Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 "eğer oynayabilecek durumda hissederse kendini" durumunda konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 oynayabilicek durumda olsa zaten neden oynamasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 böyle bir cevap vereceğini düşünmüştüm. :) neyse sana bol yaşama sevinci diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hahahah antepten bile gol yemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hem de penaltıdan yedik yani rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Anca 3 tane atabildik bi de =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yaziklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yönetim istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 deathl0rd said: Kewell karakterinde bir futbolcu Galatasaray klübü için bu maçın önemini bildiğinden eğer oynayabilicek durumda olursa her fedakarlığı yapıp oynayacaktır diye düşünüyorum. "Kewell karakteri" demeden önce Leeds'ten Liverpoola geçişini bir araştırmak lazım Kewell'ın karakteristik bir özelliği olarak yanlız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yanlız diil yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ayrıca hazretimuhammed olsa leeds den liverpoola geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 pro adam sakat sakat onemli maca cikmaz, onu anca bizim deli kaptan bulent, ayi servet gibi adamlar yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 GS kıymetli bi puan aldı sahsen antep önceki haftaların antepi deilde pafdan kurulu bi takım gibi geldi oynamadılar, Kewell'a yazık oldu bu sene gsye katkısı en çok olan adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Rewendor said: deathl0rd said: Kewell karakterinde bir futbolcu Galatasaray klübü için bu maçın önemini bildiğinden eğer oynayabilicek durumda olursa her fedakarlığı yapıp oynayacaktır diye düşünüyorum. "Kewell karakteri" demeden önce Leeds'ten Liverpoola geçişini bir araştırmak lazım Kewell'ın karakteristik bir özelliği olarak yanlız :) O işin içyüzünde farklı olaylar var sonuçta gitmek isteyen bir futbolcunun gitmesine izin verilmemesi gibi bi durum sözkonusu.Sonrasında Futbolcu takımdan ayrılmak için bazı şeyler yapmak zorunda kaldıysa bu onun karakterinden bişey götürmez. Benim gördüğüm kadarıyla Harry Kewell son derece düzgün karakterli bir insan.Benim fikrim bu yönde sen beğenmiyorsundur takımdan ayrılışını ona da bişey diyemem ama Leeds'de giydiği forma numarasını giyiyor diye biliyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 hehehe diğer takımların puan kayıplarında eğlenirken kendi takımının puan kaybettiği maç topicini kilitlemek de iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 kewell da sakatlanmasaydı bu gece süper olacaktı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 LAYLAYLAYLAYLAYLAYLAYLALAAAAAY OO CİMBMBOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=CLOxLaADsko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 oha lig bitmiş gs şampiyon olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 gs nin futbolu eskişehirspor maçının kopyası ya aynı takım bi cacık olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Masquerade said: hehehe diğer takımların puan kayıplarında eğlenirken kendi takımının puan kaybettiği maç topicini kilitlemek de iyimiş. şu forumda kendi tuttuğu takımdan nefret ettirmekten başka bir işi olmayan zilyon tane insanın attığı mesajlar sonucunda topici kilitledim. dalga geçmek ayrı şey, saçmalamak ayrı şey. gerçi bu ayrımı yapabiliyor olsaydınız zaten şunları yazıyor olmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Masquerade said: hehehe diğer takımların puan kayıplarında eğlenirken kendi takımının puan kaybettiği maç topicini kilitlemek de iyimiş. eğlenmek var eğlendiğini zannedip saçmalamak ne yaptığını bilmemek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 eskişehir - gs maçı topicine gir bakalım ne saçmalıklar dönmüş o zaman, toplasan 5 sayfa "zuhaa" "muhaa" "puhaa" efekti olur. neyse, antepi yendik mi yendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar