Chemical Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Misal ben Real Player e sinir olurum açtığın an start up a girer msconfig ile kapaman gerekir sonra internete 3 4 defa acces ister zoneden vermem bilmem real update real news real zort real bırt lan ben bişi izlicem 2 saniye yok üye yapcak adamı icq 2003b ede sinirim asla çalışmaz bi yerde göçer bişi yapar proxy ile account açamassın vs.. windows xp de çok sinirdir kesin göçüyor bilmiyorsan yüklemeyi:) Bide kazaa gibi programlara sinirim p2p yaparken uploadı engelliyorlar vs.. sizde ekleyin[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 internet explorer tüm zamanların en salak programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Dr Watson... Hala ne işe yaradığını öğrenemedim komik aptal garip bişi.. Harbi ne işe yarar?[signature][hline]iletişim için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 dizi gibi:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ne?[signature][hline]iletişim için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Dr. Watson diyorum iyi dizi ismi olur:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 windows[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 zone alarm'a bir uyuzluğum vardır doğrudur. Real Player'ı hiç kurmadım, çünkü pek işe yaramıyor. Icq ile ilgili hiçbirşeyi sevmem, sevenide uyarırım yapma etme msn kullan diye.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Aytoz, 28 Nisan 2004 21:26 tarihinde demiş ki: internet explorer tüm zamanların en salak programı +1 + Dr. Watson .. kapatıyosun reg.den yine karşına çıkıyo..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 peki ne işe yarar bu?[signature][hline]iletişim için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 mirc, real player, acdsee mirc cunku lamer dolu ve ortalamayı cok dusuruyo bu elemanlar real player cunku bişi izleyemne kadar imanın gevriyo acdsee cunku direk acılmıyo her seferinde soru soruyo :) ha bide mesenger var, durmadan ondan bundan haber verio[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 icq kesinlikle deli ediyo proxy nedir ya eskiden proxy mi vardı şappadak bağlanıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 quick time player en gıcık olduğum, çok itici geliyo bana zaten o program =)[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 yüklediğinde sana sormadan bütün extension'ları kendisine çeviren bilumum programlar..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 real player yerine real alternative, quick time player yerine quick time alternative kullanılabilir.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 keylogger :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 real player. gerçekten bişi izleyeceksin diye çok uğraşıyorsun.. MSN messenger. bir türlü alışamadım + nickleri değiştiremiyorsun + offline mesaj yollamıyor + enter tuşu direk mesajı yolluyor.. Bir de GAIN.. o program sayılmaz pek ama olsun.. icq şahane program da, bizi banladıkları, proxy ile uğraştırdığı için bir anda Türk'lerin nefretini kazandı..[signature][hline]"It's amazing how everytime you open your mouth, you prove that you're an idiot!" Vegeta - DBZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 sürekli update yapmak isteyen tüm programlar.[signature][hline]impossible is nothing www.fallenbishop.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 real e herkez kıl sanırım:) toplanıp dövelim eheh birde msn güzel alışınca çok iyi hele web camimi ilk orada kullandım çok matrak offline mail yolluyabiliyorsun dosya falan[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corrupt Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Koaka film player! Cyrstal kullanin[signature][hline]Dünyada hiç kimseye güvenme çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır Bu memleketin ekmeğini yiyip ihanet eden Bir gün mutlaka ekmeğini yediği yerden KuRSUnu Yer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Valla msn kadar kötü bir program daha kullanmadım. Kardeşim ben milletin e-posta adresini ezberlemek zorundamıyım sorarım size. Msn'i bir açıyorum, garip gurup isimler. İşin yoksa tek tek bak kim ola ki bu :-) Her gün hergün isim değiştirilebilinen ama benim onların ismini sabit saklıyamadığım program olmaz olsun. Tek sorun artık bir çok kişinin msn kullanıyor olması, bizde mecburen hem msn hemde icq açıyoruz. Birde chemciğim, yani sen msn'den önce birisine e-posta yollamak için online olmasını mı bekliyordun :-D said: Chemical, 28 Nisan 2004 22:16 tarihinde demiş ki: birde msn güzel ... offline mail yolluyabiliyorsun dosya falan [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" [Bu mesaj fedaykin tarafından 28 Nisan 2004 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 said: Chemical, 28 Nisan 2004 22:16 tarihinde demiş ki: birde msn güzel alışınca çok iyi hele web camimi ilk orada kullandım çok matrak offline mail yolluyabiliyorsun dosya falan bence diyecek söz yok . msn oldukça güzel[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 msn yerine trillian veya GIM kullanın icq, yahoo msn falan hepsini beraber çok rahat kullanabiliyorsunuz..[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Windows, IE falan gibi artistik degeri cok, mantiksal degeri yok olan cevaplar vermeseniz ne guzel olurdu..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Msn berbat bisey kil oluyorum satir inemiyosun veya ben bilgisayar okuzuyum hos kullnmiyorum zaten. Bilimum speed programi acaba neden garezim var kendilerine karsi...[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar