Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CitiesXL


dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Aramadım hiç..

SimCity'nin veliahtıdır efendim..
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/265244.html
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/266340.html

oyun öle değil böle olur demiştir..

GEM (Gameplay Extension Modules) benzeri bir sistemin GTA serilerinde uygulanmasını ve nasıl uygulanacağını düşündüğümü içeren bi mail atmıştım rockstar'a.. onlar otomatik cevap verdiler sadece mail'a ama demek ki bu aynı fikir başkalarının da aklına gelmiş [multiple discovery]

GEM kısaca binayı koyup gitmiyorsunuz demek.. Dilerseniz yönetimine de el atıp tycoon oyununun dibine vuruyorsunuz yani..

Oyun bi nevi MMO yani diğer kullanıcılarla etkileşime girebileceksiniz ama baya güzel bi şekilde, single player gibi şehirinizi de yapabileceksiniz.. ücreti de süper düşünülmüş.. 3aylık 9,99$! çoğu oyunun tek aylık ücretinden düşük..

yamulmuyorsam seneye bu zamanlar çıkacak.. çok da elim değip araştırma olanağım olmadı aslında. hata varsa affola
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
simtropolis'e üyeyseniz sayfaları gezerkene mod'ların imzalarında, sayfanın en alt kısmında (bizdeki powered by phorum gibi) vs CODEWORD HEDELE tarzı kodlar veriliyor. bunları girip cd key alıp oyunu indirebiliyorsunuz..

az önce buldum, indiriyorum 4-5saate gelir herhal.

alkaline olarak girdim codeword'ü.. direk deneyin

hepsi caps on olacak tabii..

ALKALINE
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kimsi kısmı iyi.. kimi kısmı çok eksik..
bi kere online adam bulamıyorsun. trade olayı yalan doğrudan
fuel olan yere kondun kondun. konamadın, elektrik falan pert oluyor bi süre sonra. garbage disposal'dan enerji üretimi vs çıkmadı bana, var mı bilmiyorum.. 200k şehri kapattım, az oyuncu olan almanya server'ında petrollü bi yere geçtim. 5k nüfus oldu henüz. şehrin adı coria'mı ne..

bekleriz, orada olan varsa gelsin trade yapalm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ee bu beta ile ilgili bir sorun değil yalnız. oyunun konsepti ile ilgili sorun. mesela trade ekranında 4:3'te üstüste binme oluyor. bu bir beta sorunudur. bi iki değişiklikle giderilir.

konsept ise zaten oyunun kendisi, özü.


fuel olan yerde gelişmek öküz gibi kolay. deniz kenarı olsun diye çok fuel olan bi yere konmadım. trade olayını da kullanırım diye ama dediğim gibi trade sadece vasat. aramada ihtiyaç duyduklarınız var ama ihtiyaç duyulanlar yok. arama sonuçlarını aramanız gerekiyor =) şehrimizi 400k-500k sınırına dayadık. elite'lerin ani şekilde şehri terkedişi ile elimdeki nakit birden azaldı. bi gece 6m kaybettim diyebilirim. ama bu sırada şehir hormonlu da olsa gelişiverdi bu sayede. ufak bi iki vergi ayarlaması ile nakit akışını ortlama +34000 olduğu iyi zamanlardan düştüğü -60000 olduğu kötü günleri arkada bırakıp +5000 civarına çekebildim. elitelar geldikçe çalışan şirketlerin kârlılığı artıcak ve eski günlerimize dönebileceğiz.

oyunda çevre paketi oldukça limitli olmuş. simcity tadı yok. ulaşım paketi limitli. özellikle NY gibi daha grid şehirleri sevenler için (misal ben) büyük tehlike söz konusu!

bi iki image













oyunun biraz daha hmm gerçekçi olacağını umuyordum aslında.. ama oynatıyor kendini uzun uzun. eğlenceli yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...