nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 foto isterüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 SoulCube said: öptünde mi geçti naptın. gizli sırlarımı verdim bizde genç olduk ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 valla bende çocuk oldum ama boynumda öyle bi morluk hatırlamıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 benim böyle bi morluk oldugunda anneme ağaça sürttüm demiştim sonra babamda biraz daha az sürtün demişti bana vay bee ne günlerdi o günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Hmm doktora gitmelisin sende seksomnia olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bant yapıştırcam yapcak başka bişey yok dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 en temizi bırak öle kalsın ya dert mi bi çok kişi fark etmez bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 gerçi sömüren arkadaşın maşallahı varsa gözede çarpabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yengenizzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 gruru duymalısın o morlukla esasında morlugu olmayanda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ne gururu ya? Dünyanın en rezil, en patetik şeylerinden biridir o morluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 nikotin açıyodu eskiden böyle belim ağrıyo tarzı topicler onu anımsadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 la ben bikere anneme kapı çarptı demiştim :D asdfklkj bi anda boynuna nooldu diye sorunca bi o geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 tek salak ben değilmişim demek ki. ben de dolap kapısı demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 olm başka sevgiliniz yoksa saklamanın anlamı yok yahu. bunu şeyde anladım ben ilk seferinde anneme bahane uydururken: -o ne o morluk? -anne sivilce çıktı baya kanırttım o yüzden olmuş o öle dediler bana. -yemişler olm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 pogodi said: tek salak ben değilmişim demek ki. ben de dolap kapısı demiştim. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 benim babam "yine kimi götürdün lan" diyo anneme de "sorma çocuğa bişey" diyo bizim ailede bi problem var sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 birisi umut sarıkaya karikatürünü koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kapıya çarptım iyi aslında.çok morsa bi kaç kez üst üste çarptım filan dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kapı da pek atarlıymış denir olm onun üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kapı çarparsa boyun da kırılabilir. bence başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 dolap kapısı iyi işte. boyun kadar dolap olcak. pencere kapatma da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 banada sormuştu bikere ne moru demiştim bayaa gülmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 abi geçen paintball da boynuma mermi geldi ve morartti. Eve geldim babam diyo yuh kaç yaşinda adam oldun hala öğrenemedin diyo, anlattim innandiramadim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar