Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ronaldinho vardı

Voys

Öne çıkan mesajlar

Şu anki aktif futbolcular içinde "teknik" olarak zaten hala üst limit Ronaldinho. Ha o limite kendisi de ulaşamıyor şu anda, ama 2-3 sene evvelki haline dönerse neler yapabileceğini gördük zaten hep beraber. Daha öyle teknik oynayabilen oyuncu çıkmadı C.Ronaldo dahil ki şu anki aktif oyuncular içinde de potansyel şimdilik yok gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle çok doğru laf ettin. Olimpiyatlarda Brezilya'yı izleyen var mı bilmiyorum ama Ronaldinho'nun orada bir çalımı vardı Arjantinli gençlere unutamam. Yürüyerek 3 adamı 2 hamlede devre dışı bırakmıştı. Yani sadece bilek hızıyla o 3 adamı geçti. Şans ve ya ayağa çarparak falan değil. Bu zaten Ronaldinho'nun kapasitesini gösteriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

benim merak ettiğim şey ne zaman bir italyan kasap bacağını eline verecek? Ronaldo ya yapmadıklarını bırakmamışlardı ilk senelerinde. Ayını ranldinhonun başına gelmez umarım.

bir de şu var. Milan orta sahası zamanında real madridin bile yapamadığı bir şeye dönüşüyor

pirlo gattuso kaka ronaldinho seedorf ve beckham çüş çüş çüş. (antrenördeki rahata bak seç beğen al aralarından :D )
Sosyal ağlarda paylaş

valla ayıp günah bu sene şampiyonlar liginde kaka+ronaldinho+pato birlikte izleyemiyoruz. türkiyede de italyan ligini bu sene hangi kanal gösteriyor bilmyiorumda inter-milan maçı harici hiç bir maçına denk gelemedim milanın, sırf boktan kapalı italyan ligini şu üçlü için bile izlenir.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece formsuz,
elbet donüş yapcaktır yani
peleyle kıyaslanabilen bi adamdan bahsediyoruz geçmişide ortada büyük klübe gelip yaptıklarıda ortada
tek ekslikliği milli takımda çok fazla on plana çıkamamış olması bence onu dayapabilse herşey rayına oturcak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...