BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 İzmir'e taşınmayı düşünüyorum ama tek eve çıkamayacağım için şöle pek masrafı olmayan, 250 300 civarı verebilirm ev için sanırım belki daha da fazla, kafa dengi bir arkadaşla veya arkadaşlarla eve çıkabilirm :D . ev arkadaşı arayan varsa yada buraya yazayım dedim bi faydası olur belki. ben sigara az içerim, alkol severim ama bokunu çıkartmam, frp severim, rock n roll ve metal müzik dinlerim, evde gitar çalınması gürültü olması beni pek rahatsız etmez (boku çıkmadığı sürece), genelde topluyumdur pek bir şey bilmesemde yemek yaparım, uyumlu bir insanımdır, anime ve manga severim, çizimle filan uğraşıyor olucam evde genelde, mmorpg oynarım :D böle işte genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 aa gel lan valla izmire,tatillerde görüşelim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 gelmeye çalışıoyrum ev bulabilirsem :D gelince hemen işte bulmam lazım tabi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 llllllllamayla çıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Kendin hakkında 1 paragraf yazı yazıp ev arkadaşı bulman hayli zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Eyvah yeniden başlıyoruz dsffg! Arama kısmına ev arkadaşı yazıp, aynı başlıklı son konuyu bulup verilen tepkileri okumanı rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 gördüm onları yaw :D zaten bilen biliyor beni öle kısaca bi anlattım yinede ^^ tabi böle şekilde çıkılmaz eve ben zaten izmire gitcem buradada bulunsun dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Tanıdığım hiçbir İzmir'li pati seninle eve çıkmaz. Haberin olsun diye söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 tanımadığını bulcaz o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 funq said: llllllllamayla çıkın olum ben çok dagınık bi adamım iç çamaşırlarım mutfak çekmecesinden çıkar kaldıramaz beni kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 zeheeheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 eve misafir gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Of threadin gittiği yeri görüp şimdiden üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 işin okulun vs. yokmu çoocum senin böle aklına esip izmire gidiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 harbi izmir nie onu merak ettim ben de ? okul ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Selam ben hem izmirli değilimi hem ev arkadşı aramıyorum yani u topicten tamamen uzak durması gerek biriyim ama hayatta kalma içgüdüm tam tersini yaptırıyor banan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Ev arkadaşı bu şekilde aranmaz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 canı böyle aramak istemiş kimseyi ilgilendirmez zannımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?20,3660401 aman diyim bir kaza çıkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 İzmirde ne yapıcaksın sahi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 seneye bizim arkadaşın tüm ev arkadaşları mezun oluyor, onunla tanıştırabilirim istersen seni hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 abi neden cikilmasin gidip apartta hic tanimadigin o kadar insanlla ayni evi paylasiyosun yurrtada ayni hesap bide askerligi var nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 biriyle eve çıkmak, çıkacağın kişiyi seçmek, evleneceğin kişiyi seçmekten daha zordur. zira birinde sigigit dersin gider ayrılırsınız, ama diğerinde sigigit dersin sen sigigit lan der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bellow emo deil miydi lan evde pencerende olum manzarasi felan olur surekli aglamalar goze kalemler felna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Emolar tek başına oldumu sakin oluyorlar diye biliyorum ben. Hamster gibiler erkeğinin yanına eş koyduğun zaman 1 tekerlek kimseye yetmiyor...BeILow iyidir alın evinize. Citted from Wikipedia.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar