Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T4 / Endgame'de Zamanınızı Nasıl Geçiriyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@Masquerade

Eleman War'dan bahsetmiş sanıyorum, çünkü PvP WoW'da kasılarak başarı getiren bir yapıda değilti TBC'de. Anca her sezon değişiminde 1 hafta kadar fazladan oynamanı gerektiriyordu. Kalan zamanda günde 1-1,5 saatle alınamayan item yok gibi birşeydi.
Mesaj tarihi:
zenginin malı züğürdün çenesi...
bırakın abicim, vakti çok olan adamları ellemeyin.
konuya dönün t4'te nasıl vakit geçiriyorsunuz, mesela vizelerim vardı (hala da var!) 2 haftadır giremedim ben :]
Mesaj tarihi:
Bogachan said:
Cozy said:
Gangren said:
Afterdeep, senin oynadığın Vanilla WoW ile, WotLK arasında DAĞ kadar fark var, bunun farkındasın değil mi?

Bütün instanceların 10men yapılması ve 10men'lerin kendine özel loot progression'ı olması, casual-friendly'liğin üst noktası.

Bu loot progression nedir acaba? Sonuçta benden daha fazla online olan bi oyuncunun raide katılmasını engelleyecek ne varki? 10 man raidlerde bir tane bilemedin 2 tane warrior oluyordu en fazla..bunun önüne ne geçer bilemiyorum

Başlıkta kirlendi ama cevap vermesen içinde kalıyo :)
Bu bahsettigin 10 man ubrs falanmı bilemiyorum ama artık çogu class birbirinin yerini dolduruyor buffları raid e dönüştürdüler, dps leri olabildigince birbirine yaklaştırdılar. Artık illa 2 warrior alacan 2 rog alacan gibi degilde 2 tank 2 dps alacan gibi daha çok.

ne farkeder ha senin yerine tank druid almış ha tank bilmemne almış..raid dışı kaldınmı kaldın..bu arada UBRS deil bahsettiğim yer
Mesaj tarihi:
ucunbiri said:
zenginin malı züğürdün çenesi...
bırakın abicim, vakti çok olan adamları ellemeyin.
konuya dönün t4'te nasıl vakit geçiriyorsunuz, mesela vizelerim vardı (hala da var!) 2 haftadır giremedim ben :]

1.1'e kadar http://herald.warhammeronline.com/warherald/NewsArticle.war?id=397
Oyun hazır olmadan çıktı vs tarzı şeylerinden abartı yüklenme oldugunun bir göstergesidir herhalde...
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:
@Masquerade

Eleman War'dan bahsetmiş sanıyorum, çünkü PvP WoW'da kasılarak başarı getiren bir yapıda değilti TBC'de. Anca her sezon değişiminde 1 hafta kadar fazladan oynamanı gerektiriyordu. Kalan zamanda günde 1-1,5 saatle alınamayan item yok gibi birşeydi.

bence wow yahu. adam pve'yi falan da kıyaslamış çünkü. WaR'da var mı pve :p

edit:

Bu acıdan bakarsan war suan ıcın alternatıfsız gorunuyor benım ıcın ama yok ben pve, grind, farm vs.. fılan severım hafıften gozlerımde cekık sanırım genlerdede bı uzak dogululuk var ufaktan dersen have fun.

demiş hem. bariz wow'dan bahsediyor ve bunu yaparken de ağır saçmalıyor.

15 saat pvp yapmassak eziliyoz?

ok.

gelmeyin zaten wow'a

bu kafayla devam casual friendly war'a.

oha mehmet özdil gibi yazdım. überim.
Mesaj tarihi:
Dün resmen şok yaşadım.Cafeye uğriyim dedim bi baktım bizim KO cu 14-16 yaş arası gençler orda.Sardılar çevremi.Abi 500 milyona item satıyoz sürekli KO da zengin olduk falan.Duyduklarıma inanamadım.Warhammerda yada AOC ta 500 milyona item satıyom desen şakamısın derler.Bide gözlerimin içine bakıp ''Abi sen Mythic hayranıydın daoc oynardın deli gibi,warhammer çıkmış oynuyonmu diye sorduklarında bi kez daha lanet ettim Mark Jacobs ve tayfasına :X

Bi KO kadar oyuncuyu tutamadı warhammer.Ha KO bedavada bedava bi oyunu bile oynayamazsın çirkinse(ben lvl 42 ye kadar dayanabilmiştim ko ya).Warhammerın sonu guild wars'a benziyo sanırım.Cd alıyormuşsun aylık ödeme yokmuş diye duydum.
Mesaj tarihi:
of ağır failim bugun cidden.

az öncede perşembe akşamı yayınlanacak diziyi bu akşam yayınlanacak diye yazdım. burda da mehmet yılmaz ile yılmaz özdili bir potada eritmişim. kocaman bi LOL bana. :p
Mesaj tarihi:
Barathrum said:
Bi KO kadar oyuncuyu tutamadı warhammer.Ha KO bedavada bedava bi oyunu bile oynayamazsın çirkinse(ben lvl 42 ye kadar dayanabilmiştim ko ya).Warhammerın sonu guild wars'a benziyo sanırım.Cd alıyormuşsun aylık ödeme yokmuş diye duydum.

bedavaysa evet oynayacak milyonlarca insan var. çok desteksiz olmuş iddialar.
Mesaj tarihi:
oraya girdim birkaç kere ama genelde dest yeterli girmiyor, ezilince de kalanlar çıkıyor filan. sadece bir defa oyun bitmek üzereyken client çöktü lol
Mesaj tarihi:
Sam said:
Barathrum said:

bedavaysa evet oynayacak milyonlarca insan var. çok desteksiz olmuş iddialar.

Neyse yazdım sildim tartışmıcam.daha neyden bahsettiğimi anlamamışsın.fanboyluk gözlerini kör etmiş.
Mesaj tarihi:
Selamlar , end game de nasil sahsen gecirdigimi yazayim :)

isten eve geliyorum , aciyorum birami - alkol gunumde degilsem bir cay yada nescafe , uzatiyorum ayaklarimi 2 pvp yapiyorum 2 quest hafta sonu vaktim olursa instance yada yardim amacli takiliyorum. 1-2 item denk gelirse geliyor o arada :)

Sosyal hayatim devam ediyor , sosyal hayatimi bir kere daoc oynayarak kaybettim (ki hic pisman degilim acikcasi su an , sonuna kadar degerdi) ama su an daoc gelse gene ayni sekilde olurdu hayatim.

Super gidiyor benim icin , high population bir serverda oynuorum , yukarida bahsettigim seylerden hangisini yapmak istedigim ruh halime gore degisiyo ve ona gore vakit geciriyorum.
Mesaj tarihi:
2 gündür falan tier 3 dede feci eglence var eglenmekten rank kasamıyoruz o derece :D bugun 5 keep falan aldık galiba bazılarını alamadık bazılarını savunduk ama su saate oyundan cıktım ben dusun yani t3 deki durum suan boyle t3 deki insanlar t4 olunca t4 de boyle senlenirse deme keyfine patch gelirde oyun duzelir ve popilasyon artarsa serverlarda cunku ciddi bir dusus var dogru bu oyun gercekten cok eglenceli olabilir. ve bugun bizim guildeki arkadaslar t4 de (ex parte) baya bir egleniyorlardı vent konusmalarından oyle cıkarttım ben ^^

Sulfur
Mesaj tarihi:
saka gıbı. sabah sabah cok iyi guldum sagolun .farkına varmadıysan soleyeyım bız burda t4 nasıl zaman gecıyoruz bunu konusuyoruz neler olsa nerelere duzenleme gelse cok daha ıyı olur gıbı seyler tartısıyoruz musade edersen tabi ki ! bır ıkı kısı gelmıs burda wow soyle oldu bole oldu. Soran oldumu merak edıyor olsak wow un formunu okuruz ordaya yazarız. Burda sacmalayan kım sımdı ? anlamadıysan daha acık soleyeyım burda war oynayan kısılerın buyuk cogunlugu pvp ıcın war ı oynuyor ve zamanım olsa 15 saat pvp yı pve nın yerıne secerım . ben yıne acıklayıcı olsun dıye neden war oynadıgımı kendı fıkırımce yukarda yazdım sen gelıp bunu wow a bok atıyorum yok (eleman) wow hakkında sacmalıyor falan dedınız afferın size ısım yok wow oynuyanlarla sıdık yarıstırcam war sole ıyıde bole ıyıde wow oynamayın zamanıza yazık fılan mı deyecegım hemde bu konu altında ? BANANE ne oynarsan oyna gıt kumda bokunla oyna benı baglamaz ! war vs wow yazdıgımı goremedım demekkı yok bole bişey , bu pıyasada baska bı mmorpg(sen sımdı wow mmorpg deıl falanda dersın lutfen gırme o kunuya) de yok zaten . benım oynadıgım mmorpg lerın %90 ı pve yapmadan bıseylerı grind yada farm lamadan oyunun sana sundugu eglence kısmı (çinli degilim oyuzden mob keserken farmlarken zevk almıyorum ) yakalanamıyor , yapılamıyor! yok level kasıcaksın yok item hazırlıyacaksın falandı fılandı.

sonkez yazıyorum bana gore War benım ıcın alternatıfsız ve ben cok guzel vakıt gecırıyorum .

umarım artık wow ile war arasında sıdık yarıstırmayı burda son verırsın. bunun yerı burası degıl ! bknz. Konu: Re: T4 / Endgame'de Zamanınızı Nasıl Geçiriyorsunuz?
Mesaj tarihi:
:)

ehue sakin yahu. Sam idi sanırım, WaR ile WoW'u kıyaslayarak örnek verince cevap verme ihtiyacı duydum başka birşey değil yani.

Ama en son 2 yıl önce WoW oynamışsın sanırım. :( 15 saat pvp kasmak falan lazım değil artık, hala öyle sanıyorsan yazık. :(

Ayrıca ben sana WaR oynuyorsun ololo diye de birşey yazmadım. :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...