Voys Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 noldu yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 milanda değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 gormuyorum duymuyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 hayırsız beni de aramadı kaç gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 milanda? 35m €ydu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 bitti onun devri artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 son maç 2 gol attı teki penaltıdan. artık abuyk subuk cambazlıklar yerine takım için top oynamaya çalışıyor milanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yanlışın var. man city 38 m euro önermesine rağmen milana 21 m euroya gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 toggie said: bitti onun devri artık yok o iş yalan bayadır izliyorumda milanda her maç döktürüo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yok 21m€nun üstünü ben tamamladım 35m€ yaptık. 3-5m€nun lafı mı olur canım aaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 peki abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 fener yendi diye mi böyle değişik topicler açılıyo konu kaynasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Finkel said: toggie said: bitti onun devri artık yok o iş yalan bayadır izliyorumda milanda her maç döktürüo adam milan'da pek hayat olmadıgı icin, ronaldinho cırpınsa da eskisi gibi asla olamayacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ronaldinho bence seneye rus ligine gider, 20 m euro yıllıkta kazancı olur orada sponsorlarla cok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Şu an gayet iyi oynuyor bence. Seedorf gibi Milan'da çok önemli işler yapabilir bence önümüzdeki 2-3 sene içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Şu anki aktif futbolcular içinde "teknik" olarak zaten hala üst limit Ronaldinho. Ha o limite kendisi de ulaşamıyor şu anda, ama 2-3 sene evvelki haline dönerse neler yapabileceğini gördük zaten hep beraber. Daha öyle teknik oynayabilen oyuncu çıkmadı C.Ronaldo dahil ki şu anki aktif oyuncular içinde de potansyel şimdilik yok gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Kesinlikle çok doğru laf ettin. Olimpiyatlarda Brezilya'yı izleyen var mı bilmiyorum ama Ronaldinho'nun orada bir çalımı vardı Arjantinli gençlere unutamam. Yürüyerek 3 adamı 2 hamlede devre dışı bırakmıştı. Yani sadece bilek hızıyla o 3 adamı geçti. Şans ve ya ayağa çarparak falan değil. Bu zaten Ronaldinho'nun kapasitesini gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Teknik kapasitesi mükemmel bir futbolcu. Ona erişebilecek bir futbolcu göremiyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 benim merak ettiğim şey ne zaman bir italyan kasap bacağını eline verecek? Ronaldo ya yapmadıklarını bırakmamışlardı ilk senelerinde. Ayını ranldinhonun başına gelmez umarım. bir de şu var. Milan orta sahası zamanında real madridin bile yapamadığı bir şeye dönüşüyor pirlo gattuso kaka ronaldinho seedorf ve beckham çüş çüş çüş. (antrenördeki rahata bak seç beğen al aralarından :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 valla ayıp günah bu sene şampiyonlar liginde kaka+ronaldinho+pato birlikte izleyemiyoruz. türkiyede de italyan ligini bu sene hangi kanal gösteriyor bilmyiorumda inter-milan maçı harici hiç bir maçına denk gelemedim milanın, sırf boktan kapalı italyan ligini şu üçlü için bile izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 o görev materazzi nin. sheva ingiltereye gittiğinde ondan kurtulduğum için mutluyum diyodu adam hareket eden herşeye tekme atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Artur Wichniarek arminia bielefeld takımında almanya liginde son haftalar baya deli oynuyo bırakın ronaldinho yu felan bu adam böyle devam ederse seneye büyük bi takıma gider mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 sadece formsuz, elbet donüş yapcaktır yani peleyle kıyaslanabilen bi adamdan bahsediyoruz geçmişide ortada büyük klübe gelip yaptıklarıda ortada tek ekslikliği milli takımda çok fazla on plana çıkamamış olması bence onu dayapabilse herşey rayına oturcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 nası duymuyorsunuz ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar