Madcat Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bir tek ben mi hastasıyım acep,garip hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 saturday night livedan ne çok yıldız çıkarmış.. bknz:tina fey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Zenciler filan var, sevemedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 katrina bowden güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 seyrettim bende. geçen gün tracy morgan conan o'brien'a katıldı. herif hakikaten psikopatmış bu arada. bide komedyen olarak harbi başarılı herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 snl sketchleri de cok iyi tracy morganin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bi türlü alışamadım şu diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 30 Rock dünyanın en overrated dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 fena değil bence, sağlam güldüğüm epey yeri var. ama prime time dizisi sonuçta, her türlü prime time klişesine giriyor, çok uçuk kaçık değil. bi de amerikan kültürüyle ilgili çok gönderme var(başta dizinin ismi :P) sıradan bi sitcomdan bikaç gömlek üstün yine de. ayrıca MILF island ftw, en harika bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 arcane said: 30 Rock dünyanın en overrated dizisi. overrated sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Beklentisiz, ünlü bağımlısı Amerikan izleyici demografiğinin mensubu olmayıp, Tina Fey bizdendir diye ne zekice ne de komik olan bir şovu bağrıma basmadığımdandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ben gayet begeniyorum alec baldwin güzel oynuyo klasik sitcom ama güzel yinede farkli geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 arcane said: 30 Rock dünyanın en overrated dizisi. Ben de öyle diyodum, ilk sezonun ortasına kadar da öyle demeye devam ettim inatla. Şimdi tükürdüğümü yalamakla meşgulüm, baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Hatta nereden upladım bak o derece. Harika dizi. Hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Bunun 35 rock olanı yok mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 30 rock efsanedir. alec baldwin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 arcane said: 30 Rock dünyanın en overrated dizisi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 güzel ya 30 rock, olsa da izlesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Xaenin said: arcane said: 30 Rock dünyanın en overrated dizisi. Ben de öyle diyodum, ilk sezonun ortasına kadar da öyle demeye devam ettim inatla. Şimdi tükürdüğümü yalamakla meşgulüm, baya iyi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 geç farkettim diziyi 1 haftada bitti 3 sezon, ne güzel diziymişsin sen 30 rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar