Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarısı bOş kutu kola wtf?

caramel

Öne çıkan mesajlar

dün akşam 8 sularında 6'lı kutu kola aldım indirime girmisti pepsi aksam 2 tane içtik demin bir tane daha aldım içmek için ancak yarısı bostu kutunun baktım hiçbiyerinde delik melik sızma fln yok kutunun yarısı boştu.

Tazminat davası fln açsam para alırmıyım yada ne yapmalıyım
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Ne tazminatı bekliyorsunuz ki ne zarar görmişsünüz ne iççinden pislik çıkmış. Doldurma makinesinin hatası. Adamlar en fazla buyrun bi kasa beleş kola derler avukat parasını ödediğinizle kalırsınız.

Bi kasa bile öderlerse şanslılar zaten.

1 kutu mu boş çıktı al sana 2 kutu beleş der sıyrılırlar, hiçbi halt edemez kalırsınız.

Öyle fantazilere girmemek lazım. Pepsi'yimş Coca Cola'ymış bunlar dünya çapında firmalar. günlük karları sizin tüm ömrünüzde kazandığınızı katlar defalarca. Adamlar boş değil. ABD'nin en iyi avukatlarını tutarlar, bir avukat ordusuyla öyle bi yamulturlar ki mahkemede, bırakın tazminatı falan donunuzu kurtarabildiğinize mutlu olursunuz üstünüze :) Kanmayın öyle american dreamlere
Sosyal ağlarda paylaş

Bizdeki tazminat mantığı tamamen zararın karşılanması üzerine kurulu olduğundan dolayı en fazla 1 kutu kola veya 1 kutu kola meblağı kadar para alırsınız, bir de mahkeme cart curt masrafını Coca Cola'ya yaslayabilirsiniz ama bütün bunlar çok iyimser bir tahminle 6 ayınızı falan alır.

Amerika'da kişisel tatminin yanında tazminat ödetilecek tarafı bir yerde cezalandırmak ta istendiğinden var öyle astronomik tazminatlar, farklı bir durum var orda yani.

Daha basitçe müşteri hizmetlerini ararsanız büyük ihtimalle yardımcı olacaklardır zaten. Bilgilendirdiğiniz için hediye bile yollarlar belki =)
Sosyal ağlarda paylaş

pepsiye dava açtık ordan biliyorum. gerçi boş çıktı diye açılan dava işe yaramaz. ki ztn kutuyu açtıysan hiçbi işe yaramaz.

bizim tanıdık kafede şişe pepsilerin içinde pislik yüzüyodu, bi tanesinde kapakların içindeki o plastikler vardır ya yuvarlak o düşmüş erimiş fln o yüzüodu götürdük (kapağı açmadan) dava açtık testler olumlu çıktı zararlı çıktı sağlığa 2 yıl süründü kafe dava peşinde yine bişey olmadı. o derece.
türkiyede olmuo öle milyon dolar kazanma fln malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...