Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Burdan izleyin gencler http://www.cnn.com/ELECTION/2008/results/president/ Su anda 2 state belli oldu, Vermont ve Kentucky. Ilki demokrat, ikincisi republican. Vermont'in 3 sandalyesi var Kentucky'nin 8, yani McPain 8-3 onde su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Oylama bitti. Oyların sayımına geçildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 hangisi Türkiyeye daha yakın bunların varmı bi bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bLackcha0s said: Oylama bitti. Oyların sayımına geçildi.abi yok oyle bisi lan amma atmissin. 4 farkli zaman dilimi var amerika'da, ornegin Alaska'da benim saatimle gece 1'de bitecek oylama. Su an 4-5 state'de bitti oylama, 7.30'da bitenler olacak bi 15 dakka sonra, sonracima 8-8.5-9 falan boyle gidiyo, benim saatle 11'de bitiyo alaska haric her yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mike said: hangisi Türkiyeye daha yakın bunların varmı bi bilginasi yani, adaylarin mi? obama ermeni soykirimini kabul edicek, ama savas bitecek. egitimli bi adam, dunya icin daha iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 CNNde yorumcunun hologramini getirdiler Chicago dan studyoya, ayni starwars daki gibi. Ilk defa yapiliyor dediler televizyon tarihinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Baya online artıyor oy sayıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 mccain ondeydi gene yaklastilar birbirlerine ama mccain kazanmasin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Haha obama geçti öne. Karaoğlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bu arada adamların alt yapı süper olmuş.. çok detaylı bir şekilde her türlü bilgiye, grafiğe vs. ulaşmak mümkün oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 77-34 Obama önce Ohio belirler olayı :P eskiden Rep. iken Dem.ler alırsa temiz 20 koy cebe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 En fazla electoral vote şeyi olan bölgelerin pollarında Obama toz yutturuyor McCain'e. California, New York falan banko Obama'nın gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 acaba mccain e oy veren zenci var mi gayet rhetorical bir soru,cevap beklemiyorum:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 McCain alsın yaw. pff.. geride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sdfs ben de oy kullanabilirdim unuttum gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 lan bize vereceklerdi oy kullanma hakkını bak atlıyor muyduk! el alışkanlığı olarak ben işaret barnahıma çıkmaz mürekkebi de sürerdim oy attıktan sonra.. yiğidin oyu meydandadır arkadaş! Oylar besim tibuk'a!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yaptığım fail içime oturdu, üşenmedim yenisini yaptım 2 saattir kasıyorum allahıma kitabıma; özhakiki beyazsaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 oregon u melih gökçek almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Texas'ı Obama alırsa baya güleceğim yalnız, önde şu anda. edit: ohio'daki üstünlük bayaa iyi; son anda bir sürpriz olur falan diyordum da ciddi ciddi obama kazanacak gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yok abi mccain doğuda böyleyse batıda iyice sıçış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Texas utancından Demokratlara çalışıyor of çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Hoba %50 %50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 obama 81- mccain 34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/americas/us_elections_2008/7700298.stm 103-49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 YASASIN PA! AFERIN HEMSERILERIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar