Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En gıcık kaptığınız program?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Misal ben Real Player e sinir olurum
açtığın an start up a girer msconfig ile kapaman gerekir
sonra internete 3 4 defa acces ister zoneden vermem
bilmem real update real news real zort real bırt
lan ben bişi izlicem 2 saniye yok
üye yapcak adamı

icq 2003b ede sinirim
asla çalışmaz bi yerde göçer bişi yapar proxy ile account açamassın vs..
windows xp de çok sinirdir kesin göçüyor bilmiyorsan yüklemeyi:)
Bide kazaa gibi programlara sinirim p2p yaparken uploadı engelliyorlar
vs..
sizde ekleyin[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

dizi gibi:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Dr. Watson diyorum
iyi dizi ismi olur:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

mirc, real player, acdsee

mirc cunku lamer dolu ve ortalamayı cok dusuruyo bu elemanlar
real player cunku bişi izleyemne kadar imanın gevriyo
acdsee cunku direk acılmıyo her seferinde soru soruyo :)
ha bide mesenger var, durmadan ondan bundan haber verio[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

Sosyal ağlarda paylaş

real player. gerçekten bişi izleyeceksin diye çok uğraşıyorsun..
MSN messenger. bir türlü alışamadım + nickleri değiştiremiyorsun + offline mesaj yollamıyor + enter tuşu direk mesajı yolluyor..
Bir de GAIN.. o program sayılmaz pek ama olsun..

icq şahane program da, bizi banladıkları, proxy ile uğraştırdığı için bir anda Türk'lerin nefretini kazandı..[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!"
Vegeta - DBZ

Sosyal ağlarda paylaş

real e herkez kıl sanırım:) toplanıp dövelim eheh
birde msn güzel
alışınca çok iyi
hele web camimi ilk orada kullandım çok matrak
offline mail yolluyabiliyorsun dosya falan[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Valla msn kadar kötü bir program daha kullanmadım. Kardeşim ben milletin e-posta adresini ezberlemek zorundamıyım sorarım size. Msn'i bir açıyorum, garip gurup isimler. İşin yoksa tek tek bak kim ola ki bu :-) Her gün hergün isim değiştirilebilinen ama benim onların ismini sabit saklıyamadığım program olmaz olsun. Tek sorun artık bir çok kişinin msn kullanıyor olması, bizde mecburen hem msn hemde icq açıyoruz.

Birde chemciğim, yani sen msn'den önce birisine e-posta yollamak için online olmasını mı bekliyordun :-D

said:
Chemical, 28 Nisan 2004 22:16 tarihinde demiş ki:
birde msn güzel
...
offline mail yolluyabiliyorsun dosya falan
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

[Bu mesaj fedaykin tarafından 28 Nisan 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 28 Nisan 2004 22:16 tarihinde demiş ki:
birde msn güzel
alışınca çok iyi
hele web camimi ilk orada kullandım çok matrak
offline mail yolluyabiliyorsun dosya falan
bence diyecek söz yok . msn oldukça güzel[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...