Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dogalgaza bir zam daha ..

gellidus

Öne çıkan mesajlar

Olaya gel ya

said:
Söz konusu fiyat artışında, döviz kurunda özellikle son bir ay içinde meydana gelen hızlı artışların yanı sıra, petrol ve petrol ürünleri fiyat ortalamalarına endeksli olan doğalgaz alım fiyatlarının, petrol fiyatlarındaki artışlardan 6-9 ay geriden etkilenmesi ve geride bıraktığımız 6-9 aylık dönemde petrol fiyatlarının uzun süre rekor seviyelerde seyretmesi etken olmuştur

Arkadaşım döviz arttı diye zammı yapıyosunuz,döviz düşünce niye indirime gidilmiyo.Ayrıca petrol en düşük seviyeleri gördü 136$ dan 95-94$ a indi fiyatlar o zaman dolar 1.130 lardaydı o zaman niye indirim olmadı.Kasanız ne zaman boşalsa,cebiniz ne zaman daralsa hep ucuz bi nedenden dolayı zam yapılıyo.

Aslında suç sizde de değil,başka ülkelerde halk sokaklara çıkıyo bazı ufak zamlar için bile,burda insanların sesi çıkmadığından kurutana kadar sömürme politikası uygulamaya devam ediyosunuz.

Nası biliyosanız öyle olun ve kalın.
Sosyal ağlarda paylaş

budist rahipleri chi'yi kullanarak kanın sıcaklığını arttırabiliyorlar..

yönetimden şikayet etmek yerine gidip çalışın da doğal gaza ihtiyacınız kalmasın.. hem global ısınma rerö rö falan filan..

ne de olsa pek bişi değişeceği yok.. neymiş efendim şu an ki petrol fiyatlarındaki düşüş ocakta faturalara yansıyacakmış..

1.max 40kuruş indirirler toplam faturanızı
2.zaten halk bu olayı çoktan unutmuş olacağı için 1-2aya kalmadan yenisini de geçirirler..
3.elektriğe yepisyeni bir zam gelmedi hâlâ.. onu bekliyoruz biz. çıkan rakamlarla altılı kuponu hazırlıyorum da.. bekletmesinler çok

ya tutarsa?
Sosyal ağlarda paylaş

petrol fiyatlari anladigim kadariyla 1'e 1.5 oraninda etkiliyor dogalgazi. aha eksizolukte biri new york emtia borsasindan dogalgaz fiyatinin grafigini cikartmis:

http://img207.imageshack.us/my.php?image=natgasfs0.png

yaptigimiz anlasmalar ve bize atilan kazik o kadar degisikki, halk olarak satin aldigimiz mal kendi uluslararasi fiyatindan etkilenmiyor, alternatif piyasanin fiyatindan etkileniyor. yersen.

edit: bi resim ekleyemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...