lordgnr Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Arakdaslar topiclere bakiyorum hep msn hakkinda sorular var. Bence son zamanlarda icq degerini yitiriyor gibi. Artik cogu arkadasim msn kullaniyor ister istemez bende arakdaslarim ile gorusebilmek icin msn i daha cok kullaniyorum. Bazi zamanlar icq yu acmayi bile unutuyorum. Aslinda icq ya gore msn daha hafif, daha hizli ve dosya alip gonderirken icq daki gibi problem cikarmiyor. Sizce MSN mi ICQ mu daha iyi sizinde fikirlerinizi alayim.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 msn[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Msn daha hafif ve guvenli, benim msn'e gecme sebeplerim icq'nun kabloculara cektirdigi proxy eziyeti ve dosya gonderme hedesi, iyi ki de gecmisim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 icq lite kullanıyorum gayet güzel rahat. msn sanki bi yerlere haber uçurcak bişiler yapacakmış gibi geliyor. hotmailin sitesini açınca msnin çalışması da ayrı bi ilginçlik.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Evt Msn Daha quvenlı Zaten yenı baslıyanlarda Msn Kullanıyor qıbı qeldı bana ıcq dan anlamıyorlarmı zormu qelıyor anlamadım valllaha....[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 msn rulez.[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 msn de resim çizmekten başka zevkli bii yok =)[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 yeni basliyanlar ilk icq kullaniyor çünkü daha popüler.. bir de icqda dosya alisverisi çok çok daha kolay.. yeni çikan proxy sorunu yüzünden dosya gönderemiyoruz, ama proxy disinda hersey mükemmel.. resume özelligi bile var.. ayrica msn gibi, profesyonel olcam diye isin suyunu ç1karm1yorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 icq rulazz!!!! ikisinide işim dolayısıyla kullanıyorum. icq da kablonet olduğum için deliriyorum. msn dede offline kişiye msj atamadığım için.[signature][hline]www.gencdizayn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hakkatten msn e geçeli icq u acmıorum msn çok daha güzel grup konuşabiliosunuz bide özeeliğide var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 trillian kurun hem icq - hem msn - hem yahoo msnger - hem mirc - hem aol msnger daha ne istiosunuz :)[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bende aynısını miranda ile yapıorum msn icq irc çok hoş oluo o programların kıl yönleriyle uğraşmıyorum hemen bağlanıyorum[signature][hline]Bonecrusher, 04 Nisan 2004 23:19 tarihinde demiş ki: valla küçükken anaokulda 7 cücelerde prens rolünü oynamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 su mirandayi bi online yapabilsem naptiysam olmuyo lanet sey .P[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 MSN daha güzel bence de[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: BOccOB, 04 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: ICQ daha global birşey. İnternet kullanan insanların %80-90 ının vardır icq su... işte bu büyük yalan =P amerikalarının çoğunda icq yok, türkiye'de inanılmaz yaygın icq. avrupa'da da böyle diil bildiğim kadarıyla [signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 05 Nisan 2004 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 sonuçta herşeyin bir süreci var, bundan 5-6 yıl önce irc çok popülerdi sonra icq çıktı ona saldırdı herkes şimdide msn'in sorunsuz hali insanların ilgisini çekti ve ona doğru bir yönelim var. Zaten msn'in avantaji windows ile beraber gelmesi, bu çoğu insanın msn kullanması için başka bir neden. Msn'i msnplus ile kullanmak ayrı bir tad tabii.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Walla icq mü msn mi bılmem ama msn microsoft tarafından sonlandırılcaktı ne osn bıldıgım kadarıyla hackerlar yuzunden halen gecerlımı bılmem umarım micro devre dısı bırakmaz.[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 MSNe gıcığım, elli tane adam var listede, hangisi kim bilmiyorum. Şimdi herkes beni nefr olarak tanır burada, ama mail adresim kendi adıma ve iş ortamında hiçkimse beni nefr olarak bilmez mesela. ICQ da beni listesine ekleyen adam nickimi adımla değiştirir biter, ama MSN de olmuyor işte, isim değiştiremiyorsun. Hıyar gibi 50 tane mail adresinin kimlere ait olduğunu ezberlemek zorunda mıyım lan ben? Ne saçma iştir bu, gıcığım, budur. Ayrıca bunun bi yolu varsa ve ben bilmiyorsam rezil oldum herhalde şu mesajdan sonra di mi? ehe =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 MSN sanırım bu kadar kullanıcısı olsun beklemiyordu ancak belli bir kullanıcıya ulaşınca başları ağrıyacak o kadar komik olaylar varki Mesela bir kere şifremi hatırla dediğinde bir daha o seçeneği inaktif etmeyi herhalde becerebilen ev kullanıcısı yoktur yer yüzünde. Support sıfır, feedback yok. Birde daha çok kapalı devre sohbet için düşünülmüş gibi. Microsoft son kullanıcı için neyi düzgün yaptıki diyorum her seferinde. Umarım mal gibi durmazlarda geliştirirler yoksa benzer ama daha başarılı bir başka sistem yerini alıverir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 ben icqnun :D smileysine kılım. hoşlanmıyorum.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: Nefr, 05 Nisan 2004 15:40 tarihinde demiş ki: MSNe gıcığım, elli tane adam var listede, hangisi kim bilmiyorum. Şimdi herkes beni nefr olarak tanır burada, ama mail adresim kendi adıma ve iş ortamında hiçkimse beni nefr olarak bilmez mesela. ICQ da beni listesine ekleyen adam nickimi adımla değiştirir biter, ama MSN de olmuyor işte, isim değiştiremiyorsun. Hıyar gibi 50 tane mail adresinin kimlere ait olduğunu ezberlemek zorunda mıyım lan ben? Ne saçma iştir bu, gıcığım, budur. Ayrıca bunun bi yolu varsa ve ben bilmiyorsam rezil oldum herhalde şu mesajdan sonra di mi? ehe =P Benimde en büyük derdim bu pffffffffff :))[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: Nefr, 05 Nisan 2004 15:40 tarihinde demiş ki: MSNe gıcığım, elli tane adam var listede, hangisi kim bilmiyorum. Şimdi herkes beni nefr olarak tanır burada, ama mail adresim kendi adıma ve iş ortamında hiçkimse beni nefr olarak bilmez mesela. ICQ da beni listesine ekleyen adam nickimi adımla değiştirir biter, ama MSN de olmuyor işte, isim değiştiremiyorsun. Hıyar gibi 50 tane mail adresinin kimlere ait olduğunu ezberlemek zorunda mıyım lan ben? Ne saçma iştir bu, gıcığım, budur. Ayrıca bunun bi yolu varsa ve ben bilmiyorsam rezil oldum herhalde şu mesajdan sonra di mi? ehe =P bi dk ya sen şimdi MSN'de nickim hödö_hödö@hotmail.com diye gözüküyo ben bunu Nefr yapmak istiyorum mu diyosun? Eğer öyle diyosan bittin yani :=) (yok cnm öle demiyosundur ben dikkatli okumadım ztn)[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 bende bu sene msn le tanıştım çok hoşuma gitti sesli çet video konferans ggibi olaylarda hiç uğraştırmıyo tek düğmeye basarak yapabiliyosun,arayüzü de çok iyi bence bide icq çıldırtdı yani cable da proxy den bağlanamıyoruz bi türlü bende artık icq yu açmıyorum msn kullanmaya başlıyalı,ama çok komik hatalarda var[signature][hline]fedaykin, 02 Nisan 2004 17:42 tarihinde demiş ki: Bu ve bunun gibi bir çok sebep sonucu gerçekleşen milyonlarca yıllık evrimin dışa yansımalarından biriside uzaktan kumanda kullanma hızı olarak bize geri döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: Black1ce, 05 Nisan 2004 17:54 tarihinde demiş ki: said: Nefr, 05 Nisan 2004 15:40 tarihinde demiş ki: MSNe gıcığım, elli tane adam var listede, hangisi kim bilmiyorum. Şimdi herkes beni nefr olarak tanır burada, ama mail adresim kendi adıma ve iş ortamında hiçkimse beni nefr olarak bilmez mesela. ICQ da beni listesine ekleyen adam nickimi adımla değiştirir biter, ama MSN de olmuyor işte, isim değiştiremiyorsun. Hıyar gibi 50 tane mail adresinin kimlere ait olduğunu ezberlemek zorunda mıyım lan ben? Ne saçma iştir bu, gıcığım, budur. Ayrıca bunun bi yolu varsa ve ben bilmiyorsam rezil oldum herhalde şu mesajdan sonra di mi? ehe =P bi dk ya sen şimdi MSN'de nickim hödö_hödö@hotmail.com diye gözüküyo ben bunu Nefr yapmak istiyorum mu diyosun? Eğer öyle diyosan bittin yani :=) (yok cnm öle demiyosundur ben dikkatli okumadım ztn) Yok demek istediği şey listendeki kişilerin nicklerini "Rename" edememen.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 evet dikkatlice okuyunca bende görebildim.. nefr'den de özür dilerim hakaret etmişim resmen :lol:[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar