vimpir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Arkadaslar bir arkadasim bilgisayarinin izlendiginden supheleniyor (keylogger,msn v.s) yalniz kendisi yurt disinda uzaktan nasil yardimci olabilirim kendisine pc de biseyler olup olmadigina dair? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 format at ne uğraşıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Gothic said: format at ne uğraşıyonYa allah askina bikerede alakali birsey yazsa birisi acayip mutlu olucam hem okumuyorsun hemde yorum yapiyorsun:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 olamazsın uzaktan nasıl olcan zaten anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 izlendigini dusunuyorsa format kesin ve etkili cozumdur. diger turlu ne yaparsa yapsın supheleri hep devam eder. ayrıca nerden izlendigi kanısına varmıs bunu da bilsek fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 toggie said: izlendigini dusunuyorsa format kesin ve etkili cozumdur. diger turlu ne yaparsa yapsın supheleri hep devam eder. ayrıca nerden izlendigi kanısına varmıs bunu da bilsek fena olmaz.Kosacindan supheleniyor umarim simdi daha acikliyici olmustur cunku format atilamaz atilsa tekrar ayni durumla karsi karsiya kalicaktir calisan process leri alsam ordan gorebilirim belki diye dusunuyorum ama daha etkili bir cozum mutlaka vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 sistemde çalışan programların adından bişey elde eedebilcegini zannetmiyorum. bu arada şunuda quotelamadan edemicem. iyi şanslar. said: 18. Üyeler mesajlarında alıntı (quote) yapar iken hemen üstteki mesajı tamamen alıntı yapmamaya, video linki içeren mesajları özellikle aynı sayfada alıntı yaparak konunun okunabilirliğini düşürmemeye, kısacası gereksiz ve göz yorucu şekilde forum fonksiyonlarını kullanmamaya dikkat etmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 www.logmein.com adresinden logmein indirtip sifresini kendin alirsan uzaktan bilgisayarina baglanabilir, ne yapmak istersen yapabilirsin. sonra virus mu taratirsin, ad-aware mi calistirirsin bilemem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 said: calisan process leri alsam ordan gorebilirim belki diye dusunuyorum ama daha etkili bir cozum mutlaka vardir çalışan işlemlerin adlarını al, bilmediklerini google da arat. zaten dediğin gibi bir durum varsa google amca buluyor, bu exe trojan kanka diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 aklima gelmiyor ismi Hj ile basliyan bir program vardi butun calisan process leri cikariyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 hijackthis www.hijackthis.de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 http://downloads.malwareremoval.com/HJTInstall.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 vimpir said: toggie said: izlendigini dusunuyorsa format kesin ve etkili cozumdur. diger turlu ne yaparsa yapsın supheleri hep devam eder. ayrıca nerden izlendigi kanısına varmıs bunu da bilsek fena olmaz.Kosacindan supheleniyor umarim simdi daha acikliyici olmustur cunku format atilamaz atilsa tekrar ayni durumla karsi karsiya kalicaktir calisan process leri alsam ordan gorebilirim belki diye dusunuyorum ama daha etkili bir cozum mutlaka vardir bu ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 vimpir said: toggie said: izlendigini dusunuyorsa format kesin ve etkili cozumdur. diger turlu ne yaparsa yapsın supheleri hep devam eder. ayrıca nerden izlendigi kanısına varmıs bunu da bilsek fena olmaz.Kosacindan supheleniyor umarim simdi daha acikliyici olmustur cunku format atilamaz atilsa tekrar ayni durumla karsi karsiya kalicaktir calisan process leri alsam ordan gorebilirim belki diye dusunuyorum ama daha etkili bir cozum mutlaka vardir neden formattan sonra aynı durumda kalıyor biraz acıklarmısın, acıklarsan yardımcı olabilirim. iş yerinde çalışan, izlendiğini düşünen ve bundan yırtmak isteyen birisi olmadığını nerden bilebilirim ? benim aklıma gelen bir domaine bağlı ve format atılsada izlenme ihtimali olduğudur format çözüm değil diyorsan. biraz daha açıklayıcı olursan iyi olur. cevap verenlere kızmışsın ama böyle hop diyede çözüm üretilmez yazdıklarından malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Diyor ki format atsa kocasi napiyosa o naneyi tekrar yapar. Mesele izlenip izlenmedigini ogrenmesi anladigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 madem format atamiyor bosansin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 eger oyle biseyden supheleniyosa fake atsın. mesela ask mesk konussun msn'den yalandan. kocası durumu gorup sazanlama dalarsa muhabbete nanik yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 tatminkar bi açıklama gelmeden yardım etmiycem değiştiriyorum mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Kocasının bilmediği bir işletim sistemi kullansın ya da Kocasının görmesini istemediği bir şey yaparken LiveCD falan taksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Allah sizi nasil biliyosa ole yapsin bisey demiyorum:) turkcem iyi degil biliyorum ama bukadarmi sorduguma soruya pisman ettirilir insan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 izleniyosa nolca, kari-koca arasinda kizli sakli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 whats running gibi bi proğğram kurarsın.. çalıştırıp o esnada hangi proğğğramlar çalışıyorlar, hangileri nete bağlı ve hangi portlardan işliyorlar falan bakarsın en azından.. hiç program kuramazsa netstat -a çekiversin işte.. belki bişiler çıkar oradan. sonuçta bu "izleme bilgisi" bi şekilde netten gidecek karşı tarafa di mi? @aquila +1 izlenmekten korkacak bir şeyler yapıyorsa yapmasın manyak karı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ha kocasıymış. notepad açsın içine "i know you are watching me" yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 vimpir said: Arkadaslar bir arkadasim bilgisayarinin izlendiginden supheleniyor (keylogger,msn v.s) yalniz kendisi yurt disinda uzaktan nasil yardimci olabilirim kendisine pc de biseyler olup olmadigina dair? su soruyu soruyosan kasma arkadasın atsın format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Basit bir firewall kursun. Nete çıkış izni olmadan kocası bilgi alamaz PCden. o an kullandığı proram hariç nete çıkış iznini vermeyecek elbette :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar