Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 "eğer oynayabilecek durumda hissederse kendini" durumunda konuşuyoruz.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 oynayabilicek durumda olsa zaten neden oynamasin?
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 böyle bir cevap vereceğini düşünmüştüm. :) neyse sana bol yaşama sevinci diliyorum.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hahahah antepten bile gol yemişler
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 deathl0rd said: Kewell karakterinde bir futbolcu Galatasaray klübü için bu maçın önemini bildiğinden eğer oynayabilicek durumda olursa her fedakarlığı yapıp oynayacaktır diye düşünüyorum. "Kewell karakteri" demeden önce Leeds'ten Liverpoola geçişini bir araştırmak lazım Kewell'ın karakteristik bir özelliği olarak yanlız :)
Voys Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ayrıca hazretimuhammed olsa leeds den liverpoola geçer.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 pro adam sakat sakat onemli maca cikmaz, onu anca bizim deli kaptan bulent, ayi servet gibi adamlar yapar.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 GS kıymetli bi puan aldı sahsen antep önceki haftaların antepi deilde pafdan kurulu bi takım gibi geldi oynamadılar, Kewell'a yazık oldu bu sene gsye katkısı en çok olan adamdı
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Rewendor said: deathl0rd said: Kewell karakterinde bir futbolcu Galatasaray klübü için bu maçın önemini bildiğinden eğer oynayabilicek durumda olursa her fedakarlığı yapıp oynayacaktır diye düşünüyorum. "Kewell karakteri" demeden önce Leeds'ten Liverpoola geçişini bir araştırmak lazım Kewell'ın karakteristik bir özelliği olarak yanlız :) O işin içyüzünde farklı olaylar var sonuçta gitmek isteyen bir futbolcunun gitmesine izin verilmemesi gibi bi durum sözkonusu.Sonrasında Futbolcu takımdan ayrılmak için bazı şeyler yapmak zorunda kaldıysa bu onun karakterinden bişey götürmez. Benim gördüğüm kadarıyla Harry Kewell son derece düzgün karakterli bir insan.Benim fikrim bu yönde sen beğenmiyorsundur takımdan ayrılışını ona da bişey diyemem ama Leeds'de giydiği forma numarasını giyiyor diye biliyorum şuan.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hehehe diğer takımların puan kayıplarında eğlenirken kendi takımının puan kaybettiği maç topicini kilitlemek de iyimiş.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 kewell da sakatlanmasaydı bu gece süper olacaktı. :(
Voys Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 LAYLAYLAYLAYLAYLAYLAYLALAAAAAY OO CİMBMBOM
Prosciutto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=CLOxLaADsko
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 gs nin futbolu eskişehirspor maçının kopyası ya aynı takım bi cacık olmaz :D
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Masquerade said: hehehe diğer takımların puan kayıplarında eğlenirken kendi takımının puan kaybettiği maç topicini kilitlemek de iyimiş. şu forumda kendi tuttuğu takımdan nefret ettirmekten başka bir işi olmayan zilyon tane insanın attığı mesajlar sonucunda topici kilitledim. dalga geçmek ayrı şey, saçmalamak ayrı şey. gerçi bu ayrımı yapabiliyor olsaydınız zaten şunları yazıyor olmazdım.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Masquerade said: hehehe diğer takımların puan kayıplarında eğlenirken kendi takımının puan kaybettiği maç topicini kilitlemek de iyimiş. eğlenmek var eğlendiğini zannedip saçmalamak ne yaptığını bilmemek var.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 eskişehir - gs maçı topicine gir bakalım ne saçmalıklar dönmüş o zaman, toplasan 5 sayfa "zuhaa" "muhaa" "puhaa" efekti olur. neyse, antepi yendik mi yendik.
Öne çıkan mesajlar