Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dergi arıyorum.

Efrasiyab

Öne çıkan mesajlar

Beyler ben arada sırada okuyabileceğim, stil, ne neyle giyilir, ortamlara nasıl ayak uydurulur, vb gibi konularda yardımcı olabiliecek bir dergi arıyorum. Hangi dergi iyidir? SAdece düz çıplak kız resmi basıp kullanılan dergilerden aramıyorum bilginize:D

Bir de Ekonomi konusunda beni bilgilendirebilecek bir "database" oluşturabilecek ekonomi dergisi arıyorum. yanlız çok Hardcore olmasın, daha yeni yeni öğreniyoprum. Hani yatırımdır, para nasıl değerlendirilir, kazanılır falan o kunolarda bilgimi arttırmak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

fırsat değerlendirerek para kazanırsın.
Giyim kuşam konusunu da bilen birinden yardım alıcaksın. Dergi ne bilsin senin gardrobunda neler var neler yok. Bu iki konu için dergiler uygun değil bence.

Ha, "yok ben starbucks ta kahvemi içerken stil sahibi bi dergiyle dolaşmak istiyorum" dersen orasi ayri :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya tamam, tam olmaz haklısınızda, benim Üniye gitmem 1 saat en azından, gelmem Topbaş sağolsun daha da uzun. Bende o arada, en azından dediğim konularda yardımcı olabilecek bir dergiyle okuyarak geçirmek istiyorum gidiş-geliş zamanını. Tamamen onlara dayanmayacağı tabiki. AMa 1-2 fikir, ne biliyim, özellikle ekonomi konusunda bir-iki bilgi edinmek için dergi lazım. Hem vakit geçer, hemde faydalı olur diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
adamınbiri said:
penguen ve uykusuz yazmak için girdim topic'e fakat çok alakasız çıktı ama ben yinede yazmak istiyorum
penguen ve uykusuz al

aslında uykusuzdaki otisabi'yi okusan az çok fikir sahibi olursun :D

hahah otusabi için uykusuz diyecektim yazmışlar :D

evet, otusabiyi takip et süper. mesela bu sayıdaki hırsız rolüne büründüğü olay vs süperdi. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...