Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 cavanagh said: lol yiğit 129L'de tokat zamanı yapıcam seni=))bu hevesle yola çıkanlar 4 tane yiyo ama :P
elesso Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ohyeah said: hatıralar sarmış 4-1 yanımı.. pff tam gazete manşeti
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 hahaha harbi tam gazete manşeti olmuş :D
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 toggie said: acınacak halde fener hakkaten yazık lan :'( bLackcha0s said: fener marketten süt alamaz MrLevie said: Kadikoy mezara fener olacak diye bagiriyoruz hehe DoubleW said: gs 2.yarıdaki futbolunu oynasın 6lık olur kadıköyde :D DoruK said: bu feneri bu takım yenemezse yazık olur. antikor said: tarihi farkı herkes unutsun. üst biterse bu maç zevkli bişey izleriz en azından. kadrolara ve istatistiklere bakarsak galatasaray daha iyi.ama kadıköy korkusu işlemiş artık takıma.fenerde ise şu anda kendi evinde olsa bile galatasarayı yenecek moral ve güç yok. büyük ihtimalle 0-0 biter bu maç Flameoffear said: GS dünkü gibi bir oyun ortaya koyarsa Fenere karşı zorlanmayacağımız kesin. Motivasyonu yüksek bir maç. Rewendor said: GS 4 gol yerse o maç 16-4 biter ama :) oper said: fb : 20 gs : 100 diyorum ben de. sallamak beleş ne de olsa. SoulCube said: galatasaray 12 tane atar. Finkel said: höst. bi fenerli olmama rağmen fener bu hafta farkı yer oturur aşağı Phyxantar said: hala 6 kasım geyiği yapabilen arkadaşlara plaketleri verilsin Masquerade said: 94'de 1-4 kazandığımız maç aklıma geldi bak şimdi. hmmm1-4 bitmiş maç.. yani 14 yanyana yazınca. aradan 14 sene geçmiş fenerbahçenin bu sene 1 beraberliği 4 mağlubiyeti var, 14 yani. Galatasaray'ın bu sezon 3 maçında 4-1 galip ayrılmış. O maça kadar 2 gol atan Kayserispor, Fb'yi ŞS'de 1-4 yendi. yani bu rakam oyununa göre maç sonucu;FENERBAHÇE: 1 (Semih)GALATASARAY: 4 (Baros, Kewell, Lincoln, Baros) /end
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 elesso said: ohyeah said: hatıralar sarmış 4-1 yanımı.. pff tam gazete manşeti ahahha
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Madcat said: DoubleW said: toggie said: oo tamam fener yukselise gecer artık Geçtik evet fener kendini GS ye sakladı ahaha :D Arsenalde de iyi kapandık,sırf size değil birincisi ben beşiktaşlıyım çılgınkedi, 2.si orda yazdıklarımı ciddi yazdım yani kadıköyde gs le oynuyosunuz yükselişe geçersiniz manasında :) yanlışımıda görmedim maçtan sonra :) DoubleW said: gs 2.yarıdaki futbolunu oynasın 6lık olur kadıköyde :D oynamadık 4lük oldu. evet 4lük oldu :D:D:D:D mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ezdük Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Süper oldu bence bu galibiyet, hep bunu istiodum Şimdi GS gidip uefa yı alıcak bu hezimetten sonra Sonra daha da iyisi Fener çoşacak tur atlıcak VE karşısına Juventus çıkıcak =)) çok pis çakıcaz burda size çoooookk Camo formamı giyip turlıcam sarıyerde :) Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Suark said: Süper oldu bence bu galibiyet, hep bunu istiodum Şimdi GS gidip uefa yı alıcak bu hezimetten sonra Sonra daha da iyisi Fener çoşacak tur atlıcak VE karşısına Juventus çıkıcak =)) çok pis çakıcaz burda size çoooookk Camo formamı giyip turlıcam sarıyerde :) ok Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Gilean said: bu arada maçın son dakkalarında ardaya vuran selçuk salağını da bir kınayayım burdan. aptal aptal işler yapmasın insan olsun önce. hakeme veya bir oyuncuya küfür etmek baırmak çaırmak ayrı birşey gidip bile bile arkadan oyuncuya vurmak ayrı birşey. edit: volkanın da maç sonunda 9kasımda 9 oluyordu gibi gereksiz saçma açıklamasını da çocukça buluyorum onu da söyliyim. 9 olabilirdi ama... :( toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 sleepingdeath said: adamın1i toggieye en son meşale atmaya kalkıyordu sanırım başarılı oldu toggie yok ortalarda mesela kafama geldi ancak uyanabildim. esas ben kendisini goremiyorum nerde acaba? tbr fb. mactan sonra tesis basmaya değil gelecek hafta stat doldurup gonul almaya gidecegiz. Eeht Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 janis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 fizban said: Rewendor said: GS 4 gol yerse o maç 16-4 biter ama :)alıyorum modluktan çünkü futboldan hiç anlamıyomuş :( GS nin 4 yiceni bilmiş ama ! Kalsın Smoke Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Din gecenin en keyifli anı 2. dakikada gelen cimbom golünden sonra 32432424 atacağını sanan GS'li arkadaşlarımın direk telefonlarına sarılıp beni mesaj bombardımanına tutmuş olmaları... çok şirin ya bunlar :) yezid Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 AHAHA Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 fakirin ekmeği umut. Khriska Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Tebrikler FB.. Kadıköyde asla umudum olmadı benim her zaman yenileceğimiz hissiyle seyrediyorum kadıköyde oynanan FB-GS maçlarını ve hep de öyle oluyor açık açık yani bizim borumuz fenere ötmüyor bu kadar basit :). CL'de de başarılar. Yapılacak bişiy yok artık :) Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ¤ ŞEREF TRİBÜNÜNDE OLAY VAR!.. Şeref Tribünü ateşli görüntülere sahne oldu. Adnan Polat 4-1’den sonra kaçarcasına gitti. Aziz Yıldırım, Haldun Üstünel’i tehdit etti! F.Bahçe-G.Saray derbilerinde sahanın içine veya stadın dışına taşan olaylar yaşanmadı ama Şeref Tribünü’nde gerilim vardı. Maçı federasyon başkan vekili Servet Yardımcı ile yanyana izleyen Adnan Polat ve Aziz Yıldırım arasındaki tablo sıcaktı. Tribünün önündeki taraftarların Polat’a yaptığı tacizleri engelleyen Yıldırım, her gol sonrası önce sevindi, sonra sevinçten kendinden geçmiş F.Bahçe taraftarları uyardı: 90+3. dakikaya kadar durumu idare eden Adnan Polat, Deivid’in attığı 4. golden sonra bir sağına, bir soluna baktı.. Aziz Yıldırım’ın bacağına dokunarak “Ben gittim” hareketi yaptı ve tribünü kaçarcasına terketti.. Polat’ın protokolde yanyana oturduğu Yardımcı, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ve Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin’i ‘pas’ geçmesi dikkat çekti.. Başesgioğlu, Polat’ın arkasından gidişini izledi. USLU-ÜSTÜNEL KAVGASI ŞerefTribünü’ndeki 2. olay ise basbayağı kavgaya dönüşüyordu.. Selçuk’un golüyle F.Bahçe 1-1 beraberliği sağlayınca, yan tribünde F.Bahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu ayağa kalkıp sevindi.. G.Saraylılar’ın iddiasına göre “Nasıl geçirdik?” dedi.. Onun bu sevincine Şeref Tribünü’nün 3. sırasında oturan G.Saray Asbaşkanı Haldun Üstünel ayağa kalkıp müdahale etti, “Küfretme, otur yerine” diye bağırdı.. Uslu ile Üstünel, yaklaşık 1 dakika atıştılar, hatta Uslu cam panelin üstünden atlayıp Üstünel’in yanına gitmeye çalıştı.. Olayı gören Aziz Yıldırım, Üstünel’e önce “Sus” işareti yaptı.. Susmayınca yanına gidip “Otur oturduğun yerde.. Bir daha konuşursan seni dışarı atarım” tehdidini bile savurdu.. Üstünel’in yanındaki Adnan Sezgin’e de “Tutun, kontrol edin bunu” uyarısında bulundu.. Polat’ın olaya hiç müdahale etmediği gözlendi. Zegna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Masquerade ye yalnız savascı title i vermek istiyorum, super dokumanlarla savunma yaptıgı icin :D 4 macta 2 puanli fenerbahcemi diyip, kendi takımının şl ye katılamadıgını unutmasıda cabası :D AthleT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Savunulacak bir Galatasaray mı vardı sahada? :) 4-1 kere maaşallah =P Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ver title'ımı ! :p evet işin aslına bakarsak kötüydük dün. hatta maç da kötüydü. iki takımda organize atak vs geliştiremedi. kadıköy klasiği, fener yakaladığını attı ve futbolcularımız her golden sonra daha da oyundan düştü. zaten 7 sarı kart görmüşüz alayı hakemle didişmekten. seneye adnan başkanım takıma psikolog falan tutsun bu maçtan önce fsddfs. nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Az tartışın ya güncelde görünce gıcık oluyorum başlığı :D Masquerade abi sen de hakkaten cılkını çıkardın ya, yendiler işte tamam geçti, bitti. Güzel günler göreceğiz güneşli günler. Lal la laaa.. Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 farklı bişi mi dedim fsdfsd. yendiler işte napalım. zaten yenmeseler ayar vermekle kastıran ben olmazdım. :D cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 haha güneşli günleri hep görüyoruz da şu fb'yi yensek deplasmanda dha bi sıcak olucak hava Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 anca türkiye kupasında eşleşirsek yenebilitemiz var kadıköy'de. yoksa zor. :p Önceki 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Sonraki 46.sayfa (Toplam 56 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/3689283-tsl-fenerbahce-galatasaray/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Süper oldu bence bu galibiyet, hep bunu istiodum Şimdi GS gidip uefa yı alıcak bu hezimetten sonra Sonra daha da iyisi Fener çoşacak tur atlıcak VE karşısına Juventus çıkıcak =)) çok pis çakıcaz burda size çoooookk Camo formamı giyip turlıcam sarıyerde :)
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Suark said: Süper oldu bence bu galibiyet, hep bunu istiodum Şimdi GS gidip uefa yı alıcak bu hezimetten sonra Sonra daha da iyisi Fener çoşacak tur atlıcak VE karşısına Juventus çıkıcak =)) çok pis çakıcaz burda size çoooookk Camo formamı giyip turlıcam sarıyerde :) ok
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Gilean said: bu arada maçın son dakkalarında ardaya vuran selçuk salağını da bir kınayayım burdan. aptal aptal işler yapmasın insan olsun önce. hakeme veya bir oyuncuya küfür etmek baırmak çaırmak ayrı birşey gidip bile bile arkadan oyuncuya vurmak ayrı birşey. edit: volkanın da maç sonunda 9kasımda 9 oluyordu gibi gereksiz saçma açıklamasını da çocukça buluyorum onu da söyliyim. 9 olabilirdi ama... :(
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 sleepingdeath said: adamın1i toggieye en son meşale atmaya kalkıyordu sanırım başarılı oldu toggie yok ortalarda mesela kafama geldi ancak uyanabildim. esas ben kendisini goremiyorum nerde acaba? tbr fb. mactan sonra tesis basmaya değil gelecek hafta stat doldurup gonul almaya gidecegiz.
janis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 fizban said: Rewendor said: GS 4 gol yerse o maç 16-4 biter ama :)alıyorum modluktan çünkü futboldan hiç anlamıyomuş :( GS nin 4 yiceni bilmiş ama ! Kalsın
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Din gecenin en keyifli anı 2. dakikada gelen cimbom golünden sonra 32432424 atacağını sanan GS'li arkadaşlarımın direk telefonlarına sarılıp beni mesaj bombardımanına tutmuş olmaları... çok şirin ya bunlar :)
Khriska Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Tebrikler FB.. Kadıköyde asla umudum olmadı benim her zaman yenileceğimiz hissiyle seyrediyorum kadıköyde oynanan FB-GS maçlarını ve hep de öyle oluyor açık açık yani bizim borumuz fenere ötmüyor bu kadar basit :). CL'de de başarılar. Yapılacak bişiy yok artık :)
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ¤ ŞEREF TRİBÜNÜNDE OLAY VAR!.. Şeref Tribünü ateşli görüntülere sahne oldu. Adnan Polat 4-1’den sonra kaçarcasına gitti. Aziz Yıldırım, Haldun Üstünel’i tehdit etti! F.Bahçe-G.Saray derbilerinde sahanın içine veya stadın dışına taşan olaylar yaşanmadı ama Şeref Tribünü’nde gerilim vardı. Maçı federasyon başkan vekili Servet Yardımcı ile yanyana izleyen Adnan Polat ve Aziz Yıldırım arasındaki tablo sıcaktı. Tribünün önündeki taraftarların Polat’a yaptığı tacizleri engelleyen Yıldırım, her gol sonrası önce sevindi, sonra sevinçten kendinden geçmiş F.Bahçe taraftarları uyardı: 90+3. dakikaya kadar durumu idare eden Adnan Polat, Deivid’in attığı 4. golden sonra bir sağına, bir soluna baktı.. Aziz Yıldırım’ın bacağına dokunarak “Ben gittim” hareketi yaptı ve tribünü kaçarcasına terketti.. Polat’ın protokolde yanyana oturduğu Yardımcı, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ve Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin’i ‘pas’ geçmesi dikkat çekti.. Başesgioğlu, Polat’ın arkasından gidişini izledi. USLU-ÜSTÜNEL KAVGASI ŞerefTribünü’ndeki 2. olay ise basbayağı kavgaya dönüşüyordu.. Selçuk’un golüyle F.Bahçe 1-1 beraberliği sağlayınca, yan tribünde F.Bahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu ayağa kalkıp sevindi.. G.Saraylılar’ın iddiasına göre “Nasıl geçirdik?” dedi.. Onun bu sevincine Şeref Tribünü’nün 3. sırasında oturan G.Saray Asbaşkanı Haldun Üstünel ayağa kalkıp müdahale etti, “Küfretme, otur yerine” diye bağırdı.. Uslu ile Üstünel, yaklaşık 1 dakika atıştılar, hatta Uslu cam panelin üstünden atlayıp Üstünel’in yanına gitmeye çalıştı.. Olayı gören Aziz Yıldırım, Üstünel’e önce “Sus” işareti yaptı.. Susmayınca yanına gidip “Otur oturduğun yerde.. Bir daha konuşursan seni dışarı atarım” tehdidini bile savurdu.. Üstünel’in yanındaki Adnan Sezgin’e de “Tutun, kontrol edin bunu” uyarısında bulundu.. Polat’ın olaya hiç müdahale etmediği gözlendi.
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Masquerade ye yalnız savascı title i vermek istiyorum, super dokumanlarla savunma yaptıgı icin :D 4 macta 2 puanli fenerbahcemi diyip, kendi takımının şl ye katılamadıgını unutmasıda cabası :D
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Savunulacak bir Galatasaray mı vardı sahada? :) 4-1 kere maaşallah =P
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ver title'ımı ! :p evet işin aslına bakarsak kötüydük dün. hatta maç da kötüydü. iki takımda organize atak vs geliştiremedi. kadıköy klasiği, fener yakaladığını attı ve futbolcularımız her golden sonra daha da oyundan düştü. zaten 7 sarı kart görmüşüz alayı hakemle didişmekten. seneye adnan başkanım takıma psikolog falan tutsun bu maçtan önce fsddfs.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Az tartışın ya güncelde görünce gıcık oluyorum başlığı :D Masquerade abi sen de hakkaten cılkını çıkardın ya, yendiler işte tamam geçti, bitti. Güzel günler göreceğiz güneşli günler. Lal la laaa..
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 farklı bişi mi dedim fsdfsd. yendiler işte napalım. zaten yenmeseler ayar vermekle kastıran ben olmazdım. :D
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 haha güneşli günleri hep görüyoruz da şu fb'yi yensek deplasmanda dha bi sıcak olucak hava
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 anca türkiye kupasında eşleşirsek yenebilitemiz var kadıköy'de. yoksa zor. :p
Öne çıkan mesajlar