bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 eskişehir hak etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Masquerade said: o resimlere bakıp youla ofsaytta değil zaten diyorsun check-up a ihtiyacın var dostum, sorry. ayrıca top ayaktan çıktığında eskişehirli oyuncular kalecinin görüş açısını kapatmıyor diyenlere selam olsun. hakemede bir entregre chip takalım o da anında böyle noktaları koysun , mesafeleri falan ölçsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 eve yeni geldim LöL sesli güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 maratonu izlediyseniz o pozisyonu erman toroğlu net şekilde açıkladı..direk kaleciye karşı kameradan gösterdi pozisyonu ve adam kalecinin görüşünü engellememiş bariz şekilde, youla'da ofsaytta değil. gayet ümit karan'ın attığı şık bi ters köşe golü. tartişmaya gerek bile yok bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 o pozisyon ofsayt falan değil maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ha barosun golü de nizami bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 baros un golü çok nizami öyle böyle değil eskişehirin golü ofsayt olsa bile yine çakmıştı öyle böyle atmadı çünkü 4 tane attı kevgire çevirdi kaleyi herifler yeni gelmişler lige üstelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAHA kimdi o fener kümeye diyenler? AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Adamlar hala yediğimiz gol ofsayt diye ağlıyor, attığınız golde el ona ağlayan yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 RE RE RE RA RA RA RA GASSARAY GASSARRAAY AHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 CHOQ QOMİC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Adamlar süper ya. Hakemden geline önce bir elle atılan gol geliyor, 3-3 olsun diye 8 dakika daha geliyor, onda da dördüncüyü yiyorlar, sonra ofsaytmış hedeymiş :p Hakem neden o kadar sarı kart göstermiş.. GS'den 6-7 oyuncu hakemin üstüne çullanıyor, en az 3 tanesi hakeme fiziksel temasta bile bulunuyor orta-sert şekilde. Hani böyle Çiçek Abbas vs. Şakir pozisyonunda alın alına sinirli bakışma sahnesi bile değil, bildiğin sağını solunu çekiştiriyorlar adamın. edik: Ayhan ne yaptı detayını izlemedim de kartı gördüğü ana denk geldim sadece, maç bitiminde top elinde gelmiş vır vır konuşuyordu ben gördüğümde. HOCA RAHATLADIN MI AL TOPU DA SAKLARSIN falan diye gelmiştir işte en iyi ihtimalle, Türk futbolunun yetiştirdiği en çirkef oyunculardan biri sonuçta kendisi. (Ne hikmetse %60'ı falan GS'den çıkıyor bunların da, bkz. Bülent, Arif, Vedat, Sabri, Arda vb.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 baggio +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 @Baggio: Yardımcı bayrağı kaldırmışsa ve ona rağmen eski şaibeli hakem golü veriyorsa çullanırlar. Bem olsam çullanmakla kalmazdım. Hagi'nin yaptığını yapar cezası neyse çekerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 baggio+1 gsye +4 eskişehirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 nileppezdel said: @Baggio: Yardımcı bayrağı kaldırmışsa ve ona rağmen eski şaibeli hakem golü veriyorsa çullanırlar. Bem olsam çullanmakla kalmazdım. Hagi'nin yaptığını yapar cezası neyse çekerdim. AHAHAHAHAHAHAHAHAHHA ACIDI MI? AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Adam dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Baggio said: ... Türk futbolunun yetiştirdiği en çirkef oyunculardan biri sonuçta kendisi. (Ne hikmetse %60'ı falan GS'den çıkıyor bunların da, bkz. Bülent, Arif, Vedat, Sabri, Arda vb.) nileppezdel said: Bem olsam çullanmakla kalmazdım. Hagi'nin yaptığını yapar cezası neyse çekerdim. Demek taraftarla empatiden böyle oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 @Baggio: Türk futbolu hakem yetiştirse öyle futbolcular da yetişmezdi. Daha doğrusu adam yetiştirmeli, maç satmayacak. Hayır hakem tanıdığım var maç satma muhabbeti yapıyo bize. Ayıp be. Bu maç satıldı demiyorum zaten, Eskişehir her türlü yenerdi. Ama FIFA bu hakemlere çok yüz verdi. Yok efendim itiraz yok. Hadi ordan. Yan hakem bayrak kaldırıyo uyarıyo sen git illa gol de. İtiraz yok sonra, oldu bi de rahat bişeyler giyip gelsinler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 çok fark yok liderle 6 puan fark var aramızda lig başladığı an bizi küme düşüren kendini şampiyon ilan eden kişilerle lig sonunda hatta 2 hafta sonra görüşcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Adamınbiri, Başkasının .... ile gerdeğe girmek böyle olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Youla da zenci zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 sen rahatına bak hacı başkasının bişiyle girmiyoruz biz bi yere sen şöyle otur bakiyim "..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 ehueh super ya 5 dakka uzatmamı olur dıyenler 8 dakıka uzatılırken ses cıkarmıyolar :) ellere kollara ragmen eskisehir 4 gol birden atip 3 puani söke söke almayi bildi tebrikler. ee, elle kolla taşınan suyla değirmen her zaman dönmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar