Kevinromeo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Sorieno said: Kotuler cool'dur yalniz. En yuksek DPS'i yapsa da, Harun Kolcak gibi gozuken bir karakterle oynamam. lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 gercekten hemen hemen her oyunda bole bu human ve elf lerın erkeklerı(suphelıyım erkek derken) bı acayıp gunde 3-5 saat iş donusu oynıcam o zamanda da bunların popolarına bakmak ıstemıyorum. populasyon konusuna gelınce daha oyun cıktı cıkalı 1.5 bılemedın 2 ay oldu bu süre zarfında bu populasyan o kadarda iç karartıcı deıl bence yada ben rp open rvr server dan k8p e gecınce bana gul gulustan gelıyor populasyon ama ınanıyorum populasyonlar daha ıyı sevıyelere ulasacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Sorieno said: Kotuler cool'dur yalniz. En yuksek DPS'i yapsa da, Harun Kolcak gibi gozuken bir karakterle oynamam. Evet ya bende birine benzetiyorum kim kim diye düşünüyorum Aslan Adam Harun Kolçak tabiki. Ohhh be buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 guildli oyuncuları saymak bence iyi bir karar olmus cok yanlış olduğunu snamıyorum ben bu sayıların, guildsiz karakter elbet vardır ama coğu alttır diye tahmine diyorum. bide avrupa muhtemelen amerikadan fazla cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 zaten kötü diye söylediğimiz şey bu ne rezalet kardeşim 2 aydır oynuyoruz 10 milyon kişi yok oyunda değil ki. Benim kötü ve başarısız addettiğim şey oyunu yüzlerce serverla launch edip doğru server seçenlerin oyundan 10 kat keyif almaları ve medium server diye char açtığımız serverlerin 1 ay içinde sürünmeye başlayıp oyun keyfinin içine etmesi. Söylediğim gibi low pop'da oynayanlar oyunun %5 lik bi potansiyelini görebiliyo sadece. Ve bu oyun bi MMORPG low pop'da kendimi diablo 2 levelliyo gibi hissetmek istemiyorum. Gövde gösterisi gibi yüzlerce serverla launch yaparak inanılmaz bi hata yaptıklarını düşünüyorum. ilk gün 5-6 milyon satılsa oyun tamam diycem anliycam da, ilk zamanları için başarılı sayılcak bi rakamı inanılmaz bölerek kendi kuyularını kazmaktan başka bi iş yapmadılar ve bu migrationlar gelene kadar da bi çok insan WAR'ı kapattı WOW a döndü. WOW'a rakip olmak isteyen her firmanın her bir oyuncusu da onlar için altın değerinde olmalıdır. Yoksa kaybederler. bu açık ve net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ben şahsen şuan oyunu single player gibi hikayeleri okuya okuya eğlenerek oynuyorum zaten bi tane 40 a kastım kırman gibi okumadan etmeden q ları şimdi black orc oynuyorum med serverde 28 çok da eğleniyorum rvr bile yapmıyorum o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 alpg said: zaten kötü diye söylediğimiz şey bu ne rezalet kardeşim 2 aydır oynuyoruz 10 milyon kişi yok oyunda değil ki. Benim kötü ve başarısız addettiğim şey oyunu yüzlerce serverla launch edip doğru server seçenlerin oyundan 10 kat keyif almaları ve medium server diye char açtığımız serverlerin 1 ay içinde sürünmeye başlayıp oyun keyfinin içine etmesi. Söylediğim gibi low pop'da oynayanlar oyunun %5 lik bi potansiyelini görebiliyo sadece. Ve bu oyun bi MMORPG low pop'da kendimi diablo 2 levelliyo gibi hissetmek istemiyorum. Gövde gösterisi gibi yüzlerce serverla launch yaparak inanılmaz bi hata yaptıklarını düşünüyorum. ilk gün 5-6 milyon satılsa oyun tamam diycem anliycam da, ilk zamanları için başarılı sayılcak bi rakamı inanılmaz bölerek kendi kuyularını kazmaktan başka bi iş yapmadılar ve bu migrationlar gelene kadar da bi çok insan WAR'ı kapattı WOW a döndü. WOW'a rakip olmak isteyen her firmanın her bir oyuncusu da onlar için altın değerinde olmalıdır. Yoksa kaybederler. bu açık ve net wowda aynı olay yokmu sence ? kocaman harita bir sürü server quest yaparken 1 tane player görememe .. bunların hepsi wowda da var ama oyunun bi gidişatı var o yüzden 10m + kişi oynuyo.. bana göre wathamer eu serverlarına 1 tane rvr 1 tane rve bi tanede rople playing yanbi 3tane server yeterde artardı bile ama kafaları calışmıo ama kendileri eşşek gibi calışıp mükemmele yakın bi oyun yapabiliolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ya wow da da var tabi, atıyorum level 16 kasan 10 tane adam olmuyo aynı anda ama level 70 olugun zaman daily q yaparken ne bilim battle grounda girilen yerde surda bura gayet insanlar oluyo ayrıca bi de iyi kotu regional chat ekranında bi muabbet donuyo, kasarken cok adam gormeyebilirsin ama kendini yanlız hissetmiosun cunku yanlız diilsin ama ben su an main charımın oldugu serverda gece 3 te resmen tek başıma oldugumu biliyorum atmıyorm abi ss aldım hakkaten bi tek ben vardım, bi onceki gun 5 kişi vardı. ki bu server med'di, low a dustu. karak sıra bekliyo diye 2 gunde hunharca clonladılar acımadılar. biz haftalardır ne senaryo gorebildik ne rvr, keep basmaya gidioruz yemin ederim 7 kişi keep alıyoruz. hem de kasmadan, cunku destler gelip korumuyo, cunku koruycak dest olmuyo. he geldigi zaman geliyo tabi de. ama cidden ben daha senaryo gormedim saka gibi ya. t1 de gordum t2 de gordum t3 de 1 kere girdim, t4 de daha hiç açılmadı bizim serverin tarihinde. şaka gibi. Hala yok efenim migrationa izin vericez bilmemne. Öle ona buna migration vermekle olmuyo bu işler. Adam gibi bi server belirleyip lowların hepsini oraya atmaları lazım. Vercekler gene migration'ı ordakiler buraya burakiler şuraya herkes yer deiştircek toplanamiycak kimse. 4 gunur kendi serverimin forumlarında order ve dest'leri organize ediyorum migration açılınca dost düşman hepberaber kaçalım başka servera diye, bunun bizim işimiz olmaması lazım. yaptıkları hatanın ceremesini biz çekiyoruz. Bugun gittim gene wow aldım, ki wowdan tiksiniyorum bi char kasıcam ya a bulursan satın alıp heal atarım diye. Wow a rakip olcak oyun böyle ucuz oyuncu kaybetmemesi lazm. Tamam yeni classlar geliyomuş yok renown artmış iyi hoş da ben o yeni class'ı napıcam? Oyuncak gibi char biriktircek halim yokki, ki bu kadar şikayet ede ede biriktirdim. Migration fln istemiyorum ben direk merge etmeleri lazım. 10 tane 15 tane low popu merge edicekler butun serverlerin hi olması lazım. Oyunda oyuncu olmadan bi keyfi yok cunku. yani o gun adam search edip tek başıma oldugumu gorunce noluyo dedim. MMORPG nerde hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 yüzlerce sunucuyla filan girmedi adamlar işe, millet hurraaa diye akın edip 800 kişilik kuyruklar oluşunca yeni sunucular açtılar ama birkaç tanesi gereksiz fazla oldu. bekleyeceklerdi 1-2 hafta daha ilk ay bitene kadar, millet sürünecekti. ama kuyruktan bıkıp bırakan olmasın derken acele davrandılar. çok ince bir denge var yani. yoksa wow'u da biliyoruz aylarca millet kuyrukta süründü hiç sallamadı bile adamlar neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ya sam bi kaç tane diil biliosun =) ki bi de çok sayıda local sunucu da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deptlypo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Sam said: yüzlerce sunucuyla filan girmedi adamlar işe, millet hurraaa diye akın edip 800 kişilik kuyruklar oluşunca yeni sunucular açtılar ama birkaç tanesi gereksiz fazla oldu. bekleyeceklerdi 1-2 hafta daha ilk ay bitene kadar, millet sürünecekti. ama kuyruktan bıkıp bırakan olmasın derken acele davrandılar. çok ince bir denge var yani. yoksa wow'u da biliyoruz aylarca millet kuyrukta süründü hiç sallamadı bile adamlar neredeyse. Sam iyi demişsin güzel demişsin de bu adamlarda server stabilitelerini, günlük giren cıkan oyuncu sayısını ölçen bi sistem yokmu wowdaki gibi ? alpg yukarda yazmış dest yok kale savunacak, demekki severda adam yok.. göremiyormu bu mantıksılıgı ea games yada mythic ? günlük serverları her gün takibe alırsın bakarsın 1 ay dolduktan sonra server nüfusu atıorum 1000 dersinki 1000 oyuncu servera yetersiz en az bi serverda 5000 oyuncu olmalı 5 tane serverı birleştirirsin ne biliyim 8000-9000 kişilik serverda char acmayı deneyenide uyarırsın bu sever fulldür oyuna girerken sıra bekleyebilirsiniz diye.. ben char kasarken kendi racialimden birilerini göremeyeceksem yada ganklayacagım adam bulamayaksam ne diye mmorpg oynayım gider nfs alırım o daha akıcı hiç degilse küçük yada büyük harita geze geze zamanımı öldürmemiş olurum.. yukarda Allah var güzel mmorpg yapmış adamlar ama daha mmorpg nin mantıgını bilmiolar demekki böle bi sacmalık yaptıklarına göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 eklediklerinden birkaç tanesi fazla oldu, yerelleri dahil etmiyorum. bazı de sunucuları eight peaks'ten bile kalabalık gördüğüm kadarıyla. ve server birleştirmek o kadar hafife alınacak bir olay değil, yapana kadar bir süre bekleyeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 said: Where does the data come from? All data is pulled from the warhammer herald (realmwar.warhammeronline.com). Right now there is a major problem with the herald not updating regularly. Also, it appears that it updates some guilds on each server, but not others. Buna ne kadar güvenebilirsinki? Ben bile bir kaç gün önce üye oldum daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Sorieno said: Kotuler cool'dur yalniz. En yuksek DPS'i yapsa da, Harun Kolcak gibi gozuken bir karakterle oynamam. cool cooldur, kötüler veya iyiler diye ayırmamalı. örneğin kötü taraftan dark elfler direk ezik. ezik yani, emo gibi takılıyorlar. öte yandan aynı taraftan chaoslar işte onlar enfes. her birinde ayrı bir coolluk bulunuyor. elfler sanki birbirinin kopyası gibi dururken, chaos'un 4 seçeneği de apayrı kişiler gibi gözüküyor. misal chosen ile milletin kafasında heyhula gibi dikiliyor, marauder ile sinsice ve barbarca oynuyor, magus ile "sen de kimsin" triplerinde ilerliyor, zealot ile "laneth laneth" diyerek alttan alttan milleti yontuyorsunuz. orclar fena değil ama onlarda da "kötüler cooldur" imajı bulunmuyor. wow'da "kötüler cooldur, horde kötüdür" diyen bebeler vardı, orası öyle, ama burdaki gerçekten kötü olan "kötü" taraf o kadar da cool değil. belki chaos cool olur ama bücür goblinler, emo dark elfler varken "destruction über cool" diyemeyiz. öteki tarafta, order da empire diye bir olay var. kendilerini esasında pek sevmesem de, warhammer online için en cool classları seçmişler. şapkalı witch hunter, dövmeli büyücü, paladin vari warrior priest felan süper adamlar, çok beğendim. high elflerin de blade masterları süper olmuş, samurai tribi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Bone said: şapkalı witch hunter, dövmeli büyücü LMAO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 WEnin karizması kimsede yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Bone said: örneğin kötü taraftan dark elfler direk ezik. ezik yani, emo gibi takılıyorlar. öte yandan aynı taraftan chaoslar işte onlar enfes. her birinde ayrı bir coolluk bulunuyor. elfler sanki birbirinin kopyası gibi dururken, chaos'un 4 seçeneği de apayrı kişiler gibi gözüküyor. misal chosen ile milletin kafasında heyhula gibi dikiliyor, marauder ile sinsice ve barbarca oynuyor, magus ile "sen de kimsin" triplerinde ilerliyor, zealot ile "laneth laneth" diyerek alttan alttan milleti yontuyorsunuz. heh DE dışında adam yok dest'te, neyse ki onlar var da ayrı düşmedim arcane ile. karası bile olsa elf en azından, geri kalanı kesilip xp alınacak mob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 dark elfler gerçekten kötü ama herzaman söylemişimdir. destro borc ve chosenlardan kurtarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 gene bir ağzı olan konuşuyor durumu ortaya çıkmış. evet çok server var, evet oyuncu sayısı bölünüyor hayır hıyar olduklarından değil. çünkü serverların oyuncu capleri anca onu kaldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Choosen karizma olarak her sınıfın üzerinde,sadece BOrc lar belki biraz yaklaşabilir ama onlarda göbekden ve surattan kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Chosen sadece Artwork'ten kazanıyor, bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Absolut said: WEnin karizması kimsede yok. poposu dicektin abi herhalde :D walla we lerin popolar efsane ehehahaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 zombi the rock/vin diesel, /yawn. neyse BG geliyor da mob olmayan tankımız olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Gangren said: Chosen sadece Artwork'ten kazanıyor, bence. bakırköy electroworldde bi chosen heykeli var birebir boyutlarda, mükemmel yapmışlar yav,çalıp eve götüresim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 elesso said: Gangren said: Chosen sadece Artwork'ten kazanıyor, bence. bakırköy electroworldde bi chosen heykeli var birebir boyutlarda, mükemmel yapmışlar yav,çalıp eve götüresim var. capacity'dekini mi diosun? abi o bana aşırı kötü gelmişti ya sanki böle anaokuluna yaptırmışlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar