SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 SoulCube said: ticky kemal gibi başlıklar açıyor buda ama daha softcore versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 edit yerine alıntı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 örnekler : http://forum.paticik.com/read.php?20,3167990,page=1 http://forum.paticik.com/read.php?20,3204197,3204248#msg-3204248 http://forum.paticik.com/read.php?20,3438088,3438677#msg-3438677 http://forum.paticik.com/read.php?20,2982124,page=1 gibi ayrıca arkadaşlar aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 intikam soğuk yenen bir yemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hiç bişi yapmam ama o herzaman bişi yapıcağımı sanar ben dahada iyi davranırım sonra kafayı yer bu ne yapıyo diye hiç beklemediği anda çok sakin bi şekilde hissettiklerimi söylerim hayatından çıkarım... tabi intikam alcağım kişi erkekse ağzını burnunu kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 taş atana taş atma koy .ötüne rahvan gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 İntikam? DÖV GİTSİN hem hıncını da atarsın et ete değmeden intikam alamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 PATA said: İntikam? DÖV GİTSİN hem hıncını da atarsın et ete değmeden intikam alamıyorum ben sdfsdf dövücekmisin yoksa neyse söylersem banlanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Ben intikam almak için photoshop indirdim. Şaka maka öğrenmeye başladım galiba programı çok eğlenceli. Orly xaenini ve "joscelin" isimli çalışmalarımı forumdan bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 çocuğunu kes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Flameoffear said: Testislerini kes! dasaaa said: çocuğunu kes! Bence çocuğunun testislerini kes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Kız arkadaşına atla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ya intikam alacağı kızsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 gerçi lezbiyen oluyo o zaman, gene atla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 en yakın kız arkadaşına atla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ya da baktin olmadi,erkek arkadasini elinden al,kap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 kızsa eğer ve çok büyük intikam almak istiyorsan hastahanede çalışan bi eş dost akrabadan boş fatura al ve içini doldur kısaca evine kızlık zarı diktirme faturası yolla :D en etkili intikam yollarından biridir :D test edildi onaylandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 kızsa memelerini kes! memesiz kız.. ee.. hmm bu kadar kötü bişi yok dünyada.. testissiz erkek bile daha işe yarar bişiydir bak.. edit: ha bi de doğuştan memesiz kızlar var.. yazıııııık.. onlara osman, ismet, kadir gibi isimlerle hitap edip aşağılayın bi zahmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
briareos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 =) said: kızsa eğer ve çok büyük intikam almak istiyorsan hastahanede çalışan bi eş dost akrabadan boş fatura al ve içini doldur kısaca evine kızlık zarı diktirme faturası yolla :D en etkili intikam yollarından biridir :D test edildi onaylandı salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hocam intikam olayı çok boş bir iştir. tmm belki çok ağır bişi yapmıştır karşılık vermek boynunun borcudur ama onu da olayın peşinden yapmak lazım gelir ki anlamlı olsun. eğer intikam almalık bi durum vardıda susup zamanında cevap verememiş kin beslemiş akabinde şimdi kalkıp hıncımı almaya çalışıyosam burda benim küçülmüşlüğüm söz konusudur. bide hayatta mutlu kalabilmek için biraz esnek olmak lazım sanırım. bahsettiğim bu esneklik kalkıp yüzüne küfür edene gülüp geçmek değil eğer aleni şekilde sözlü yada fiziki bir saldırı varsa affetmeyip cevabı vermelisin ama arkandan küfür etmiş bir insan yüzüne aynı şeyi söyleyemiyorsa zaten küçülebileceği kadar küçülmüştür ne diye onu muhattap alasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 intikam planları kuracak kadar boş vaktim olsa bişiler soylerdim belki ama..yukarda bi arkadas demis 2 3 kisiyi uzecegine kendini gelistirerek daha fazlasını mutlu et.intikam alınca eline ne gececek zaten.Zaman senin yerine intikamını alıyor hiç merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 okulda benim uyguladığım yöntem insanların bilgisayarlarına namaz saatlerinde ezan okuyan program yüklüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Kin tutmak iyidir, gereklidir de aynı zamanda. İntikamını almanın en iyi yolu da o kişiyle ve çevresindekilerle samimi olmaktır aslen. Bu şekilde belki çabuk sonuç elde edemezsin, ama verdiğin hasar büyük olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 aşağı-ileri-yukarı+yumruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 @Metakuso o dediğin Shouryu-ken değil miydisdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar