Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abd seçimleri bugün

necmi

Öne çıkan mesajlar

o değil de, amerika zaten her politikasıyla tüm dünyayı dolaylı olarak etkiliyor. ama türkiyeyi direkt etkileyen konularda obama'nın aleyhimizde geyikler çevirdiğini hatırlatmak isterim. durduk yere bi zenci sevgisi yürüdü sokaklarda çünkü. obama'nın 1915 olaylarını soykırım olarak tanıma sözü var. ayrıca kıbrıstaki işgalimizin de artık bitmesi gerektiğini söylemişti. mccainden böyle bişey duymadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternalus said:
o değil de, amerika zaten her politikasıyla tüm dünyayı dolaylı olarak etkiliyor. ama türkiyeyi direkt etkileyen konularda obama'nın aleyhimizde geyikler çevirdiğini hatırlatmak isterim. durduk yere bi zenci sevgisi yürüdü sokaklarda çünkü. obama'nın 1915 olaylarını soykırım olarak tanıma sözü var. ayrıca kıbrıstaki işgalimizin de artık bitmesi gerektiğini söylemişti. mccainden böyle bişey duymadım.

merak etme ıraka afganistana girmiş dünyanın ebesini mkmiş ve haliyle bizim de ebemizi mken bir politika sözü yok. Biraz geniş açıdan bakmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

mccainde heran bi g.tlük yapıcak tip var
odeğilde artık dünya değişmeye ihtiyaç duyuyor 60 yıllık bi amerikan imparatorluğu
yerini başkalarına bırakmak zorunda 2.dünya savaşından sonra
özellikle modern sanayi devrimini iyi kullanan devletler şok etkisi yaratmadan
dünyayı o günden bugüne taşıdı
2 kutup değil artık çok kutuplu bi düzenin içine giriyoruz
amerika hiç bizaman kaybetmiyecek fakat dengeleri değiştiricek bi dünya sağlanacak
dünya ihtiyacı olan tedavi yöntemlerini kendi geliştiriyor
dünyanın öbür ucunda bi balıkçı olsan veya beyaz sararda başkan olsanda
dünyanın gideceği yeri tain edemiyorsun dünya elindeki herşeyi çok iyi kullanıyor
Sosyal ağlarda paylaş

necmi said:
mccainde heran bi g.tlük yapıcak tip var
odeğilde artık dünya değişmeye ihtiyaç duyuyor 60 yıllık bi amerikan imparatorluğu
yerini başkalarına bırakmak zorunda 2.dünya savaşından sonra
özellikle modern sanayi devrimini iyi kullanan devletler şok etkisi yaratmadan
dünyayı o günden bugüne taşıdı
2 kutup değil artık çok kutuplu bi düzenin içine giriyoruz
amerika hiç bizaman kaybetmiyecek fakat dengeleri değiştiricek bi dünya sağlanacak
dünya ihtiyacı olan tedavi yöntemlerini kendi geliştiriyor
dünyanın öbür ucunda bi balıkçı olsan veya beyaz sararda başkan olsanda
dünyanın gideceği yeri tain edemiyorsun dünya elindeki herşeyi çok iyi kullanıyor

Dünya'dan kastın insanlıksa, yanlışsın.
Dünya'nın eline geçmiş en büyük adamlardan birini harcadık.
Daha doğrusu Amerika harcadı.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla

Neden, çünkü bedava enerji demek ekonominin çökmesi demek.
Neden, çünkü bugün bir memur parasının yarısını doğal gaza veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

allezz said:
Eternalus said:

merak etme ıraka afganistana girmiş dünyanın ebesini mkmiş ve haliyle bizim de ebemizi mken bir politika sözü yok. Biraz geniş açıdan bakmak lazım.

biraz geniş açıdan ırak'tan hemen çekilip yine şii şeriatçıların yönettiği bir komşu ülkeyle başbaşa bırakacak bir obama görüyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...