Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Beyler ben arada sırada okuyabileceğim, stil, ne neyle giyilir, ortamlara nasıl ayak uydurulur, vb gibi konularda yardımcı olabiliecek bir dergi arıyorum. Hangi dergi iyidir? SAdece düz çıplak kız resmi basıp kullanılan dergilerden aramıyorum bilginize:D Bir de Ekonomi konusunda beni bilgilendirebilecek bir "database" oluşturabilecek ekonomi dergisi arıyorum. yanlız çok Hardcore olmasın, daha yeni yeni öğreniyoprum. Hani yatırımdır, para nasıl değerlendirilir, kazanılır falan o kunolarda bilgimi arttırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 penguen ve uykusuz yazmak için girdim topic'e fakat çok alakasız çıktı ama ben yinede yazmak istiyorum penguen ve uykusuz al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 birincisi için dergi gibi bi adam bulman lazım, dergiyle ortam insanı olunmaz =( (ilk kez kullanıyorum bu smiley i çok samimiyetsizmiş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 men's health iyidir candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 fırsat değerlendirerek para kazanırsın. Giyim kuşam konusunu da bilen birinden yardım alıcaksın. Dergi ne bilsin senin gardrobunda neler var neler yok. Bu iki konu için dergiler uygun değil bence. Ha, "yok ben starbucks ta kahvemi içerken stil sahibi bi dergiyle dolaşmak istiyorum" dersen orasi ayri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ya tamam, tam olmaz haklısınızda, benim Üniye gitmem 1 saat en azından, gelmem Topbaş sağolsun daha da uzun. Bende o arada, en azından dediğim konularda yardımcı olabilecek bir dergiyle okuyarak geçirmek istiyorum gidiş-geliş zamanını. Tamamen onlara dayanmayacağı tabiki. AMa 1-2 fikir, ne biliyim, özellikle ekonomi konusunda bir-iki bilgi edinmek için dergi lazım. Hem vakit geçer, hemde faydalı olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 adamınbiri said: penguen ve uykusuz yazmak için girdim topic'e fakat çok alakasız çıktı ama ben yinede yazmak istiyorum penguen ve uykusuz al aslında uykusuzdaki otisabi'yi okusan az çok fikir sahibi olursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 final dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 dergi dediğin tuvalette okunur.Öğrenci adam yolda dergi mi okur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ne kadar açık sözlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 GQ yargilar dergi olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 kızlarla adam akıllı muhabbete girmek için 'Olasılıksız' yok ben ortamlara akarım diyosan 'Yatmadan Önce Sucuklu Yumurta' okumanı tavsiye ederim tabi ki yolda ve üniversitede evde kitap okunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 hair and style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 hair and style yazmak için girmiştim yıkıldım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ilk cıktıgından berı penguen alırdım taki 2 sene oncesıne kadar. 2-3 hafta once ilk defa aldım uzun zamandan sonra. nerde o penguen nerde şimdi ki. hiç zevk almadım. herkes değişmiş. penguenın sadece adı kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ben de o dergileri bir tek kuaförler için üretiliyor sanıyordum meğer almak isteyen de varmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 cosmopolitan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 kızlar için lan o!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 K Dergi demek için girdim yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 ELLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 oper said: adamınbiri said: penguen ve uykusuz yazmak için girdim topic'e fakat çok alakasız çıktı ama ben yinede yazmak istiyorum penguen ve uykusuz al aslında uykusuzdaki otisabi'yi okusan az çok fikir sahibi olursun :D hahah otusabi için uykusuz diyecektim yazmışlar :D evet, otusabiyi takip et süper. mesela bu sayıdaki hırsız rolüne büründüğü olay vs süperdi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 men's health denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 erkekler icin men's health yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ekonomi konusunda dergi tavsiyesi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 bluejean, cosmo girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar