Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN VS ICQ

lordgnr

Öne çıkan mesajlar

Arakdaslar topiclere bakiyorum hep msn hakkinda sorular var. Bence son zamanlarda icq degerini yitiriyor gibi. Artik cogu arkadasim msn kullaniyor ister istemez bende arakdaslarim ile gorusebilmek icin msn i daha cok kullaniyorum. Bazi zamanlar icq yu acmayi bile unutuyorum. Aslinda icq ya gore msn daha hafif, daha hizli ve dosya alip gonderirken icq daki gibi problem cikarmiyor. Sizce MSN mi ICQ mu daha iyi sizinde fikirlerinizi alayim.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle
Lord GNR's Homepage

Lost Roses UO
Sosyal ağlarda paylaş

yeni basliyanlar ilk icq kullaniyor çünkü daha popüler..

bir de icqda dosya alisverisi çok çok daha kolay..
yeni çikan proxy sorunu yüzünden dosya gönderemiyoruz, ama proxy disinda hersey mükemmel..
resume özelligi bile var..

ayrica msn gibi, profesyonel olcam diye isin suyunu ç1karm1yorlar
Sosyal ağlarda paylaş

bende aynısını miranda ile yapıorum
msn icq irc
çok hoş oluo
o programların kıl yönleriyle uğraşmıyorum hemen bağlanıyorum[signature][hline]Bonecrusher, 04 Nisan 2004 23:19 tarihinde demiş ki:
valla küçükken anaokulda 7 cücelerde prens rolünü oynamistim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 04 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
ICQ daha global birşey. İnternet kullanan insanların %80-90 ının vardır icq su...

işte bu büyük yalan =P
amerikalarının çoğunda icq yok, türkiye'de inanılmaz yaygın icq. avrupa'da da böyle diil bildiğim kadarıyla

[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 05 Nisan 2004 12:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sonuçta herşeyin bir süreci var, bundan 5-6 yıl önce irc çok popülerdi sonra icq çıktı ona saldırdı herkes şimdide msn'in sorunsuz hali insanların ilgisini çekti ve ona doğru bir yönelim var. Zaten msn'in avantaji windows ile beraber gelmesi, bu çoğu insanın msn kullanması için başka bir neden. Msn'i msnplus ile kullanmak ayrı bir tad tabii.[signature][hline]mesela beş
Sosyal ağlarda paylaş

MSNe gıcığım, elli tane adam var listede, hangisi kim bilmiyorum. Şimdi herkes beni nefr olarak tanır burada, ama mail adresim kendi adıma ve iş ortamında hiçkimse beni nefr olarak bilmez mesela. ICQ da beni listesine ekleyen adam nickimi adımla değiştirir biter, ama MSN de olmuyor işte, isim değiştiremiyorsun. Hıyar gibi 50 tane mail adresinin kimlere ait olduğunu ezberlemek zorunda mıyım lan ben? Ne saçma iştir bu, gıcığım, budur.

Ayrıca bunun bi yolu varsa ve ben bilmiyorsam rezil oldum herhalde şu mesajdan sonra di mi? ehe =P
Sosyal ağlarda paylaş

MSN sanırım bu kadar kullanıcısı olsun beklemiyordu ancak belli bir kullanıcıya ulaşınca başları ağrıyacak o kadar komik olaylar varki

Mesela bir kere şifremi hatırla dediğinde bir daha o seçeneği inaktif etmeyi herhalde becerebilen ev kullanıcısı yoktur yer yüzünde. Support sıfır, feedback yok. Birde daha çok kapalı devre sohbet için düşünülmüş gibi.

Microsoft son kullanıcı için neyi düzgün yaptıki diyorum her seferinde. Umarım mal gibi durmazlarda geliştirirler yoksa benzer ama daha başarılı bir başka sistem yerini alıverir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 05 Nisan 2004 15:40 tarihinde demiş ki:
MSNe gıcığım, elli tane adam var listede, hangisi kim bilmiyorum. Şimdi herkes beni nefr olarak tanır burada, ama mail adresim kendi adıma ve iş ortamında hiçkimse beni nefr olarak bilmez mesela. ICQ da beni listesine ekleyen adam nickimi adımla değiştirir biter, ama MSN de olmuyor işte, isim değiştiremiyorsun. Hıyar gibi 50 tane mail adresinin kimlere ait olduğunu ezberlemek zorunda mıyım lan ben? Ne saçma iştir bu, gıcığım, budur.

Ayrıca bunun bi yolu varsa ve ben bilmiyorsam rezil oldum herhalde şu mesajdan sonra di mi? ehe =P

Benimde en büyük derdim bu pffffffffff :))[signature][hline]Sungur - Scout
Necrocks - Necromancer
Olcayto - Infiltrator
Alaattin -Sorcerer
Sosyal ağlarda paylaş

said:

bi dk ya sen şimdi MSN'de nickim hödö_hödö@hotmail.com diye gözüküyo ben bunu Nefr yapmak istiyorum mu diyosun?
Eğer öyle diyosan bittin yani :=)
(yok cnm öle demiyosundur ben dikkatli okumadım ztn)[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki:
ehe serverı bozdum
Sosyal ağlarda paylaş

bende bu sene msn le tanıştım çok hoşuma gitti
sesli çet video konferans ggibi olaylarda hiç uğraştırmıyo tek düğmeye basarak yapabiliyosun,arayüzü de çok iyi bence
bide icq çıldırtdı yani cable da proxy den bağlanamıyoruz bi türlü
bende artık icq yu açmıyorum msn kullanmaya başlıyalı,ama çok komik hatalarda var[signature][hline]fedaykin, 02 Nisan 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
Bu ve bunun gibi bir çok sebep sonucu gerçekleşen milyonlarca yıllık evrimin dışa yansımalarından biriside uzaktan kumanda kullanma hızı olarak bize geri döner
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black1ce, 05 Nisan 2004 17:54 tarihinde demiş ki:
said:

bi dk ya sen şimdi MSN'de nickim hödö_hödö@hotmail.com diye gözüküyo ben bunu Nefr yapmak istiyorum mu diyosun?
Eğer öyle diyosan bittin yani :=)
(yok cnm öle demiyosundur ben dikkatli okumadım ztn)

Yok demek istediği şey listendeki kişilerin nicklerini "Rename" edememen.[signature][hline]Sungur - Scout
Necrocks - Necromancer
Olcayto - Infiltrator
Alaattin -Sorcerer
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...