Cons Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 kaç ayda bir yaptırmak lazım? kaç paradır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 3 ayda bir yaptırıyorduk biz 15 ytl idi yanlış hatırlamıyorsam ama 2 sene önce : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 bu dış parazit ilacı ne kadar durmalı hayvanın üstünde ? leş gibi kokuyor hayvancağız kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 veterinerin ise kalsın abi zaten kedi yalıyor ve iç parazitlerden kurtuluyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Yalamasın diye ensesine sürülür diye biliyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 iç parazit aşısı oldu zaten, ensesine jel sürdü ama çocuk ölüsü gibi kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 ilk defa duyuyorum bizim veteriner bir tane koyuyor hem iç hem dış parazit oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Pire damlasi o enseden olan. Hangi marka kullandin da oyle kotu koktu ki? Frontline+ kullaniyoruz biz oyle bi koku falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 başım ağrıdı kokudan yazık sev diye geliyor sevemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 öyle olmaması lazım ya bi sıkıntı olmasın ilaçta? ben dayanılamayacak düzeyde koktuğunu hiç hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 peki ne kadar süre kalması lazım, bizim temizlememiz gerekiyor mu bir süre sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Yok kendi geçiyor 24 saatte falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 dayan az geçer ya. benimkiler o kadar kötü kokmuyodu ya. bi de iki tane olunca gidip öbürünün ensesinden yaladı bi tanesi salak. napcam bilemedim de kaldı öyle artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 5-6sa. ayrı tutmak gerekiyor kedileri birbirinden. (ense damlasından sonra) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Ne sürdü olm ensesine? Enseye sürülen o parazit jeli alkol bazlı birşey zart diye emilir zaten. 2 gün sonra yıkayabiliyorsun da. Öyle kötü de kokmuyor, tam el merhemi gibi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 elinize ne sürüyorsunuz yav neyse yok oldu gibi koku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Birsürü hayvancağızın dış parazit sıvılarıyla haşır neşir oldum. Pis kokanını ilk defa duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Koku olmaz sürdükleri şeyde. Günü geçmiş şey mi kullanmış dicem de ne alakası var. Yeni bi şey mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 http://parasitipedia.net/index.php?option=com_content&view=article&id=2764&Itemid=3085 şuymuş baktım şimdi karneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Black-ice said: dayan az geçer ya. benimkiler o kadar kötü kokmuyodu ya. bi de iki tane olunca gidip öbürünün ensesinden yaladı bi tanesi salak. napcam bilemedim de kaldı öyle artık. dsfoğgksfdpog iki kedi olunca bug buluyorlar direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Stronghold bildigin ilac kokar. Yogundur ama oyle kosup kacacak kotu bir koku degil. Garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar