adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ahahaha ilk defa gördüm çok komikmiş ama hahaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 adamınbiri said: arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Zegna said: Masquerade said: Zegna said: Koç/Çoban muhabbetine haddini aşıyor diyip bu tarz ağır pankartlar da koymak iyimiş. en azından küfür içermiyor, galatasarayın kurucuları fransız olunca normaldir. Koç/Çoban muhabbeti küfür mü içeriyordu lol? O koydugun pankart'ın hiç savulunacak bir tarafı yok. Lütfen biraz sağduyu. Ha boşuna nefes tüketiyorum ne de olsa bir memberım bu forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 k.o.ç kufur ıcermıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Zegna said: Hangisi daha kışkırtıcı? LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 koc nasil kufur icermiyor ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Valla o pankartı hala tam anlayamamışsın Zeg. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 kendi klubunun tarhini bilmiyorsan dicek bisiyim yok, lol be. k.o.ç un kufur olmadıgınıda savunanlar cıktı :) edit: o noktalarıda senin hatrın icinmi koydular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 herif KOC degil K.O.C yazmis. Biz de mesela Cons'a O.R.C.U.N dedigimizde farkli anlama geliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 K.O.Ç= Kaliteli O. Çocuğu. Masquerade sen de alemsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 neyse cıkayım ben, macı evde ızleyemıcem malesef yazardık 2 msj :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ali koç'u sinirlendirmeyin adnan polat falan dinlemez valla o adam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Zegna senin koyduğun pankart da tahrik edici biraz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Zegna said: sdfsdfsdfsdfsdf HAHAHAHAHAHAHA. OFF.. Galatasarayli bir Kabatas mezunu olarak karisik duygular icindeyim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 K.O.Ç evet küfür içeriyo, ama "tohum"un anlamını bilenler zaten diğer pankartın da ondan aşağı kalmadığını anlar anlam olarak. Birine laf edip diğerini savunmak ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 tohumun ordaki kullanış amacı köken,tarih,mazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 çok sanatsalmış fb taraftarı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 ne sandın olm ÇILDIRIN ÇILDIRIIIIN.... şunun devamını getircem ya statda çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 "KOÇ küfür mü ya kısaltma işte" gibi bir savunma yapacak kadar düşen arkadaşlara A K O Ç diyorum ben de madem öyle. Ali Koç manasında, aman yanlış anlamayın, küfür değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 adamınbiri said: tohumun ordaki kullanış amacı köken,tarih,mazi Koç orada ne kadar hayvan anlamındaki koçsa tohum da o kadar tarih, mazi. Daha fazla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Kaldı ki ben o resmi ilk koyduğumda kaldırdım. Evet ağırdı. Ama sizin "tohumunuz" fransız, yunan vs diyip savunmak, diğer pankarta ise laf atmak adil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Rewendor said: adamınbiri said: tohumun ordaki kullanış amacı köken,tarih,mazi Koç orada ne kadar hayvan anlamındaki koçsa tohum da o kadar tarih, mazi. Daha fazla değil. söylesene ne anlamda ozaman? fransızda olursun yunanda senin sorunun "tohumunda" senin sorunun annenle? senin sorunun koçsun senin sorunun yedi ceddini ben senin hangi anlama geliyo ? bildiğin kuruluşundan bahsediyo yani işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 tohum mesaji da bayagi agir bu arada, savunulacak bir yani yok kanimca da, koc da cidden cok agirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ya çocuk mu kandırıyorsunuz hani hiç yoktan ortam germek şu yapılan şundan çok da bi farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Ya neyse ne.. Amma takildiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar