Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir ev arkadaşı arayan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İzmir'e taşınmayı düşünüyorum ama tek eve çıkamayacağım için şöle pek masrafı olmayan, 250 300 civarı verebilirm ev için sanırım belki daha da fazla, kafa dengi bir arkadaşla veya arkadaşlarla eve çıkabilirm :D . ev arkadaşı arayan varsa yada buraya yazayım dedim bi faydası olur belki.

ben sigara az içerim, alkol severim ama bokunu çıkartmam, frp severim, rock n roll ve metal müzik dinlerim, evde gitar çalınması gürültü olması beni pek rahatsız etmez (boku çıkmadığı sürece), genelde topluyumdur pek bir şey bilmesemde yemek yaparım, uyumlu bir insanımdır, anime ve manga severim, çizimle filan uğraşıyor olucam evde genelde, mmorpg oynarım :D

böle işte genelde
Mesaj tarihi:
gördüm onları yaw :D

zaten bilen biliyor beni öle kısaca bi anlattım yinede ^^ tabi böle şekilde çıkılmaz eve ben zaten izmire gitcem buradada bulunsun dedim
Mesaj tarihi:
Selam
ben hem izmirli değilimi hem ev arkadşı aramıyorum
yani u topicten tamamen uzak durması gerek biriyim ama hayatta kalma içgüdüm tam tersini yaptırıyor banan.
Mesaj tarihi:
Emolar tek başına oldumu sakin oluyorlar diye biliyorum ben. Hamster gibiler erkeğinin yanına eş koyduğun zaman 1 tekerlek kimseye yetmiyor...BeILow iyidir alın evinize.

Citted from Wikipedia.. =)
  • Yeni Oluştur...