor diye biliyorum Lincoln. Ha yollamışken bir kopya da Volkan'a yolla. adam bariz üzüldü golü yiyince. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Peki Volkanın eli dokunmuş olsa o topa gol sayılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar