Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: -Mandrake-, 05 Nisan 2004 18:05 tarihinde demiş ki: bende bu sene msn le tanıştım çok hoşuma gitti sesli çet video konferans ggibi olaylarda hiç uğraştırmıyo tek düğmeye basarak yapabiliyosun,arayüzü de çok iyi bence bide icq çıldırtdı yani cable da proxy den bağlanamıyoruz bi türlü bende artık icq yu açmıyorum msn kullanmaya başlıyalı,ama çok komik hatalarda var iste tek derdiniz proxy.. proxy olmasa da msn'e geçermiydiniz? onu söyleyin bana.. msn'nin tek avantaji sesli, görüntülü chat.. ancak webcam'i olmayanlar için MSN, ICQ'nün parmahi bilem olamaz.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 Nisan 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 ICQ çok kasıyo bi kere daha yavaş işliyo, hem msn de çok rahat geliyo bana..[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 arkadaşlar msnplus kullanırsanız listenizde ki insanların nicklerini değiştirebilirsiniz.[signature][hline]mesela beş [Bu mesaj Oky tarafından 05 Nisan 2004 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 nerden çekicez en son linki bozuktu[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: Oky, 05 Nisan 2004 21:40 tarihinde demiş ki: arkadaşlar msnplus kullanırsanız listenizde ki insanların nicklerini değiştirebilirsiniz. Allah hemen indiriorm. Çok saol.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 p4 2ghz 512mbram var.. icq çok hizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 sonuçta msn daha hızlı[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Bulamadım adam gibi bi site msn plus'ı download edecek. Hep İspanyolca falan siteler.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Yokmu adres bilen yav?[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 windows messenger'ı update eden bi benmiyim :P ama sevmiyom icq'da offline msj hepsine bedel trilianda list import felam etmek lazım bi ara kurduydum ne yani her formatta onla mı oynıycam msn dial uplar için , sesli görüntülü takılanlar için iyi gibi yoksam icq rullz[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 http://www.msgplus.net/?view=download[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: Black1ce, 05 Nisan 2004 22:30 tarihinde demiş ki: http://www.msgplus.net/?view=download Çok saol :)[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 messenger hükmeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 topic çoştu birden :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimasheR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 o ne yaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 birde sunu goz onunde bulundurun icq senelerdir var msn ise daha yeni. Tabi kabul etmek gerekirse icq nun ozelligi daha cok. ama kullanis ve islevik acisindan msn cok daha ileride. zaten belki yeni surumlerinde dahada ek ozellikler gelir msn e nede olsa arkasinda microsoft var.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Msnde uzun süredir meydanda fakat başlangıçta icq kadar gelişmiş değildi.dolayısıyla fazla bilinmiyor ve kullanılmıyordu. sonradan yeni sürümleri geldikçe baya gelişti ve icq'u geçti diyebilirim. Msn ilk olarak mailinizi kontrol etmenize olanak sağlıyor size mail olup olmadığını bildiriyor. görüntülü veya sesli konuşma imkanı icqya göre daha gelişmiş. Zaten herkes icqdan dosya yollamada zorlanıyordur belkide yolluyamıyordur. Msnin en önemli özelliği dosya transferi. Güvenlik icqya göre gelişmiş mi gelişmiş. uzun lafın kısası msn e terfii edin rahat edin.[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 msn iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Plus'ıda kurdum. Hiçbi farkı yok icq'dan hatta daha iyi.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 MSN' nin offline mesaj özelliği olsa üstüne yok da maalesef onu hala koymadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Yakında koyarlar kesin.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 MSN de proxy sorunu yok. Dosya yollama sorunu yok. kullanımı kolay + avatar koymaca var. daha ne olsun MSN alemde kral.[signature][hline]May the Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: Bonecrusher, 05 Nisan 2004 21:32 tarihinde demiş ki: iste tek derdiniz proxy.. proxy olmasa da msn'e geçermiydiniz? onu söyleyin bana.. gecerdim... hatta gelen mailleri haber verdigini daha once farketseydim daha da once gecerdim hehe 1-1.5 yil falan oldu heralde msn kullanmaya baslayali cok memnunum valla... zaten minesweeper flags'de supercengiz bi oyun hehe[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 senelerdir icq kullanıyordum, cable aldım iki ay sonra msn'e geçtim. msn rulz diyoruz bu durumda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Okyye tezahürat yapmayan ayıp eder. Aslan kaplan bir arkadaşımız kendisi. Sağol Oky =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar