Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Eskişehirspor - Galatasaray (26.10.2008)

unK

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:
o resimlere bakıp youla ofsaytta değil zaten diyorsun check-up a ihtiyacın var dostum, sorry.

ayrıca top ayaktan çıktığında eskişehirli oyuncular kalecinin görüş açısını kapatmıyor diyenlere selam olsun.

hakemede bir entregre chip takalım o da anında böyle noktaları koysun , mesafeleri falan ölçsün.
Sosyal ağlarda paylaş

maratonu izlediyseniz o pozisyonu erman toroğlu net şekilde açıkladı..direk kaleciye karşı kameradan gösterdi pozisyonu ve adam kalecinin görüşünü engellememiş bariz şekilde, youla'da ofsaytta değil. gayet ümit karan'ın attığı şık bi ters köşe golü. tartişmaya gerek bile yok bence..
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar süper ya. Hakemden geline önce bir elle atılan gol geliyor, 3-3 olsun diye 8 dakika daha geliyor, onda da dördüncüyü yiyorlar, sonra ofsaytmış hedeymiş :p

Hakem neden o kadar sarı kart göstermiş.. GS'den 6-7 oyuncu hakemin üstüne çullanıyor, en az 3 tanesi hakeme fiziksel temasta bile bulunuyor orta-sert şekilde. Hani böyle Çiçek Abbas vs. Şakir pozisyonunda alın alına sinirli bakışma sahnesi bile değil, bildiğin sağını solunu çekiştiriyorlar adamın.

edik: Ayhan ne yaptı detayını izlemedim de kartı gördüğü ana denk geldim sadece, maç bitiminde top elinde gelmiş vır vır konuşuyordu ben gördüğümde. HOCA RAHATLADIN MI AL TOPU DA SAKLARSIN falan diye gelmiştir işte en iyi ihtimalle, Türk futbolunun yetiştirdiği en çirkef oyunculardan biri sonuçta kendisi. (Ne hikmetse %60'ı falan GS'den çıkıyor bunların da, bkz. Bülent, Arif, Vedat, Sabri, Arda vb.)
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
... Türk futbolunun yetiştirdiği en çirkef oyunculardan biri sonuçta kendisi. (Ne hikmetse %60'ı falan GS'den çıkıyor bunların da, bkz. Bülent, Arif, Vedat, Sabri, Arda vb.)

nileppezdel said:
Bem olsam çullanmakla kalmazdım. Hagi'nin yaptığını yapar cezası neyse çekerdim.

Demek taraftarla empatiden böyle oluyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

@Baggio: Türk futbolu hakem yetiştirse öyle futbolcular da yetişmezdi. Daha doğrusu adam yetiştirmeli, maç satmayacak.

Hayır hakem tanıdığım var maç satma muhabbeti yapıyo bize. Ayıp be.

Bu maç satıldı demiyorum zaten, Eskişehir her türlü yenerdi.

Ama FIFA bu hakemlere çok yüz verdi. Yok efendim itiraz yok. Hadi ordan. Yan hakem bayrak kaldırıyo uyarıyo sen git illa gol de. İtiraz yok sonra, oldu bi de rahat bişeyler giyip gelsinler..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...