Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abd seçimleri bugün

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ekonomiyi hangisi daha cabuk duzeltebilir ya da en azindan duzeltebilir? bunun cevabi herhalde obama. mccain in biseyi duzeltecegi yok anca iste eski tas eski hamam gider hersey
Mesaj tarihi:
Spiegel said:
ekonomiyi hangisi daha cabuk duzeltebilir ya da en azindan duzeltebilir? bunun cevabi herhalde obama. mccain in biseyi duzeltecegi yok anca iste eski tas eski hamam gider hersey

Hehe ABD'de kapitalin cogunlugu nerde?
Mesaj tarihi:
hahah bugun house 01x17 Role Model bölümünü izledim.

House hasta olan ve başkanlık adayı olan zenci senatör için "zaten kazanmayacaksın oraya neden beyaz saray dediklerini sanıyorsun" dedi =)
Mesaj tarihi:
o değil de, amerika zaten her politikasıyla tüm dünyayı dolaylı olarak etkiliyor. ama türkiyeyi direkt etkileyen konularda obama'nın aleyhimizde geyikler çevirdiğini hatırlatmak isterim. durduk yere bi zenci sevgisi yürüdü sokaklarda çünkü. obama'nın 1915 olaylarını soykırım olarak tanıma sözü var. ayrıca kıbrıstaki işgalimizin de artık bitmesi gerektiğini söylemişti. mccainden böyle bişey duymadım.
Mesaj tarihi:
Eternalus said:
o değil de, amerika zaten her politikasıyla tüm dünyayı dolaylı olarak etkiliyor. ama türkiyeyi direkt etkileyen konularda obama'nın aleyhimizde geyikler çevirdiğini hatırlatmak isterim. durduk yere bi zenci sevgisi yürüdü sokaklarda çünkü. obama'nın 1915 olaylarını soykırım olarak tanıma sözü var. ayrıca kıbrıstaki işgalimizin de artık bitmesi gerektiğini söylemişti. mccainden böyle bişey duymadım.

merak etme ıraka afganistana girmiş dünyanın ebesini mkmiş ve haliyle bizim de ebemizi mken bir politika sözü yok. Biraz geniş açıdan bakmak lazım.
Mesaj tarihi:
mccainde heran bi g.tlük yapıcak tip var
odeğilde artık dünya değişmeye ihtiyaç duyuyor 60 yıllık bi amerikan imparatorluğu
yerini başkalarına bırakmak zorunda 2.dünya savaşından sonra
özellikle modern sanayi devrimini iyi kullanan devletler şok etkisi yaratmadan
dünyayı o günden bugüne taşıdı
2 kutup değil artık çok kutuplu bi düzenin içine giriyoruz
amerika hiç bizaman kaybetmiyecek fakat dengeleri değiştiricek bi dünya sağlanacak
dünya ihtiyacı olan tedavi yöntemlerini kendi geliştiriyor
dünyanın öbür ucunda bi balıkçı olsan veya beyaz sararda başkan olsanda
dünyanın gideceği yeri tain edemiyorsun dünya elindeki herşeyi çok iyi kullanıyor
Mesaj tarihi:
adam eski askerlikten, savaş esirliğinden ekmek yiyemedi ya veah anasını. son derece yüzeysel yaklaşırsak, obama'nın tipini sevmedim diyebilirim. o ne lan öyle? bill clinton'ı severdim mesela. boris yeltsin de kafa adamdı bu arada.
Mesaj tarihi:
necmi said:
mccainde heran bi g.tlük yapıcak tip var
odeğilde artık dünya değişmeye ihtiyaç duyuyor 60 yıllık bi amerikan imparatorluğu
yerini başkalarına bırakmak zorunda 2.dünya savaşından sonra
özellikle modern sanayi devrimini iyi kullanan devletler şok etkisi yaratmadan
dünyayı o günden bugüne taşıdı
2 kutup değil artık çok kutuplu bi düzenin içine giriyoruz
amerika hiç bizaman kaybetmiyecek fakat dengeleri değiştiricek bi dünya sağlanacak
dünya ihtiyacı olan tedavi yöntemlerini kendi geliştiriyor
dünyanın öbür ucunda bi balıkçı olsan veya beyaz sararda başkan olsanda
dünyanın gideceği yeri tain edemiyorsun dünya elindeki herşeyi çok iyi kullanıyor

Dünya'dan kastın insanlıksa, yanlışsın.
Dünya'nın eline geçmiş en büyük adamlardan birini harcadık.
Daha doğrusu Amerika harcadı.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla

Neden, çünkü bedava enerji demek ekonominin çökmesi demek.
Neden, çünkü bugün bir memur parasının yarısını doğal gaza veriyor.
Mesaj tarihi:
linkteki bilgiler ingizce yazii

insanlar dünyanın kaderini değiştiremez bush istedi diye girilmedi ıraka
veya rusya kuzey kore amerika güney koreyi destekledi diye olmadı bazı şeyler
Mesaj tarihi:
allezz said:
Eternalus said:

merak etme ıraka afganistana girmiş dünyanın ebesini mkmiş ve haliyle bizim de ebemizi mken bir politika sözü yok. Biraz geniş açıdan bakmak lazım.

biraz geniş açıdan ırak'tan hemen çekilip yine şii şeriatçıların yönettiği bir komşu ülkeyle başbaşa bırakacak bir obama görüyorum ben.
Mesaj tarihi:
ya bu amerikalilar cok salak
niye pazar gunu yapmiyo lan bunlar diyodum hep icimden. bugun is gunu haliyle, gun boyunca tum toplantilarim oylama yuzunden iptal oldu evden gide gele 1 kilo verdim ne bicim bi sistem bu ya.
  • Yeni Oluştur...