arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 THQ Relic'in sahibi o yüzden. Kapattıkları şirketler son zamanlarda oyun çıkarmamış / başka işlerle uğraşan / 1-2 oyun çıkarmış ufak şirketler. Relic'e birşey olmaz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ben daha bu adamlarin nasil kirizden etkilendiklerini anlamadim kriz olsada olmasada gelir kaynaklari olan oyun borsasinda satiyo ? vergilerdenmi kaybediyolar yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Sam said: aslında ikinci expansion'a panzer elite gibi uydurma faction ekleyeceklerine japonları filan ekleyeceklerdi, buna da italyan ve rusları. ama anlaşılan batı cephesinde geçirtecekler bütün oyunu gene. Kesinlikle katılıyorum buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 italyanlar dışında katılıyorum bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 cengizhan66 said: ben daha bu adamlarin nasil kirizden etkilendiklerini anlamadim kriz olsada olmasada gelir kaynaklari olan oyun borsasinda satiyo ? vergilerdenmi kaybediyolar yoksa ? Şirketin hisseleri değer kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 onu televizyondada soyluyolarda isin asli ne hocam ? hisseler dolarin seviyesine goremi artip azaliyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 hisse düştükce değeri düşer ve şirket para kaybetmeye başlar dolar düşünce bankandaki paranın değerinin düşmesi gibi :) oyun çıkar oynarız 2009 da oyunlara baya bi doycaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 nediyon kocum sen :) gazami geldin hisseler niye dusuyo diyom sen bana hisseler dogal gaza bakiyo diyosun adeta :) neyse soru yanlis sikini isaretleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 vay be T-34 dediniz de aklıma operation flashpoint geldi :D onun da yenisi çıkıyo galiba ama eskilerinin tadını verebileceğini sanmıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 piyasaları dengelemesi gereken 'görünmez elin' kırılması nedeniyle oluyor bunlar bakalım daha ne kadar alakasız yerelere gidecek bu başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 olsun iyidir dallanmak, bir sürü şey öğreniyoruz başlıkların nerelere nerelere gitmesiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Bu arada CoH + Opposinf Fronts ş uanda steam'de 30$'a satılıyor inanılmaz bir fiyat bence kaçırmasın kimse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 sabah sabah gitti 30 dolar :p sağolasın iyi oldu bu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 ben online oynuiyroum bu arada bol bl. Azmodai veya Azmodaii benim nick. kapisiriz veya daha da guzel 2v2 yapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Ben şu anda amcaları indiriyorum malum büyükler, bi de steamde L4D ile sıraya girdiler; indikten sonra ben de multi ortamına akmayı düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Cuce said: almanlara asıl savaşları kazandıran tank aslında stuglar yanı tank değiller tabi ama zırhlı arac işte. tiger elbet güzel bir alet, king tiger gibi zıvanadan cıkmış bir tasarıdma değil, ama üretim sayısı cok az. t-34 döneminin en iyi tankı gercekten, savaşın kaderini değiştren buluş, saşava gönderildiğinde rusların elinde t-34'e karşı koyacak hiç birşey yok cok uzun sürede olmuyor. teknoloji olarak rusların eksikliği bir hava araclarında göze batıyor. tiger tank rivayetlerinde 1 vs 22 sherman aldığı vs. söylenir fakat çok sorunlu aletlermiş.Misal arıza yaptı bırakıp kaçıyorlar,benzin bitti bırakıp kaçıyorlar vs. Bulge operasyonun da benzin ikmali yapılamadığı için bu tanklara operasyon başarısızlıkla bitmiştir vs. t-34 tigerların yarısı kadar kuvvetli bir savaş aracı olmamasına rağmen gerçekten savaşın kaderini değiştiren aletlerdir.Zaten gelmiş geçmiş en iyi tank olarak seçilmişti hatırladığım kadarıyla,düşük maliyet,kolay kullanım vs. vs. Tiger efsanesinin yeri farklı ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Tigerların, karşı tarafda yaptığı en büyük tahribat yüreklere saldığı korkudur, adı kendisinden önce geliyordu. Birde stukaların dalışa geçdiğinde çıkan dalış seside aslında uçağa bağlı canavar düdüklerinden çıkmakda, dalışa geçen uçak düdüğe hava pompalamakda ve o meşhur sesi çıkarmakda. Yine düşman askeri üstünde büyük bir psikolojik etkisi oluyormuş. Birde savaşın süper silahlarından biri MG-42 lerdir, dakikada 1200 mermilik bir atış sayısı ile o zaman için korkunç bir hız. Yine amerikalı askerler ateş ederken çıkardığı sesi yırtılan karton sesine benzetirlermiş. Ordumuzda modernize versiyonu mg-3 olarak teşrif etmekdeler, bol bol kurcalama fırsatım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 mg-42'yi hala kullanan ordular var abi sen ne diyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Bump, it be released mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Steam'e de gelecek hafta geliyomuş, off bekle şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 7 saat sonra cıkıyo steamde aa asla almam artık steamden 3 dungur 2.4-2.5 icin patch cekiyo cektikce kendini bozuyo bozdukca bastan cekiyo. steam forumlarında "patchi cekmeyin" yazıyo... yahu patchi cekmeden nası oynıycam! offf steam offff hayır30 euro olucak diyolar bide. 3 oyunu 30 euroya satan siteler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Euro? Steam euro üzerinden değil ki, dolar gayet de. Oyunu fiyatı 29.99 $ bu arada, üstüne çıkacaklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 düştü, yumulun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 steamden almayın sakın COH un steam versiyonlarında her zaman patching sorunu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Steam'den alabilen varmi ki? Su anda Turkiye'ye Tales of Valor satilmiyor Steam'den. 17 veya 24 nisanda satisa baslanacak. Bunu asmanin bir yolu var mi? Account settings'den bolge degistirerek olmuyordur herhalde. Ama IP adresine bakiyorsa bir seyler yapilabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar