ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 maternal grandmother, paternal grandmother diye iki kavram var, bilmiyorsanız saçmalamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ekonomiyi hangisi daha cabuk duzeltebilir ya da en azindan duzeltebilir? bunun cevabi herhalde obama. mccain in biseyi duzeltecegi yok anca iste eski tas eski hamam gider hersey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 http://www.cnn.com/ELECTION/2008/results/president/ sayilmaya baslayinca burdan bakarsiniz, ama sabaha dogru olmus olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Yüzölçümünde MCCain nüfusta Obama :) Oylama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 electoral votelari farkli eyaletlerin, yuksek olanlari kapan alicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 http://edition.cnn.com/ELECTION/2008/calculator/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Spiegel said: ekonomiyi hangisi daha cabuk duzeltebilir ya da en azindan duzeltebilir? bunun cevabi herhalde obama. mccain in biseyi duzeltecegi yok anca iste eski tas eski hamam gider hersey Hehe ABD'de kapitalin cogunlugu nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bende degil valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 hahah bugun house 01x17 Role Model bölümünü izledim. House hasta olan ve başkanlık adayı olan zenci senatör için "zaten kazanmayacaksın oraya neden beyaz saray dediklerini sanıyorsun" dedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 John Henry Eden for president! One Enclave, One America! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 o değil de, amerika zaten her politikasıyla tüm dünyayı dolaylı olarak etkiliyor. ama türkiyeyi direkt etkileyen konularda obama'nın aleyhimizde geyikler çevirdiğini hatırlatmak isterim. durduk yere bi zenci sevgisi yürüdü sokaklarda çünkü. obama'nın 1915 olaylarını soykırım olarak tanıma sözü var. ayrıca kıbrıstaki işgalimizin de artık bitmesi gerektiğini söylemişti. mccainden böyle bişey duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 konuyla ilgili yaptığım son çalışmayı paylaşmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 yalniz orasi beayz saray degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Eternalus said: o değil de, amerika zaten her politikasıyla tüm dünyayı dolaylı olarak etkiliyor. ama türkiyeyi direkt etkileyen konularda obama'nın aleyhimizde geyikler çevirdiğini hatırlatmak isterim. durduk yere bi zenci sevgisi yürüdü sokaklarda çünkü. obama'nın 1915 olaylarını soykırım olarak tanıma sözü var. ayrıca kıbrıstaki işgalimizin de artık bitmesi gerektiğini söylemişti. mccainden böyle bişey duymadım. merak etme ıraka afganistana girmiş dünyanın ebesini mkmiş ve haliyle bizim de ebemizi mken bir politika sözü yok. Biraz geniş açıdan bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 mccainde heran bi g.tlük yapıcak tip var odeğilde artık dünya değişmeye ihtiyaç duyuyor 60 yıllık bi amerikan imparatorluğu yerini başkalarına bırakmak zorunda 2.dünya savaşından sonra özellikle modern sanayi devrimini iyi kullanan devletler şok etkisi yaratmadan dünyayı o günden bugüne taşıdı 2 kutup değil artık çok kutuplu bi düzenin içine giriyoruz amerika hiç bizaman kaybetmiyecek fakat dengeleri değiştiricek bi dünya sağlanacak dünya ihtiyacı olan tedavi yöntemlerini kendi geliştiriyor dünyanın öbür ucunda bi balıkçı olsan veya beyaz sararda başkan olsanda dünyanın gideceği yeri tain edemiyorsun dünya elindeki herşeyi çok iyi kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 adam eski askerlikten, savaş esirliğinden ekmek yiyemedi ya veah anasını. son derece yüzeysel yaklaşırsak, obama'nın tipini sevmedim diyebilirim. o ne lan öyle? bill clinton'ı severdim mesela. boris yeltsin de kafa adamdı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 2 sinide sevmedim dostum yaa asdhgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 necmi said: mccainde heran bi g.tlük yapıcak tip var odeğilde artık dünya değişmeye ihtiyaç duyuyor 60 yıllık bi amerikan imparatorluğu yerini başkalarına bırakmak zorunda 2.dünya savaşından sonra özellikle modern sanayi devrimini iyi kullanan devletler şok etkisi yaratmadan dünyayı o günden bugüne taşıdı 2 kutup değil artık çok kutuplu bi düzenin içine giriyoruz amerika hiç bizaman kaybetmiyecek fakat dengeleri değiştiricek bi dünya sağlanacak dünya ihtiyacı olan tedavi yöntemlerini kendi geliştiriyor dünyanın öbür ucunda bi balıkçı olsan veya beyaz sararda başkan olsanda dünyanın gideceği yeri tain edemiyorsun dünya elindeki herşeyi çok iyi kullanıyor Dünya'dan kastın insanlıksa, yanlışsın. Dünya'nın eline geçmiş en büyük adamlardan birini harcadık. Daha doğrusu Amerika harcadı. http://en.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla Neden, çünkü bedava enerji demek ekonominin çökmesi demek. Neden, çünkü bugün bir memur parasının yarısını doğal gaza veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 linkteki bilgiler ingizce yazii insanlar dünyanın kaderini değiştiremez bush istedi diye girilmedi ıraka veya rusya kuzey kore amerika güney koreyi destekledi diye olmadı bazı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 obama hamilton a benzediği için hiç sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 allezz said: Eternalus said: o değil de, amerika zaten her politikasıyla tüm dünyayı dolaylı olarak etkiliyor. ama türkiyeyi direkt etkileyen konularda obama'nın aleyhimizde geyikler çevirdiğini hatırlatmak isterim. durduk yere bi zenci sevgisi yürüdü sokaklarda çünkü. obama'nın 1915 olaylarını soykırım olarak tanıma sözü var. ayrıca kıbrıstaki işgalimizin de artık bitmesi gerektiğini söylemişti. mccainden böyle bişey duymadım. merak etme ıraka afganistana girmiş dünyanın ebesini mkmiş ve haliyle bizim de ebemizi mken bir politika sözü yok. Biraz geniş açıdan bakmak lazım. biraz geniş açıdan ırak'tan hemen çekilip yine şii şeriatçıların yönettiği bir komşu ülkeyle başbaşa bırakacak bir obama görüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 belki oyle olması daha faydalı olcak hatta pkk bile işe yarayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Eternalus said: bill clinton'ı severdim mesela. boris yeltsin de kafa adamdı bu arada. http://www.youtube.com/watch?v=HQULzrgC3dg ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ya bu amerikalilar cok salak niye pazar gunu yapmiyo lan bunlar diyodum hep icimden. bugun is gunu haliyle, gun boyunca tum toplantilarim oylama yuzunden iptal oldu evden gide gele 1 kilo verdim ne bicim bi sistem bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar