Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Gaziantepspor (2.11.08)

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

deathl0rd said:
Kewell karakterinde bir futbolcu Galatasaray klübü için bu maçın önemini bildiğinden eğer oynayabilicek durumda olursa her fedakarlığı yapıp oynayacaktır diye düşünüyorum.

"Kewell karakteri" demeden önce Leeds'ten Liverpoola geçişini bir araştırmak lazım Kewell'ın karakteristik bir özelliği olarak yanlız :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
deathl0rd said:
Kewell karakterinde bir futbolcu Galatasaray klübü için bu maçın önemini bildiğinden eğer oynayabilicek durumda olursa her fedakarlığı yapıp oynayacaktır diye düşünüyorum.

"Kewell karakteri" demeden önce Leeds'ten Liverpoola geçişini bir araştırmak lazım Kewell'ın karakteristik bir özelliği olarak yanlız :)

O işin içyüzünde farklı olaylar var sonuçta gitmek isteyen bir futbolcunun gitmesine izin verilmemesi gibi bi durum sözkonusu.Sonrasında Futbolcu takımdan ayrılmak için bazı şeyler yapmak zorunda kaldıysa bu onun karakterinden bişey götürmez. Benim gördüğüm kadarıyla Harry Kewell son derece düzgün karakterli bir insan.Benim fikrim bu yönde sen beğenmiyorsundur takımdan ayrılışını ona da bişey diyemem ama Leeds'de giydiği forma numarasını giyiyor diye biliyorum şuan.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
hehehe

diğer takımların puan kayıplarında eğlenirken kendi takımının puan kaybettiği maç topicini kilitlemek de iyimiş.

şu forumda kendi tuttuğu takımdan nefret ettirmekten başka bir işi olmayan zilyon tane insanın attığı mesajlar sonucunda topici kilitledim.

dalga geçmek ayrı şey, saçmalamak ayrı şey. gerçi bu ayrımı yapabiliyor olsaydınız zaten şunları yazıyor olmazdım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...