eldar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Çok zevkli bir maç oldu, her anlamda iyi oynadık. Galiba sert, dişli takımlar asıl bizi zorlayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 tebrikler gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 %61lik topla oynama yüzdemiz var:) http://www.uefa.com/live/competitions/uefacup/matchday=2/day=1/match=304186/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 şaka maka çaktık benficaya. ahahah helal olsun aslanıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 sizinkiler seviyo topla oynamayı diyip kaçıyorum hemen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Şimdi Hakan Ünsalı izledim de NTV Spor'da şaka gibi bu adam yahu. Çıkmış, "biz benficayı gözümüzde çok büyütmüşüz, kadrodan ibaret bir takımmış meğer." gibi saçma sapan konuşmaya başladı. Attığımız goller acemi savunma hatalarıymış yoksa Avrupa'da (!) adama böyle goller attırmıyorlarmış. Sergen bile toparlamaya çalışıyor Ünsalın sıvamalarını, rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 aushdua hadi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 hakan ünsal zaten direk çamur atma makinesi gibi bir şey oldu kime çalışıyor belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 hakan ünsal yanlış dememiş ki, bende benficadan bişiler bekliyordum o kadrodan sonra. reyes, aimar, o honduraslı forvet falan. ama gerçekten çok boş takımmış demek haksızlık olur cunku gs iyi oynadığı için benfica bu kadar kötü kaldı. ama yinede bi kazanma hırsı goremedım adamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 gerçekten çok güzel oynadık. deplasmanda oynanması gerekeni yaptık. umarım bu tempoyla fener deplasmanından da alnımızın akıyla çıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 biz benficayı gözümüzde büyütmedik. galatasaray'ı çok küçümsedik sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 N.K.F.V.A.S. ahahhahahah http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&ArticleID=1013119&Date=07.11.2008&b=TRTnin%20buyuk%20GAFi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jazzbass Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Ben milanı, barcelonayı,interi,arsenali yenen galatasarayı özledim bee :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bkz: thread hortlatmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar