Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 dasaaa said: bir de FILE CABINET [EMPTY] olayı komik. açmadan nasıl EMPTY olur o :D açıp bakmak lazım önce boş mu değil mi? Acun bey kutumda büyük hissediyorum! olayı mı yoksa? işte gameplay'in gerçekçilikten ağır basması gereken durumlardan biri, ilk oyunlarda en nefret ettiğim iki şeyden biriydi 716879127816931 tane boş konteyneri "ya önemli birşey varsa" diye açmak. böyle yanyana sıra sıra raflar dizili olur, tek tek bakarsın hepsi bomboş. neden koydun? hadi koydun, neden tıklatıyorsun? sadist misin? ne kadar bayıcı bir olaydır o öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yalnız emektar harold'u görünce gözlerim doldu. üzüldüm haline. kıyamadım canına, wasteland'ı dallandırıp budaklandırmasını istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Vault Dweller: So how did you survive ? Harold: Didn't. Got killed. *öksürük aksırık tıksırık eşliğinde gülme efekti* Allah belanı versin Badhesta bari bir tane akılda kalan npc yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 three dogs ve president eden, the master, horrigan ve harold kadar akılda kalıyor en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Hello again, America the magnificent. This is President Eden. And I was hoping we could talk. Let's talk about government, shall we. Or more specifically, your government, dear America. The Enclave. Just who is the Enclave? Why, now that's simple, the Enclave is you, America. The Enclave is your sister, your aunt, your friend, your, your neighbor. And well yes, the Enclave is me as well, heh heh, uh hah. As your president, it is my responsibility to preside over our great democracy. So, as your president, I am the voice, I am the heart, and soul of the Enclave. That is to say, I am the voice, heart, and soul of America. But only together, together, can we hope to reach our full potential. The way we were before the war. Whole. Beautiful. Powerful. One Enclave, One America. Now and Forever. And now, dearest America, we must say farewell. For there is much work to be done, and the Enclave never rests. Never. Until we meet again, this is your president, John Henry Eden, signing off. wwwwaaaauuuwwww yyyeeee eden muhteşemsin adamıııııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 fallout 2'deki president'a çaktığı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Kaede said: Vault Dweller: So how did you survive ? Harold: Didn't. Got killed. *öksürük aksırık tıksırık eşliğinde gülme efekti* Allah belanı versin Badhesta bari bir tane akılda kalan npc yap Sam said: three dogs ve president eden, the master, horrigan ve harold kadar akılda kalıyor en az. Oyunu iki kere bitirdim. Three dogs haricinde saydıklarını hatırlamıyorum bile. Three dogs unutulmaz ama. "Three dogs, vauuuv" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 son üçü ilk iki oyundandı.. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Ben de diyorum fallout 3'te master ne geziyor. (:P) Yukarda biri Harold fallout 3'de var demiş sanki de ben bulamadım? İndirilen zımbırtılarda mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 oasis diye iyi saklanmış bir mekan var, orada harold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 yalnız biri bana yardım etsin main queste devam edemiyorum en son rivet city'de doctor li'den holotypeleri takip etmem istendi ipucu için daha sonra threedog'un questini yaptım o kadar aylak aylak dolaşıyorum wasteland'ta. haritadan keşfetmediğim yerlere bakıyorum o derece :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Wasteland de dolaşırken kadının teki koşa koşa bana bi android parçası vermişti. O parça ile bitirmiştim ben questi. Yanlış hatırlamıyorsam ama yalan söyleyerek de o quest bitebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 o android parçasını gemide en üst katta dışarıya (böle balkon gibi bi yer. aşağıda uçakları falan görebiliyorsun) çıktığımda kadın verdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 yeriniz farketmiyor, o kadin siz zimmerle konustuktan bi sure sonra her sekilde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Eheh bana konuşmadan önce gelmişti :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 said: Description: Defy hostile alien abductors and fight your way off of the massive Mothership Zeta, orbiting Earth miles above the Capital Wasteland. Mothership Zeta takes Fallout 3 in an entirely new direction – outer space. Meet new characters and join with them in a desperate bid to escape the Aliens’ clutches. To do so, you’ll wield powerful new weapons, like the Alien Atomizer, Alien Disintegrator, and Drone Cannon, and deck yourself out in brand new outfits, like the Gemini-Era Spacesuit and even Samurai Armor. Story: A strange Alien signal is being broadcast throughout the Capital Wasteland, originating from a crashed UFO. Is it a distress call, or something far more sinister? That question is answered when you find yourself beamed aboard an enormous Alien spacecraft, with only one alternative – to fight your way to the bridge of the ship and secure your escape. Key Features: * Find and exploit new and destructive alien technology, like the Alien Atomizer and Drone Cannon. * Explore the vast Mothership and learn the secrets of the Aliens’ master plan. * Thwart the Aliens’ attempt to stop your escape, and take over the Alien ship before it wreaks havoc on the unsuspecting Earth below. * Fight against the Alien Invaders, their robot drones, and turn their own horrible experiments against them. * Ally yourself with an unexpected array of characters, both from the Capital Wasteland and from Earth ’s past. http://fallout.bethsoft.com/eng/info/zeta.html said: even Samurai Armor said: Samurai Armor said: Samurai ... http://img25.imageshack.us/img25/7048/riso4ielt5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 aahahahahah gif fena halde sinirimi bozdu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 lol thunderbird müydü o gif'teki tiplerin olduğu yapım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ALIENS?? COOL!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Gif süpermiş ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MD Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 the pitt ve diğer exp packleri oynayan var mı? ona göre tekrar fallout 3 kasılmayı düşünüyorum. Arada dikkatinizi çektimi bilmem ama fallout 2 de int 1-2 civarı verince karaterimiz doğru konuşamıyordu bile orada sulik vardı onun gibi saçmalıyordu. Fallout 3 de de aynısı var mı denedim hiçbirşey olmadı sadece speech checklerim çok düşük ah eski falloutlar nerede yeni nerede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Hayır. Fallout 3 Oblivion modu kıvamında birşey olduğundan öyle şeyler yok. :D INT'i düşük tutmanı tavsiye etmem. Level başı alacağın skill puanını belirliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 abı ben erken bıtırdım oyunu galıba :/ tüh yaw, yarsını oynamamısm oyunun behemot ne ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MD Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 DLC hepsini indirdim tekrar başladım,ilk kez oynadığım zamanda zevk almıştım (fallout 2 olmasada) şimdi daha zevkli oldu, oyunun daha erken noktası operation a. sayesinde power armour ve gaus rifle ile takılabilmek süper.. Gerçi o.a oynarken sanki medal of honor oynuyormuş gibi hissetim fazla hareket alanı yok fazla konuşma yok ama sürekli çatışma gerçi kısa.. The pitt ise insanı gerçekten moda sokabiliyor. Dün gece oynadım oradaki yaratıklar iyi korkuttu beni ,wasteland'deki gariban ferral ghoullardan betterler hele birde the pitt içinde konuşma ve olaylar daha ilginç kılıyor gerçi oda kısa. Şimdi point lookout inceleyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mothership Zeta (DLC) çıktı onuda oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar