Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ACABA Bilgisayar izleniyormu?

vimpir

Öne çıkan mesajlar

toggie said:
izlendigini dusunuyorsa format kesin ve etkili cozumdur. diger turlu ne yaparsa yapsın supheleri hep devam eder. ayrıca nerden izlendigi kanısına varmıs bunu da bilsek fena olmaz.
Kosacindan supheleniyor umarim simdi daha acikliyici olmustur cunku format atilamaz atilsa tekrar ayni durumla karsi karsiya kalicaktir calisan process leri alsam ordan gorebilirim belki diye dusunuyorum ama daha etkili bir cozum mutlaka vardir
Sosyal ağlarda paylaş

sistemde çalışan programların adından bişey elde eedebilcegini zannetmiyorum. bu arada şunuda quotelamadan edemicem. iyi şanslar.

said:
18. Üyeler mesajlarında alıntı (quote) yapar iken hemen üstteki mesajı tamamen alıntı yapmamaya, video linki içeren mesajları özellikle aynı sayfada alıntı yaparak konunun okunabilirliğini düşürmemeye, kısacası gereksiz ve göz yorucu şekilde forum fonksiyonlarını kullanmamaya dikkat etmelidir.
Sosyal ağlarda paylaş

vimpir said:
toggie said:
izlendigini dusunuyorsa format kesin ve etkili cozumdur. diger turlu ne yaparsa yapsın supheleri hep devam eder. ayrıca nerden izlendigi kanısına varmıs bunu da bilsek fena olmaz.
Kosacindan supheleniyor umarim simdi daha acikliyici olmustur cunku format atilamaz atilsa tekrar ayni durumla karsi karsiya kalicaktir calisan process leri alsam ordan gorebilirim belki diye dusunuyorum ama daha etkili bir cozum mutlaka vardir

bu ne demek?
Sosyal ağlarda paylaş

vimpir said:
toggie said:

neden formattan sonra aynı durumda kalıyor biraz acıklarmısın, acıklarsan yardımcı olabilirim. iş yerinde çalışan, izlendiğini düşünen ve bundan yırtmak isteyen birisi olmadığını nerden bilebilirim ?

benim aklıma gelen bir domaine bağlı ve format atılsada izlenme ihtimali olduğudur format çözüm değil diyorsan.

biraz daha açıklayıcı olursan iyi olur. cevap verenlere kızmışsın ama böyle hop diyede çözüm üretilmez yazdıklarından malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

whats running gibi bi proğğram kurarsın.. çalıştırıp o esnada hangi proğğğramlar çalışıyorlar, hangileri nete bağlı ve hangi portlardan işliyorlar falan bakarsın en azından..

hiç program kuramazsa netstat -a çekiversin işte.. belki bişiler çıkar oradan. sonuçta bu "izleme bilgisi" bi şekilde netten gidecek karşı tarafa di mi?

@aquila +1

izlenmekten korkacak bir şeyler yapıyorsa yapmasın manyak karı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...