Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:
acınacak halde fener hakkaten
yazık lan :'(

bLackcha0s said:
fener marketten süt alamaz

MrLevie said:
Kadikoy mezara fener olacak diye bagiriyoruz hehe

DoubleW said:
gs 2.yarıdaki futbolunu oynasın 6lık olur kadıköyde :D

DoruK said:
bu feneri bu takım yenemezse yazık olur.

antikor said:
tarihi farkı herkes unutsun.
üst biterse bu maç zevkli bişey izleriz en azından.
kadrolara ve istatistiklere bakarsak galatasaray daha iyi.ama kadıköy korkusu işlemiş artık takıma.fenerde ise şu anda kendi evinde olsa bile galatasarayı yenecek moral ve güç yok.

büyük ihtimalle 0-0 biter bu maç

Flameoffear said:
GS dünkü gibi bir oyun ortaya koyarsa Fenere karşı zorlanmayacağımız kesin. Motivasyonu yüksek bir maç.

Rewendor said:
GS 4 gol yerse o maç 16-4 biter ama :)

oper said:
fb : 20
gs : 100

diyorum ben de. sallamak beleş ne de olsa.

SoulCube said:
galatasaray 12 tane atar.

Finkel said:
höst. bi fenerli olmama rağmen fener bu hafta farkı yer oturur aşağı

Phyxantar said:
hala 6 kasım geyiği yapabilen arkadaşlara plaketleri verilsin

Masquerade said:
94'de 1-4 kazandığımız maç aklıma geldi bak şimdi. hmmm

1-4 bitmiş maç.. yani 14 yanyana yazınca.
aradan 14 sene geçmiş
fenerbahçenin bu sene 1 beraberliği 4 mağlubiyeti var, 14 yani.
Galatasaray'ın bu sezon 3 maçında 4-1 galip ayrılmış.
O maça kadar 2 gol atan Kayserispor, Fb'yi ŞS'de 1-4 yendi.

yani bu rakam oyununa göre maç sonucu;

FENERBAHÇE: 1 (Semih)
GALATASARAY: 4 (Baros, Kewell, Lincoln, Baros)

/end

Mesaj tarihi:
Madcat said:
DoubleW said:
toggie said:
oo tamam fener yukselise gecer artık

Geçtik evet

fener kendini GS ye sakladı ahaha :D

Arsenalde de iyi kapandık,sırf size değil
birincisi ben beşiktaşlıyım çılgınkedi, 2.si orda yazdıklarımı ciddi yazdım yani kadıköyde gs le oynuyosunuz yükselişe geçersiniz manasında :) yanlışımıda görmedim maçtan sonra :)

DoubleW said:
gs 2.yarıdaki futbolunu oynasın 6lık olur kadıköyde :D

oynamadık 4lük oldu.
evet 4lük oldu :D:D:D:D
Mesaj tarihi:
Süper oldu bence bu galibiyet, hep bunu istiodum
Şimdi GS gidip uefa yı alıcak bu hezimetten sonra

Sonra daha da iyisi
Fener çoşacak
tur atlıcak
VE karşısına Juventus çıkıcak =))
çok pis çakıcaz burda size çoooookk
Camo formamı giyip turlıcam sarıyerde :)
Mesaj tarihi:
Suark said:
Süper oldu bence bu galibiyet, hep bunu istiodum
Şimdi GS gidip uefa yı alıcak bu hezimetten sonra

Sonra daha da iyisi
Fener çoşacak
tur atlıcak
VE karşısına Juventus çıkıcak =))
çok pis çakıcaz burda size çoooookk
Camo formamı giyip turlıcam sarıyerde :)

ok
Mesaj tarihi:
Gilean said:
bu arada maçın son dakkalarında ardaya vuran selçuk salağını da bir kınayayım burdan. aptal aptal işler yapmasın insan olsun önce. hakeme veya bir oyuncuya küfür etmek baırmak çaırmak ayrı birşey gidip bile bile arkadan oyuncuya vurmak ayrı birşey.

edit: volkanın da maç sonunda 9kasımda 9 oluyordu gibi gereksiz saçma açıklamasını da çocukça buluyorum onu da söyliyim.

9 olabilirdi ama... :(
Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:
adamın1i toggieye en son meşale atmaya kalkıyordu sanırım başarılı oldu toggie yok ortalarda

mesela kafama geldi ancak uyanabildim.
esas ben kendisini goremiyorum nerde acaba?

tbr fb.

mactan sonra tesis basmaya değil gelecek hafta stat doldurup gonul almaya gidecegiz.
Mesaj tarihi:
Din gecenin en keyifli anı 2. dakikada gelen cimbom golünden sonra 32432424 atacağını sanan GS'li arkadaşlarımın direk telefonlarına sarılıp beni mesaj bombardımanına tutmuş olmaları...

çok şirin ya bunlar :)
Mesaj tarihi:
Tebrikler FB..
Kadıköyde asla umudum olmadı benim her zaman yenileceğimiz hissiyle seyrediyorum kadıköyde oynanan FB-GS maçlarını ve hep de öyle oluyor açık açık yani bizim borumuz fenere ötmüyor bu kadar basit :).
CL'de de başarılar.
Yapılacak bişiy yok artık :)
Mesaj tarihi:
¤ ŞEREF TRİBÜNÜNDE OLAY VAR!..

Şeref Tribünü ateşli görüntülere sahne oldu. Adnan Polat 4-1’den sonra kaçarcasına gitti. Aziz Yıldırım, Haldun Üstünel’i tehdit etti!

F.Bahçe-G.Saray derbilerinde sahanın içine veya stadın dışına taşan olaylar yaşanmadı ama Şeref Tribünü’nde gerilim vardı. Maçı federasyon başkan vekili Servet Yardımcı ile yanyana izleyen Adnan Polat ve Aziz Yıldırım arasındaki tablo sıcaktı. Tribünün önündeki taraftarların Polat’a yaptığı tacizleri engelleyen Yıldırım, her gol sonrası önce sevindi, sonra sevinçten kendinden geçmiş F.Bahçe taraftarları uyardı:

90+3. dakikaya kadar durumu idare eden Adnan Polat, Deivid’in attığı 4. golden sonra bir sağına, bir soluna baktı.. Aziz Yıldırım’ın bacağına dokunarak “Ben gittim” hareketi yaptı ve tribünü kaçarcasına terketti.. Polat’ın protokolde yanyana oturduğu Yardımcı, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ve Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin’i ‘pas’ geçmesi dikkat çekti.. Başesgioğlu, Polat’ın arkasından gidişini izledi.

USLU-ÜSTÜNEL KAVGASI

ŞerefTribünü’ndeki 2. olay ise basbayağı kavgaya dönüşüyordu.. Selçuk’un golüyle F.Bahçe 1-1 beraberliği sağlayınca, yan tribünde F.Bahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu ayağa kalkıp sevindi.. G.Saraylılar’ın iddiasına göre “Nasıl geçirdik?” dedi.. Onun bu sevincine Şeref Tribünü’nün 3. sırasında oturan G.Saray Asbaşkanı Haldun Üstünel ayağa kalkıp müdahale etti, “Küfretme, otur yerine” diye bağırdı.. Uslu ile Üstünel, yaklaşık 1 dakika atıştılar, hatta Uslu cam panelin üstünden atlayıp Üstünel’in yanına gitmeye çalıştı.. Olayı gören Aziz Yıldırım, Üstünel’e önce “Sus” işareti yaptı.. Susmayınca yanına gidip “Otur oturduğun yerde.. Bir daha konuşursan seni dışarı atarım” tehdidini bile savurdu.. Üstünel’in yanındaki Adnan Sezgin’e de “Tutun, kontrol edin bunu” uyarısında bulundu.. Polat’ın olaya hiç müdahale etmediği gözlendi.
Mesaj tarihi:
Masquerade ye yalnız savascı title i vermek istiyorum, super dokumanlarla savunma yaptıgı icin :D

4 macta 2 puanli fenerbahcemi diyip, kendi takımının şl ye katılamadıgını unutmasıda cabası :D
Mesaj tarihi:
ver title'ımı ! :p

evet işin aslına bakarsak kötüydük dün. hatta maç da kötüydü. iki takımda organize atak vs geliştiremedi. kadıköy klasiği, fener yakaladığını attı ve futbolcularımız her golden sonra daha da oyundan düştü. zaten 7 sarı kart görmüşüz alayı hakemle didişmekten.

seneye adnan başkanım takıma psikolog falan tutsun bu maçtan önce fsddfs.
Mesaj tarihi:
Az tartışın ya güncelde görünce gıcık oluyorum başlığı :D

Masquerade abi sen de hakkaten cılkını çıkardın ya, yendiler işte tamam geçti, bitti. Güzel günler göreceğiz güneşli günler. Lal la laaa..
  • Yeni Oluştur...