Fly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 sadece benim servera mı özgü yoksa her yerde mi bilemiyorum, dün bu saatlerde çılgınlar gibi diyemesem de bol bol tor anroc farmlayabiliyordum. şimdi kuyruğa gireli 43 dk kadar olmuş, halen sıra gelmedi. cadılar bayramı geyiğine millet openrvr'a mı gitti diye baktım, evet 15-20 tane order görebildim ancak destruction yok ortalıkta, 3 saat içinde toplam 2 kere scenarioya girebildim, gerisinde blackfire pass'te yarım saatte bir gelen destroları zergledik anca. dün doluydu, bugün aniden yokoldu herkes, sizde de böyle mi oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Server neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 axebitepass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 cadılar bayramından bağımsız bi oyuncu azalması var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 herkes kostum almaya gitmistir ondan ole gelio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Bedava aylar bitti artık, WoW'a da WotLK öncesi son büyük patch geldi falan, 2-3 ay böyle gider sanırım. AoC kadar ciddi değilse de Mythic de erken çıkardı oyunu bence, zamanlama hatası oldu biraz. Hem oyun tam değil, hem de WotLK beleş ayın sonuna denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Şu cadılar payramı PQ ları çok kötü ya =/ sayıca aşırı üstün desto nun yanında hiç şansımız yok. Biraz daha mantıklı quest yapsalarmış destro bayramı olmayacakmış =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 serverları merge falan etseler, t4'de daha bi kere scenarioya giremedim ya. ORvR de yapamıyoruz order sayısı az oldugu için, haftada 1 kale falan o alıyolar, onu dagidip 15dkda geri alıyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 fo3 filan çıktı, şahsen ben bile war'dan kısıp ona zaman ayıracağım bir süre muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Sam said: fo3 filan çıktı, şahsen ben bile war'dan kısıp ona zaman ayıracağım bir süre muhtemelen. anaa cıktımı fo3? ben uyuyorum sanırım pfft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 şu anda kuruyorum valla, tam witching night'a denk gelmesi kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Sam said: fo3 filan çıktı, şahsen ben bile war'dan kısıp ona zaman ayıracağım bir süre muhtemelen. sam, abi yogunlugum yuzunden sadece evvelsi gun ciktiginda indirdim ve 1 saat kadar bakabildim.. ama gercekten fena deil :D kacirmayin derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 FO ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Fallout 3? Hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Kojiroh said: Fallout 3? Hmm... hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 WoTLK için gün yaklasıyor esas azalma o zaman olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 valla daha da azalırsa zate adam kalmayacak:) k8 ve azgal dısı serverlar tam yalan olacak gibi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 sardius said: valla daha da azalırsa zate adam kalmayacak:) k8 ve azgal dısı serverlar tam yalan olacak gibi:( valla resmen o yonde ilerliyoruz.. gerci dier serverlari bilemicem ama 8p ve azgal da oyun keyifli oldukca.. bide heryerden heryere migration falan acarlarsa varya, seyreyleyin cumbusu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 evet ya onyüzbin tane server var : merge lazım. ama wotlk ı beklerlerse gg, aoctan daha çabuk çöker bence. 5-6 ya inince AHA OYUN PATLADI olacak belki ama asıl patlama şu haliyle devam ederse olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 FO3 suçlu. En azından benim adıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 axebiteda daha sıkıntı yok oyuncu olarak :P Sade Rvr alanındaki bizi bekleyem 4-5 warband destro olması dışında ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 t3'te de tam tersi ahah hadi siz ağaçların arkasına gidin ben yem olarak atlayayım sonra siz çevirin hede hödö diye plan yaptık artık, o derece az destro vardı. knockbacki olanlar olarak uygun anda grubun içine ata ata 5 saatte ~13 kişi anca öldürmüştük sanırım, baya vahimdi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar