gellidus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konut fiyatlarina %22.50 zam gelmis yuh diyorum yani.. Buyrun Ben birsey demiyorum artik ama komik oluyor yani umarim halkimiz yerel secimlerde gereken cezayi verir hic sanmiyorum ya koyun gibidir bizim millet.. Memur zammi geldi guya onun 3 kati oldu son 2 gunde gelen cesitli zamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bu arada zam gece 2 de botaşın internet sitesinde duyurulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 2009 icin memura gelen zam %8.68 eger enflasyon zam oranini gecerse aradaki fark eklenicekmis ama enflasyonu pinpon topu cd gazoz kapagi fiyatlarina gore belirledikleri icin artmaz nasil olsa.. Dogalgaza zam geldi %22.5 Sonra hersey cok guzel super gidiyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 adamlar kömürle ısınıyor abi,doğalgaz zammı koymaz ki onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Durmak yok, yola devam!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 ya yazmayacaktim ama yazicam feci sinirlendim.. Son secimden beri gerceklesen butun olaylara ragmen bu halk bu akp yi yerel secimde yine odullendirirse.. Varsin gebersinler acliktan ben kabul ediyorum biraz daha fakir olmayi.. Ya cildirmamak elde degil ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Olaya gel ya said: Söz konusu fiyat artışında, döviz kurunda özellikle son bir ay içinde meydana gelen hızlı artışların yanı sıra, petrol ve petrol ürünleri fiyat ortalamalarına endeksli olan doğalgaz alım fiyatlarının, petrol fiyatlarındaki artışlardan 6-9 ay geriden etkilenmesi ve geride bıraktığımız 6-9 aylık dönemde petrol fiyatlarının uzun süre rekor seviyelerde seyretmesi etken olmuştur Arkadaşım döviz arttı diye zammı yapıyosunuz,döviz düşünce niye indirime gidilmiyo.Ayrıca petrol en düşük seviyeleri gördü 136$ dan 95-94$ a indi fiyatlar o zaman dolar 1.130 lardaydı o zaman niye indirim olmadı.Kasanız ne zaman boşalsa,cebiniz ne zaman daralsa hep ucuz bi nedenden dolayı zam yapılıyo. Aslında suç sizde de değil,başka ülkelerde halk sokaklara çıkıyo bazı ufak zamlar için bile,burda insanların sesi çıkmadığından kurutana kadar sömürme politikası uygulamaya devam ediyosunuz. Nası biliyosanız öyle olun ve kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 DarKRideR said: adamlar kömürle ısınıyor abi,doğalgaz zammı koymaz ki onlara dark kömür %100'den fazla zam gördü geçen seneye oranla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bedava kömürün zammı mı olurmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 biz fakir olduğumuz için kömür kullanıyoruz bizim için np ama kışın soba üstünde çıtr çıtır ekmek kızartması varya offf bide bi yağ sürüyon üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 "hamdolsun halen zam yapabiliyoruz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Doğalgazımız var kombimiz var açmıyoruz battaniye ile ısınıyoruz ama var yani birisi sorarsa kombimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Deli Tayyip zammı bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 son on ayda toplam %60 zamlanmis dogalgaz. yilbasinda 67 kurus olan fiyati su son zamla 108 kurus olmus. valla bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 taşının gelin antalyaya 1 tane klimayla yada elektrikli bi ısınacak alet yak geçir bütün kışı yemişim doğal gaz felan çok pahalı maximum 75 ytl elektrik faturası geliyo bizim eve bütün kış boyunca yahu bizde ısınıyoruz sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 0ne said: Aslında suç sizde de değil,başka ülkelerde halk sokaklara çıkıyo bazı ufak zamlar için bile,burda insanların sesi çıkmadığından kurutana kadar sömürme politikası uygulamaya devam ediyosunuz. "insanlar hak edildikleri gibi yonetilirler". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 DarKRideR said: adamlar kömürle ısınıyor abi,doğalgaz zammı koymaz ki onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 gellidus said: halkimiz yerel secimlerde gereken cezayi verir.. http://images0.hiboox.com/images/2207/yf01mvij.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 halkımız ne zaman seçimle parti cezalandırmışki zaten en fazla %5 oy kaybına uğrarlar, zam için söylenecek bişey yok zaten yazıklar olsun ne hale geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 budist rahipleri chi'yi kullanarak kanın sıcaklığını arttırabiliyorlar.. yönetimden şikayet etmek yerine gidip çalışın da doğal gaza ihtiyacınız kalmasın.. hem global ısınma rerö rö falan filan.. ne de olsa pek bişi değişeceği yok.. neymiş efendim şu an ki petrol fiyatlarındaki düşüş ocakta faturalara yansıyacakmış.. 1.max 40kuruş indirirler toplam faturanızı 2.zaten halk bu olayı çoktan unutmuş olacağı için 1-2aya kalmadan yenisini de geçirirler.. 3.elektriğe yepisyeni bir zam gelmedi hâlâ.. onu bekliyoruz biz. çıkan rakamlarla altılı kuponu hazırlıyorum da.. bekletmesinler çok ya tutarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Fiyatı iyiymiş bundan sonra kendi doğalgazımı üreticem satıcam. biraz kokulu ama kolay alev alıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 petrol fiyatlari anladigim kadariyla 1'e 1.5 oraninda etkiliyor dogalgazi. aha eksizolukte biri new york emtia borsasindan dogalgaz fiyatinin grafigini cikartmis: http://img207.imageshack.us/my.php?image=natgasfs0.png yaptigimiz anlasmalar ve bize atilan kazik o kadar degisikki, halk olarak satin aldigimiz mal kendi uluslararasi fiyatindan etkilenmiyor, alternatif piyasanin fiyatindan etkileniyor. yersen. edit: bi resim ekleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar